cinkání nad 4000ot/min
cinkání nad 4000ot/min
Ahoj, už delší dobu v kabině slyším vždy, když motor vytočím nad 4tis ot. takové jakoby cinkání odněkud z motoru nebo ze spodní části. Většinou jezdím klídek, nad 4tis ot. jen když někoho předjíždím
takže jsem tohle cinkání zatím moc neřešil, ale trochu mě to zneklidňuje. Motor táhne dobře, do těch 4tis kde začíná max. toč. moment (což jde krásně cítit) jen ševelí. Zajímalo by mě, co může být příčinou, určitě už potřebuje seřídit ventily, ale to cinkání vy vysokých otáčkách asi ventily nebudou.

EX: E34 535i ´91, 155kW/305Nm, Sperrdifferential
aktual: E39 523i ´99, 125kW
to co mám v podpisu, tedy M30B35
Hledal jsem kde jsem mohl, ale o cinkání tady není nikde uspokojivě napsáno, jen klepání a typicky cvakající M10. O cinkání se ještě zmiňují na škoda fóru, ale to asi nebude to pravé 
----edit----
rozvody jsem nechal měnit asi tak před rokem, ale nějak si nemůžu vzpomenout, jestli to před tím taky ve vysokých cinkalo

----edit----
rozvody jsem nechal měnit asi tak před rokem, ale nějak si nemůžu vzpomenout, jestli to před tím taky ve vysokých cinkalo

EX: E34 535i ´91, 155kW/305Nm, Sperrdifferential
typycky cvaká M40 né M10... a k tomu cinkání mě to dálo chlazení altíku..ty vrtulky škrtaly o napínák...berkelay píše:to co mám v podpisu, tedy M30B35Hledal jsem kde jsem mohl, ale o cinkání tady není nikde uspokojivě napsáno, jen klepání a typicky cvakající M10. O cinkání se ještě zmiňují na škoda fóru, ale to asi nebude to pravé
----edit----