A proč prosimtě?Albert píše: Ale ridic by zaslouzil par na drzku
jak dopadla fleryho 325ka :(
No to ze mu to rozbil cizi clovek, to je fakt debilita. Tezko rict, jak by dopad sam az by mel ridicak, to nelze soudit. I kdyz vetsinou je takova tradice, ze kdo se poradne naucil jezdit s S120, tak ma vetsi sanci na preziti na silnici, nez kdyz hned hupsne do tohohle.
Ja jezdim se svou E30 stale s jistym respektem, nerikam, ze jak s hnojem, ale jisty respekt dodrzuju stale, i kdyz mensi, nez kdyz jsem si vezl domu svuj prvni kousek - ETU, presto, ze mam prave ted jezdim s BMW patym rokem, v prumeru 30-40 km rocne.
Ja jezdim se svou E30 stale s jistym respektem, nerikam, ze jak s hnojem, ale jisty respekt dodrzuju stale, i kdyz mensi, nez kdyz jsem si vezl domu svuj prvni kousek - ETU, presto, ze mam prave ted jezdim s BMW patym rokem, v prumeru 30-40 km rocne.
Jo jo souhlasim s Radkem. Kdyz to tak ctu tak si myslim ze to pisou NACTILETÍ kluci..Radek_750iA píše:Tak jak tak koukam, zde na foru je opravdu dost "prejicich" lidi, ktery v zivote neudelali chybuJe mi lito toho kluka co si to koupil a ani se v tom mozna nesvezl a i toho ridice co mu to rozsekal.

Jo jo souhlasim s Radkem. Kdyz to tak ctu tak si myslim ze to pisou NACTILETÍ kluci..Radek_750iA píše:Tak jak tak koukam, zde na foru je opravdu dost "prejicich" lidi, ktery v zivote neudelali chybuJe mi lito toho kluka co si to koupil a ani se v tom mozna nesvezl a i toho ridice co mu to rozsekal.

MolitanScimitar píše:DCho 325 také nevypadá špatně... ale kdoví co je uvnitř že?

Hmm, kolikpak asi vazi E34, se budu muset podivat. Moje 1330 kg vazici trojka mi zase az tak moc lehka nepripada. A to mela prazdnou nadrz, jen obvykly bordel v kufru, takze tech svych 1290 co ma na stitku v motoru urcite mit bude, ne-li vic.Huska píše:sedne do lehké trojky

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
No moja 320i váži 1150, tak to máš Jirko asi nejakú pancierovanú verziuJirka325 píše:MolitanScimitar píše:DCho 325 také nevypadá špatně... ale kdoví co je uvnitř že?![]()
![]()
Hmm, kolikpak asi vazi E34, se budu muset podivat. Moje 1330 kg vazici trojka mi zase az tak moc lehka nepripada. A to mela prazdnou nadrz, jen obvykly bordel v kufru, takze tech svych 1290 co ma na stitku v motoru urcite mit bude, ne-li vic.Huska píše:sedne do lehké trojky

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Uz tri lidi, kteri meli tu cest moje auto ridit (vcetne me samotneho) se shodli, ze si oproti jinym E30 pripadaji jako v tezkopadnym tankuMax-Max píše:No moja 320i váži 1150, tak to máš Jirko asi nejakú pancierovanú verziu

Napr v technicaku z chromaka mam 1140 napsano. DC se vazil se mnou a jeho vysledek byl tusim o 100 kg mene. Taky mel par kilo bordelu v kufru. Jednou jsme s Francisem pocitali od oka, kolik vazi treba takova klimoska. Dosli jsme tusim asi k 15 kg, takze ono se to asi nascita

A taky jsem porovnaval v par plastakach nektere veci a ja mam treba prostor u nohou chraneny navic proti EU verzi takovou peknou rozperou...a takovych mam na aute asi taky mozna par navic...no jak pak mam zajet nakou RZ

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Muj touring ma psano 1365 + asi 15kg klimaJirka325 píše:Hmm, kolikpak asi vazi E34, se budu muset podivat. Moje 1330 kg vazici trojka mi zase az tak moc lehka nepripada. A to mela prazdnou nadrz, jen obvykly bordel v kufru, takze tech svych 1290 co ma na stitku v motoru urcite mit bude, ne-li vic.

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ale jooo, je dobre, ze se jim nic nestalo... Ale toho auta mi je fakt lito, skoda je vlastne kazdyho... Kdokoliv takhle sesrotuje auto, ma na svedomi i trochu ty prirody, kterou kvuli autum drancujem uz tak dost... Ale rozhodne nechci tvrdit, kdovijak to mam v ruce a ze se mi to nikdy nestane... Modlim se, at se nic nestane... 

E39 535i sedan
Protoze podle toho co je tu psano to musi bejt pekny pako, veze cizi auto a takhle ho zkurvi.. Ma stesti ze to oprel jen o lampu, moh to taky nakalit do jinyho auta, blbec. Ja si proste predstavuju jak bych reagoval kdyby tohle udelal s mym autem.Bobo píše:A proč prosimtě?Albert píše: Ale ridic by zaslouzil par na drzku
38tis je dobrá cena.Nic proti tomu,ale z některých příspěvků mi připadá jako by to byla jediná 325ka v republice!a to ještě pozlacená...
Každýho určitě zamrzí,když vidí svou káru v rukou někoho jinýho,který ji za chvíli odvaří.ale to se nedá nic dělat. hodiny práce a množství peněz vložených do zvelebování bafa se nikdy nevrátí...
Proto můžou být rádi,že se jim nic nestalo a auto vem čert!

Každýho určitě zamrzí,když vidí svou káru v rukou někoho jinýho,který ji za chvíli odvaří.ale to se nedá nic dělat. hodiny práce a množství peněz vložených do zvelebování bafa se nikdy nevrátí...
Proto můžou být rádi,že se jim nic nestalo a auto vem čert!
Nekupujte si auto! Kupte si BMW !
Pokud byla nehoda setrena, tak bych si to rozhodne nenechal prisit. Na auto snad byla nejaka smlouva o prodeji s nejakym datumem a tak dale...Flery píše:no a este druha stranka veci pac v den nehody to bylo este na me i s pojistkou tak mam pa 40% bonusu takže místo 6720,- za 2litr budu patit 11200,- super ne? a to mam psaný 2 auta.....![]()
jedno 2,0i a jedno 2,5i
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
naše zasraný zákony na tohle pamatujou tak že pokud prodáš auto kupní smluva nic neznamena pokud je na tebe pojistka máš smůlu ale můžeš se soudit...tohle je skurvenej zasranej stát!!!
chudák kluk příde o 325i a ne svou vinou a eště bych měl bejt takovej že ho mam dát k soudu..naštěstí sem políčil jinou špatnou pojištovnu ta jeho sranda mě přide ročne (jen) na 4000,-.....
z toho plyne ponaučení..jen nevim pro koho...
chudák kluk příde o 325i a ne svou vinou a eště bych měl bejt takovej že ho mam dát k soudu..naštěstí sem políčil jinou špatnou pojištovnu ta jeho sranda mě přide ročne (jen) na 4000,-.....

z toho plyne ponaučení..jen nevim pro koho...

Tel : 773 622 822