Mám E30 324D no,ale typ motoru je značen jako 246 DA ( 2.4 6válec,diesel,plná výbava). Takže mě to prostě nenechali udělat, že si mám napsat do Prahy na BMW aby mi potvrdili,že se do tohodle bmw dával motor typu 246 DA...což je podle mého kravina tam psát a nevím co teď s tím. Nemáte nějakou radu, nápad, pomoc? Nevíte zda jde si udělat evidenčku znovu a jinde? Díky. Jo a dost na to spěchám, rád bych to do pondělí vyřešil abych to mol v úterý přihlásit.
typ motoru
typ motoru
Zdarec, prosím o pomoc. Koupil jsem si další E30. Jdu na přihlášení a neprošel jsem evidenčkou protože tam byl měněn motor. Měněn byl za stejný typ. V TP mám č.motoru neevidováno a typ tam je napsanej 324.
Mám E30 324D no,ale typ motoru je značen jako 246 DA ( 2.4 6válec,diesel,plná výbava). Takže mě to prostě nenechali udělat, že si mám napsat do Prahy na BMW aby mi potvrdili,že se do tohodle bmw dával motor typu 246 DA...což je podle mého kravina tam psát a nevím co teď s tím. Nemáte nějakou radu, nápad, pomoc? Nevíte zda jde si udělat evidenčku znovu a jinde? Díky. Jo a dost na to spěchám, rád bych to do pondělí vyřešil abych to mol v úterý přihlásit.
Re: typ motoru
Typ motoru "324" samozřejmě neexistuje.wasntme píše:...V TP mám č.motoru neevidováno a typ tam je napsanej 324.
Mám E30 324D no,ale typ motoru je značen jako 246 DA ....Takže mě to prostě nenechali udělat, že si mám napsat do Prahy na BMW aby mi potvrdili,že se do tohodle bmw dával motor typu 246 DA..
Do TP to napsalo stupidní ouřednický hovado s matným mozkem, možná dle instrukcí svýho ještě blbějšího nadřízenýho hovada dle vzoru:
"Copa je to za Auto..?"
"BMW324d."
"Aha. Tak tam napiš motor 324..."
---
Těžko radit - já bych tam šel znovu a vysvětlit jim, že žádnej motor "324" neexistuje a že je to chyba jejich - tzn. úřadů, způsobená špatným zápisem.
Oni se budou vykrucovat, těžko odhadnout šanci na úspěch, zvlášť v těchhle mimořádnejch podmínkách, způsobenejch přiblblou úpravou zákona před koncem roku...
Možná by něco spravil pohovor s jejich nadřízeným - tam ovšem taky záleží na tom, jestli je to trochu normální člověk, nebo opět jen tupý hovado.
Na zastoupení značky ti to potvrdí bez potíží, ovšem asi to něco stojí - to bych nechal jako poslední variantu.
změň stk
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
pochybuju ze A vkodu motoru znamena plnou vybavu auta
a jinak k reseni problemu oficialni cestou bych pristoupil leda tak ze bych sel na magistrat...protoze evidenci dela stk a tu vubec nemusi zajimat kdo co kde na magistrate zapsal do TP, cili logicky neprojdes...jenze toje nesmysl v tyhle zemi doresit
udelej jedinou vec....vem psaci stroj...presktni ten nesmysl a napis tam to co mas na motoru
a jinak k reseni problemu oficialni cestou bych pristoupil leda tak ze bych sel na magistrat...protoze evidenci dela stk a tu vubec nemusi zajimat kdo co kde na magistrate zapsal do TP, cili logicky neprojdes...jenze toje nesmysl v tyhle zemi doresit
udelej jedinou vec....vem psaci stroj...presktni ten nesmysl a napis tam to co mas na motoru
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
problém
Zkus změnit STK.Kámoš takhle "ochcal" evidenčku.Na jedné mu to neudělali(taky nějaký problém v papírech),tak odjel na druhou a úplně bez problémů......
e30 320i bílý plast touring, EX e32 735iAl.Těm co vykrádají auta,bych urazil ruce až u prdele...................................733548606
A co kdyz mam auto jenom na sebe odhlaseny (uz asi 2 mesice) a chci ho ted prodat a prepsat na nekoho jinyho? Musim mu dat asi plnou moc ze si to muze prepsat na sebe ne? Ci jak?BALI píše:pokud je auto na tebe odhlášený,tak zas tak spěchat nemusíš...dostalo se mi info ze směrnic pro úřady na novej rok,že když se převod započal v r. 2008 tak se musí dodělat podle norem,kt. byly platný v r. 2008 a neplatí se ekodaň
ale k motoru nic nevim
kupni smlouvu mezi Tebou a novym majitelem, plnou moc na "ukony spojene s prevodem vozidla" sebou a tradaaaa...cmelak píše: A co kdyz mam auto jenom na sebe odhlaseny (uz asi 2 mesice) a chci ho ted prodat a prepsat na nekoho jinyho? Musim mu dat asi plnou moc ze si to muze prepsat na sebe ne? Ci jak?
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
a myslis ze kdyz to takhle provedu po novym roce ze nebudu platit, jak tady psal bali?Vasa píše:kupni smlouvu mezi Tebou a novym majitelem, plnou moc na "ukony spojene s prevodem vozidla" sebou a tradaaaa...cmelak píše: A co kdyz mam auto jenom na sebe odhlaseny (uz asi 2 mesice) a chci ho ted prodat a prepsat na nekoho jinyho? Musim mu dat asi plnou moc ze si to muze prepsat na sebe ne? Ci jak?