"SDRUŽENÍ OSMIČTVERCE"

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Vlčák

Příspěvek od Vlčák » 30. 12. 2008 22:27

Tony píše:Na vysvětlenou, mě ste tu nikdy nevadili, kouknul sem jednou na první stránku a od tý doby jako by to tu neexistovalo, ale tim Vašim kopáním kolem sebe ste mě teda dostali.
Ty seš kecka tak jednou pro tebe topic neexistuje, a jak si přišel na to že kolem sebe kopem :idea:

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 30. 12. 2008 22:28

vlčáku neštěkej už :lol:

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 30. 12. 2008 22:30

Vlčák píše:
Tony píše:Na vysvětlenou, mě ste tu nikdy nevadili, kouknul sem jednou na první stránku a od tý doby jako by to tu neexistovalo, ale tim Vašim kopáním kolem sebe ste mě teda dostali.
Ty seš kecka tak jednou pro tebe topic neexistuje, a jak si přišel na to že kolem sebe kopem :idea:
Díky topiku v sekci pro sponzory, kde je odkaz na to co se tu strhlo...
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

Vlčák

Příspěvek od Vlčák » 30. 12. 2008 22:33

já neštěkám jen vrčim a to na všechny vy horký hlavy
Tak pište komu teda vadíme Tony se ozval ale tomu topic neva :lol: :lol: :lol: :lol: dík

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 30. 12. 2008 23:09

Ale jak sem psal, nelíbí se mi, jak jste se postavili k výtce (kterou dovedu pochopit).
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

Vlčák

Re: "SDRUŽENÍ OSMIČTVERCE"

Příspěvek od Vlčák » 30. 12. 2008 23:22

Pro vysvětlení
Wickerman píše:Zdravím,
Prosím žádné OT od nečlenů tohoto sdružení ( Pochopení tohoto názvu a celého celku je na dlouhou trasu :D, tak proto, děkuji za pochopení ! )
Některá slova tu opravdu neměla padnout.

Spousta témat v tomto topicu je ohledně bmw :idea: :idea: , triček bmw,srazů a srazíků,mno a jiných blábolů si to přečtěte celý nikdo nikde nepíše, že to nemůžete číst

Akorát pořád tady nevím co je vlastně špatně krom toho že sme se špatně postavily k výtce :idea: :idea: která padla několik měsíců po založení tohoto témata :lol: :lol:

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 30. 12. 2008 23:25

ale jo, já to chápu. založili jsme topic, ve kterým si parazitujeme pouze my. nepřinášíme tím žádný pozitivum do celého fora a tím je tenhle topic nevyžádaný. na druhou stranu - je to jen tenhle jeden topic a ostatní členové tohoto trhlého spolku (včetně mě) chtěli naznačit, že jim vadí, že je tu spousta jiných bezcenných a zbytečně založených topiců. nikdo se nepozastavuje nad tím, že je tu X topiců na téma AngelsEyes, xenony a vše spojené se světly. nebo třeba muzika v autě a repro do předních dveří - dalších X zbytečných topiců. a tak bychom mohli pokračovat snad u každýho "kusu auta". kdyby lidi nebyli líní hledat, najdou hned v prvním odkazu tlačítka "Hledat" to, co "hledají" - v tomto případě - "já se ptám, ty dej odpověď ". no a tím bylo myšleno nepochopení, proč lidem (platícím členům) vadí zrovna tento jeden topic. proto, že se dokážeme domluvit na nějakým srazu? proto, že tu po sobě nepliveme, nenadáváme si že ten je buzerant a tamten je hovado a na tamtoho si počkáme, protože tu každýho jen uráží a dělá ze sebe chodící encyklopedii a stejně ví kulový? mě je to celkem šumák, ať se tenhle topic smaže, stejně si tu jen povídáme o všem, co je spojený s našimi auty...
podtrženo sečteno - je tu 38 stránek textu, tzn. 0-0-nic po stránce objemu, obrázky jsou linkované, takže taky žádné zatížení serveru, ale ono to i tak vadí, já vím...
klidně bych byl ochotný přispět do tohoto fora na "3 hvězdičky" ne proto, abych mohl ukázat, že na to mám, ale abych podpořil server. to by ten server ale musel být spravovaný - nezlobte se na mě, ale je to tak...
Naposledy upravil(a) mihals dne 30. 12. 2008 23:31, celkem upraveno 2 x.

Vlčák

Příspěvek od Vlčák » 30. 12. 2008 23:29

KONEČNĚ ROZUMNĚ TOHLE SI NAPSAL PĚKNĚ

Vlčák

Příspěvek od Vlčák » 30. 12. 2008 23:44

TAK DOBROU BANDO DOUFÁM ŽE TO DO RÁNA NESMAŽETE ABYSME TO MOHLY ŘEŠIT DÁL PÁČ SEM FURT NEDOSTAL ODPOVĚD: CO VÁM VADÍ NA TOMTO TOPIKU ČAU

Misha

Příspěvek od Misha » 31. 12. 2008 07:39

BALI píše:
Misha píše:
BALI píše:wickerman:ahoj,pozdravuj jinde :D

mě jste u prdele,klidně si tu mějte 200 stránkovej topic,ale vždycky se najde někdo komu něco bude vadit
No jo jasne vsem jsem tady u pr....Vsak vsichni vsem jsou u pr..... Silna slova jo jo....Drive jsi mohl neco napsat, ale ne tedka! a urazet nas....

