Dneska pro zmenu poklice ...
Dneska pro zmenu poklice ...
Mam stare hnusne plechace a na nich origo poklice, teda ted uz nemam ... Fakt by me zajimal docela profil toho kripla co to dela, uz jenom pro studijni ucely, protoze to fakt musi byt nejaky totalni vyhulenec. Jestli to proda za kilo ... anebo je to devka co ma E30 a bude ted delat kinga s origo poklicema ...
Fakt jsem zase nasrany, to je porad neco furt dokola. A to mam "14 let starou sracku" ...
To se vam taky porad neco ztraci?
Fakt jsem zase nasrany, to je porad neco furt dokola. A to mam "14 let starou sracku" ...
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dneska pro zmenu poklice ...
jo taky..v Brně je moda krást čepičky od ventilků elektronů... měl jsem jedu obyč a tu mi nechali.... myslím že Filovi je už ukradli dvakrátweNTyll píše:To se vam taky porad neco ztraci?
To muze ukrast opravdu jenom bezmozek a to jeste z nudy, jenom tak pro zabavu. Jinak to vazne nechapuHuska píše:jo taky..v Brně je moda krást čepičky od ventilků elektronů... měl jsem jedu obyč a tu mi nechali.... myslím že Filovi je už ukradli dvakrátweNTyll píše:To se vam taky porad neco ztraci?![]()
![]()
hm...a nenasral jsi nekoho? nep...al jsi nekoho starou?weNTyll píše:Mam stare hnusne plechace a na nich origo poklice, teda ted uz nemam ... Fakt by me zajimal docela profil toho kripla co to dela, uz jenom pro studijni ucely, protoze to fakt musi byt nejaky totalni vyhulenec. Jestli to proda za kilo ... anebo je to devka co ma E30 a bude ted delat kinga s origo poklicema ...

Tak jak myslis nenasral, ale urcite jsem nasral hodne tech sebevedomych soutezivych oktavkaru, fabiistu apod., kteri muzou mit problem s tim, ze jejich ExtraSuperModerni vykvet techniky predjede neco tak hrozneho jako je 14 let stare bawo. Jestli je nahodou toto pricina tak by se fakt meli lecit.GeRoX píše:hm...a nenasral jsi nekoho? nep...al jsi nekoho starou?weNTyll píše:Mam stare hnusne plechace a na nich origo poklice, teda ted uz nemam ... Fakt by me zajimal docela profil toho kripla co to dela, uz jenom pro studijni ucely, protoze to fakt musi byt nejaky totalni vyhulenec. Jestli to proda za kilo ... anebo je to devka co ma E30 a bude ted delat kinga s origo poklicema ...
To se vam taky porad neco ztraci?neni do tebe nekdo zamilovanej?
![]()
![]()
Ty poklice jako takove me neserou, jde o princip. Auto mi vykradli 2x behem cca mesice + jednou z toho se s tim pokouseli ujet. A to jsem rezignoval na to mit radio, trci mi tam jenom draty aby bylo videt, ze tam nic neni. V rade stoji nekolik novych fabii a oktavek, mazda 6 ... stejne tak nejake favority i S120. Mel jsem za to, ze tady na okraji Phy je to lepsi, anebo si mam myslet, ze smerem do centra je to jeste horsi?
To je jeden z duvodu proc si nikdy nekoupim nove auto, protoze vzdycky bud zivis zlodeje na ulici, nebo zlodeje v pojistovne. Na nikom si nic nevemes a jenom zivis parazity
To je jeden z duvodu proc si nikdy nekoupim nove auto, protoze vzdycky bud zivis zlodeje na ulici, nebo zlodeje v pojistovne. Na nikom si nic nevemes a jenom zivis parazity
viewtopic.php?t=6262weNTyll píše:Mam stare hnusne plechace a na nich origo poklice, teda ted uz nemam ... Fakt by me zajimal docela profil toho kripla co to dela, uz jenom pro studijni ucely, protoze to fakt musi byt nejaky totalni vyhulenec. Jestli to proda za kilo ... anebo je to devka co ma E30 a bude ted delat kinga s origo poklicema ...
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Faszom a seggedbe verem te buzi 
No dyt je to furt dokola. Lidi kradou nejcastejs picoviny, co jim sou k hovnu, jen aby druhymu udelali skodu.
Typicky priklad povahy ceskeho cloveka: hospodari chcipla koza. Kdyz dostane nabidku na jinou zadarmo, tak ji nechce, ale preje si, aby sousedovi chcipla taky.
Vyjimkou jsou asi treba ti, kterym ukradli cele auto. Ti vetsinou pochopili, ze garaz rulez.
Zrovna dneska kdyz jsem parkoval v centru, kde se treba tolik nekrade, protoze se tam vic hejbou lidi, nicmene, co si budem povidat...tak mi tam nakej mladas cumel do auta. Tak jsem jenom prichazel, uz od nej odlez s komentarem k naky buchte co byla s nim, ze by mohlo bejt to auto cerny, tak jsem pipnul pagerem a podival se na nej a rek mu at si vydela na taky takovy a pak si ho nalakuje treba na ruzovo. Velmi rychle zacal couvat. Skoda ze jsem nestih najit dalku driv, nez od auta odlez. Je to vetsinou velmi ucinne na cumily.
Ale jen tak mimochodem uz jsem videl BMW poklice i na posranym peugeotu 309 nebo kolik.
Typicky priklad povahy ceskeho cloveka: hospodari chcipla koza. Kdyz dostane nabidku na jinou zadarmo, tak ji nechce, ale preje si, aby sousedovi chcipla taky.
Vyjimkou jsou asi treba ti, kterym ukradli cele auto. Ti vetsinou pochopili, ze garaz rulez.
Zrovna dneska kdyz jsem parkoval v centru, kde se treba tolik nekrade, protoze se tam vic hejbou lidi, nicmene, co si budem povidat...tak mi tam nakej mladas cumel do auta. Tak jsem jenom prichazel, uz od nej odlez s komentarem k naky buchte co byla s nim, ze by mohlo bejt to auto cerny, tak jsem pipnul pagerem a podival se na nej a rek mu at si vydela na taky takovy a pak si ho nalakuje treba na ruzovo. Velmi rychle zacal couvat. Skoda ze jsem nestih najit dalku driv, nez od auta odlez. Je to vetsinou velmi ucinne na cumily.
Ale jen tak mimochodem uz jsem videl BMW poklice i na posranym peugeotu 309 nebo kolik.