ae nekde sem to cetl ze je zbytecny pouzivat hacky carky pokud to neni nutny
je to jako setreni zdroje nebo tak neco uz nevim
ae co je to pouze muj nazor
Ha ha anonymní hrdina. To je vidět TVOJE inteligence, ty idiote. Ale tak to dopadá v tomhle státě, kde lidi volí socany a podnikatelé jsou kriminalizováni. Možná by sis to měl zkusit - alespoň tak na měsíc a uvidíš... co? Nic. Na to totiž nemáš hošane.Anonymous píše:A prave o tomhle to je!!!! Pak si ale nestezujte ze tam takovyhle smejdy nechavate a jeste jim davate uplatky!!! Nedal bych mu nic, a jeste bych to nahlasi!!!! Takovej krypl tam nema co delat!!! Inu krypl podporuje krypla!!!Dymak píše:Scimitar píše: (jezdím celkem slušně...) 2x z toho si řekli o úplatek ("Tak pane řidiči, bude to 500 bez bločku nebo 1000 z bločkem vyberte si")......
ale hlavně že dopraváci kontrolujou i jestli je nafouklá rezerva, co? Než jsem jí vyndal, byl jsem jak prase![]()
jestli po tobě chtěli bankovky, tak si asi neco proved, ne? A že si řekli o prachy do vesty? Ušetříš 500, ne?
Jestli jim to závidíš, tak se k nim přidej, a pokud tě sere korupce, tak jezdi fakt slušně a nebudou tě prudit![]()
A s tou rezervou - ukliď si v kufu a nebudeš jak prase
Jinak Scimitare to co jsi napsal svedci o Tve vysoke "inteligenci", zkus se zamyslet sam nad sebou!!! U tebe jsou vsichni policajti smejdi,ale jakmile nekdo napise neco o podnikatelich(a podle me v drtivy vetsine pripadu pravdu) tak se z toho div neposeres.
Zdravím Tě.Scimitar píše:Nazdar Simire. Asi takhle: poldy nemám rád. Mám k tomu svoje důvody: předně je mi 21 a co by člověk chtěl od takového puberťáka, že? Ale můj asi hlavní důvod proč je nemám rád, že mě za celou mou řidičskou karieru (3 roky) stopovali policisté v mojem okrese (Beroun) 3x (jezdím celkem slušně...) 2x z toho si řekli o úplatek ("Tak pane řidiči, bude to 500 bez bločku nebo 1000 z bločkem vyberte si").
Samozřejmě narazíte i na policisty v pohodě, to byl ten třetí případ, ale dva ze tří případů korupce, to je trochu dost, ne? A nebyli to ti samí...
Mám pár známých policistů a co jsem slyšel o různých akcích, zvedal se mi žaludek ( Na služebně: "Máme tu hlášenou ozbrojenou loupež!" "Serem na to stejně zdrhne než tam dojedem sfouknem to ráno" - případ z Brna).
Kradená auta už nikdy nikdo nenajde, ale hlavně že dopraváci kontrolujou i jestli je nafouklá rezerva, co? Než jsem jí vyndal, byl jsem jak prase![]()
Tak tahle hláška mě naštvala nejvíc. Táta je podnikatel a dobře vím jak je to tvrdé, mnohem tvrdší než být někde zaměstnaný. A každý kdo je podnikatel určitě potvrdí, že daně pro podnikatele jsou v tomhle státě smrtící - díky všem sráčům co volili socany. A nějaký fízl co má svý jistý se tady bude ohánět daněma???Simir píše: Taky to, že by policati mohli "něco" dělat, když "si je platíme" ... to, že sme placený z daní, sme si nevymysleli ... ty daně taky platíme a na rozdíl od většiny podnikatelů je musíme platit poctivě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vím že i mezi poldama je kupa slušných lidí, ale prostě si myslím že toho dělají dost málo. A "Baby Hitler" Gross se svou sedmou a stodvacítkou na tacháči u školy jim u mne na popularitě taky nepřidá. Howgh
Zdravím Tě.Scimitar píše:Nazdar Simire. Asi takhle: poldy nemám rád. Mám k tomu svoje důvody: předně je mi 21 a co by člověk chtěl od takového puberťáka, že? Ale můj asi hlavní důvod proč je nemám rád, že mě za celou mou řidičskou karieru (3 roky) stopovali policisté v mojem okrese (Beroun) 3x (jezdím celkem slušně...) 2x z toho si řekli o úplatek ("Tak pane řidiči, bude to 500 bez bločku nebo 1000 z bločkem vyberte si").
Samozřejmě narazíte i na policisty v pohodě, to byl ten třetí případ, ale dva ze tří případů korupce, to je trochu dost, ne? A nebyli to ti samí...
Mám pár známých policistů a co jsem slyšel o různých akcích, zvedal se mi žaludek ( Na služebně: "Máme tu hlášenou ozbrojenou loupež!" "Serem na to stejně zdrhne než tam dojedem sfouknem to ráno" - případ z Brna).