Raději už nic.....
koho zase urážim? jednou jste tu napsali,ať se z platících členů přihlásí ten,komu tady vadíte a komu vadí tenhle topic... já jako platící člen hlásim,že mi to je u prdele že si tu píšete co chcete,tak sorry že jsem se vás zastal :roll: ... toť vše :roll:
Pokud to bylo myšleno jako zastání tak to se Ti teda omlouvám....Jsem to pochopila zcela jinak......

Wickerman

.

Příspěvek od Wickerman » 31. 12. 2008 09:41

...
Naposledy upravil(a) Wickerman dne 31. 12. 2008 12:23, celkem upraveno 1 x.

Kenny
BMW pozitivni

Příspěvek od Kenny » 31. 12. 2008 11:44

No docela dlouho jsem premyslel jestli sem vubec neco napsat ale vzhledem k tomu ze chcete nazor platicich tak tady je muj:
Videl jsem to uplne stejne jako BALI bylo mi to doslova u prdele (nezastavam se vas ani vas neurazim,proste to tak je),ale tohle co tady ted ctu je strasna sracka,ostatne jako posledni dobou skoro vse na tomhle foru,bohuzel. Z vasi uzavreny komunity znam akorat Vlcaka,se kterym jsem se jednou setkal pri prodeji kol ktere jsem si nakonec nevzal a i presto jsme suprove pokecali,ale kdyz ctu ted prispevky Wickermana tak takovyhle lidi bych ani poznat nechtel (opet te neurazim ani se te nezastavam-radsi to vysvetluju abysme se pak nehadali v dalsic 20ti prispevcich). Na forum prispivam proto protoze chci a je mi jedno kam penize jdou,hlavne ze to tady funguje,jestli za to ma buhvi kdo buhvi co,to mi muze bejt u prdele,stejne tak tobe si myslim. To ze je tady pak hejno magoru (ted nemirim na vasi komunitu,ale na lidi co zasiraj temata zbytecne) ktery to tu zasiraj hovadinama to uz je jina vec. Furt tady vyhrozujes odchodem,v tom ti nikdo nebrani,ale pokud chci nekde skoncit,proste skoncim a hotovo a ne tady furt trapne psat - "tak ja koncim,konec,uz sem nic nenapisu"...atd. Ja mam tohle samy s bmwklubem,proste se mi tam nelibi,podle me tam jsou hlavne zbohatlicky paka s blbejma kecama,tak tam proste nelezu a hotovo. Jinak posledni co bych chtel rict nez se tady vase komunita do me pusti,rozbijou mi auta a vypalej barak za muj nazor,tak je ze bys mel trosku vazit slova co se tyce osocovani clenu,me je to u riti,me nadavej treba do curaku,me se to nijak nedotkne,ale jsou mezi nami i clenove kterym neni 20 nebo 25 let a urazky jako jses UBOZAK jsou podle me dost silny :!:
Takze abych to shrnul: :!: PRISPEVEK VE SPONZORSKE SEKCI JSEM NEZALOZIL,BYLI JSTE MI NAPROSTO URADENY,ALE PO REAKCICH WICKERMANA,UZ ME TO TU TAKY SERE :!:
Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...

BALI
člen E30.cz

Příspěvek od BALI » 31. 12. 2008 11:51

prostě mluvim jak mi huba narostla a poslední dobou jsem podrážděnej...no a co...souhlasim s tim,co napsal Kenny... ale jestli se máš smazat tohle,tak i půlka fora,protože co se kde napíše za s prominutim píčoviny,tak je mi z toho akorát smutno...
poslední dobou jdou všechny fora do háje :roll:

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 31. 12. 2008 12:51

BALI: a proč asi? vidím to tak, že když se podíváš na dnešní náctiletou mládež, tak to jde z kopce hlavně u nich - neumí komunikovat, za klávesnicí jsou to největší borci, jen se do každýho navážejí, nedrží se tématu... rozhlídni se na ulici a porovnej dnešní mládež a třeba ty před 10ti lety. prakticky pokud chceš zachovat nějaký forum, tak to musí být banda lidí, kteří jsou si blízcí a jeden druhýho nebudou urážet, ale vážit si toho, že mají partu dobrých lidí...
tím se samozřejmě nechci dotknout žádnýho náctiletýho, ne všichni jsou stejní :wink:

BALI
člen E30.cz

Příspěvek od BALI » 31. 12. 2008 12:59

jo je to tak,málo je řezali když byli malý :roll: ale ono je to i mezi dospělejma lidma...stačí se kouknout na htt nebo na vw club :roll:

já se třeba staram o forum jednoho pražskýho tuning klubu a našeho klubu na severu což je relativně uzavřená komunita,kde se všichni znaj,ale jak je to forum pro masu lidí,tak se každej skreje za anonymitu a jde to do sraček :roll:

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 31. 12. 2008 13:14

nj, nová doba :lol:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 31. 12. 2008 16:46

Jsem platící člen a je mi Vaše téma u prdele. Jediný co mě sere, že mi vždy forum pokec bliká oranžově, tak kouknu co je novýho a tam Vaše téma k hovnu :) Ne, dělám si prdel...

Myslím že by se tu měly změnit jiné věci.

Nicméně za ty kecy, co tu jistí členové mají na svou rádoby obranu, bych jim nadělil ban. Jako to funguje na všech forech. Jen tady si každej mladej otvírá hubu na členy kteří patří mezi inventář. To je podle mě hodně špatně a zde hodně benevolentní :roll:

desp
člen E30.cz

Příspěvek od desp » 31. 12. 2008 16:50

Takže, vážení členové "Sdružení osmičtverce", byl jsem to já, kdo založil ten příspěvek ve sponzorské sekci. Jsem zde služebně hodně dlouho, je mi 51 let a v BMW E30 a potažmo tomto fóru jsem nalezl své druhé mládí. Pamatuji doby fóra úplně jiné s členy Francis, Mirek, kdo, ondra m, atd. a to dnešní je i díky nejen vašemu vláknu někde jinde.
Do příp. diskuse se s vámi pustím pouze při slušném jednání.
Je mi úplně jedno, o čem si kdo povídáte. Co mi vadí a proč jsem dal svoji úvahu jako příspěvek k zamyšlení :
1) sdružení nepotřebuje ostatní členy fóra, ti mu slouží jako samozřejmost k udržení života fóra, aby si mohli pouze vyvolení plkat
2) nikdo z vás není sponzorem a nepřispívá na chod fóra, který není zadarmo a někdo to musí zaplatit
3) zkusmo jsem se podíval na příspěvky některých členů Sdružení a ty jsou pouze ve vašem vláknu
4) není to nějaká krátkodobá vynucená záležitost, trvá to dlouhodobě a zřejmě by to bylo navždy
5) většina členů byla dosud neviditelných a nyní, s odpuštěním, na hotentotu jsou viditelní
6) nevšiml jsem si, že by jste byli nějak aktivní v nějakých radách či pomoci druhým
To je zhruba vše. Jest-li jsem na něčí zásluhy zapomenul, tak se omlouvám - snahou bylo podat to jako celek.
Shrnu to obrazně : jsme pro vaše Sdružení pouze "lopaty", které jsou povinni udržovat oheň v obydlí se všemi náklady (rozuměj fórum), aby jste si mohli ohřát pouze jeden prstíček (rozuměj vlákno) a nyní se čertíte, když chceme příspěvek na uhlí.
Bohužel, reakce některých členů Sdružení, nebyly adekvátní a vzbudily příslušné reakce i u druhých.
Vemte rozum do dlaní, zamyslete se nad situací s fórem a neblbněte.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site

Vlčák

Příspěvek od Vlčák » 31. 12. 2008 17:29

Takže když to shrnu z mého pohledu
1.Samozřejmě asi největší chyba je že na začátku hotentotu je napsáno že sem nikdo jiný psát nemůže ono by asi neměl co kdyby nechápal souvislosti
2.Samozřejmě je to dlouhodobá záležitost
3.Takže pokud dáme každý 150 za rok na sponzorství bude asi vše ok
4.Nebo můžeme zakládat postupně jakoby další příspěvky aby to nevypadalo jako dlouhodobá záležitost a bylo by to ok
5.To,že nepomáháme druhým bude asi tím, že bysme sami potřebovali pomoct nebo pomoct neumíme
6.Vím že reakce některých členů byla velmi přehnaná, ale s tím se bohužel nic už udělat nedá
7.To, že někteří byli neviditelní a na hotentotu jsou :idea: asi neměli důvod se jinde ukazovat
8.Doufám že pokud se toto smaže tak se pročistí celé forum

Tak to je zatim za mě a znovu připomínám, protože to asi nikdo nečetl

Jsme parta lidí co se potkala na srazech BMW, díky BMW a díky tomuhle fóru

beann

Příspěvek od beann » 01. 01. 2009 14:15

Podle mě nijak neporušujeme daná pravidla fóra... Stačí si přečíst co je napsáno u položky POKEC - pokec e30 pozitivních lidí, aneb co sd jinam nevejde.
Proč sem mají přístup lidi, kteří neplatí (neplatiči), když tuto sekci nesmějí používat? (podle toho co sem se teď dočet)
Toť moje chladná reakce.

Odpovědět