Kradená auta už nikdy nikdo nenajde, ale hlavně že dopraváci kontrolujou i jestli je nafouklá rezerva, co? Než jsem jí vyndal, byl jsem jak prase![]()
Tak tahle hláška mě naštvala nejvíc. Táta je podnikatel a dobře vím jak je to tvrdé, mnohem tvrdší než být někde zaměstnaný. A každý kdo je podnikatel určitě potvrdí, že daně pro podnikatele jsou v tomhle státě smrtící - díky všem sráčům co volili socany. A nějaký fízl co má svý jistý se tady bude ohánět daněma???Simir píše: Taky to, že by policati mohli "něco" dělat, když "si je platíme" ... to, že sme placený z daní, sme si nevymysleli ... ty daně taky platíme a na rozdíl od většiny podnikatelů je musíme platit poctivě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vím že i mezi poldama je kupa slušných lidí, ale prostě si myslím že toho dělají dost málo. A "Baby Hitler" Gross se svou sedmou a stodvacítkou na tacháči u školy jim u mne na popularitě taky nepřidá. Howgh
DC píše:s policií mám zatím naštěstí jen kladné zkušenosti pokud jsem byl za volantem - předevčírem mě ani s mojim 3okem nestopli (jen mě za jízdy pozdravili) v Praze i když si mohli vybrat jakékoliv auto z kolony, kterou jsem já nějakým nedopatřením vedl (ehm všechny jsem předtím předjel)
na parkovišti jsem byl také několikrát kontrolován - jednou když jsem instaloval rádio - podruhý když jsem kolegovi ukazoval něco v motoru
ale to bylo všechno na ulici, kde se krade i za bílýho dne
jinak v okolí domova nikdy nic... absolutní pasivita
horší je to s dobou reakcí při vyřizování věcí; třeba například vyšetřování krádeže auta
Zcela schvaluju tvůj přístup k poutání za jízdy. Jen doufám, že si k téhle věci stejně tak přistupoval i kdysi. Spousta lidí s pásama jezdit nebude až do doby, než se na vlastní kůži přesvědčí. A pokud slyším nějaký fráze typu "mě se to nikdy nemůže stát" ... ať už ten dotyčnej jezdí bezpečně nebo jako to smradlavý zvíře, nesmí zapomenout, že to nemusí bejt jeho chyba a on na to stejně doplatí.Fx píše:2Simir: Se vsim souhlasim az na ty pasy v dovetku... neni to jen jeho vec. Jestli mi nekam blbe vleti, muze se stat, ze podle predpisu to bude moje chyba a jestli jo a nebyl pripoutanej, muze se mu stat neco, co by se mu nestalo, kdyby pripoutanej byl. A kdo na to dojede? Ja... Bratranec takhle male dojel na kripla, kterej mu nalitej spadl pod auto. Bratranec ho prejel, chlap to neprezil. Kdo je vrah?
No hadej... A proto - zasadne se poutam a bez toho, aby se pripoutali ostatni v aute, nevyjizdim. Uz jsem to tu rikal nekolikrat, ale moje holka neprezila nehodu, protoze nebyla pripoutana - nemohla... klicni kost zlomena, cela v sadre... Kamos se mi ted po navratu z USA hrabal ve fotkach... videl ji tam, ptal se, kdo to je. To bylo hnusny vracet se k tomu... "Hele, sorry, ta holka je mrtva, dal se neptej..." Takze asi tak...
Jojo, mám podobnou hlášku: "už jsem vám vyprávěl, jak jsem udělal na fábii škodu za 300 tisíc?"Fx píše:Moje oblibena hlaska je: "Radsi se pripoutej, se mnou clovek nikdy nevi" - to jsem se naucil od DCho a musim rict, ze to pusobi...
thomas_a_anderson píše:Jojo, mám podobnou hlášku: "už jsem vám vyprávěl, jak jsem udělal na fábii škodu za 300 tisíc?"Fx píše:Moje oblibena hlaska je: "Radsi se pripoutej, se mnou clovek nikdy nevi" - to jsem se naucil od DCho a musim rict, ze to pusobi...
A okamžitě jsou zakšandovaný všichni![]()
![]()
Nooooo stojí, teda tahle stála asi 320 a byla 2 měsíce stará...And píše:thomas_a_anderson píše:Jojo, mám podobnou hlášku: "už jsem vám vyprávěl, jak jsem udělal na fábii škodu za 300 tisíc?"Fx píše:Moje oblibena hlaska je: "Radsi se pripoutej, se mnou clovek nikdy nevi" - to jsem se naucil od DCho a musim rict, ze to pusobi...
A okamžitě jsou zakšandovaný všichni![]()
![]()
LOL skoda na fabii za 300 tisic tolik nestoji ani nova