Kam zmyzel článek o Turbu
Kam zmyzel článek o Turbu
Kam zmizel celkem dobře a výstižně napsaný článek o zástavbě turba od Ondry M ktery byl v sekci technyka
bylo by možné ho nějákym zpusobem obnovit? byla to dobrá prevence aby tu nebyl každy týden dotaz jak oturbit 
Naposledy upravil(a) Malutky dne 24. 12. 2008 19:28, celkem upraveno 1 x.
nedelej si s tim hlavuMalutky píše:já nikdy v češtině něják moc nevinikal(spíš vubec) ale zato Matika s fizikou my šla celkem dobře což je u aut duležitějšíAnton píše:jejej to je hrubek
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
JJ a tabulka údajů u jednotlivých typů motorizací. Už to tu jednou vzpomínal Vence. Přechod na novej web-design byl sice milej, ale za ztrátu tohoto určitě nestál. Teda pokud si samozřejmě Ondra nepřál jeho další uveřejňování, což by byla škoda, protože to bylo na opravdu dobré úrovni.
Celkově mi vlastně i trochu mrzí, že na webu se to nehemží články typu HowTo, jako u ostatních značek vozidel. Přitom tu plno uživatelů má co nabídnout (nebudu jmenovat, protože bych někoho zapomněl a jemu by to pak bylo líto
)
Celkově mi vlastně i trochu mrzí, že na webu se to nehemží články typu HowTo, jako u ostatních značek vozidel. Přitom tu plno uživatelů má co nabídnout (nebudu jmenovat, protože bych někoho zapomněl a jemu by to pak bylo líto
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
Re: Kam zmyzel článek o Turbu
Já jsem si to tenkrát uložil.Malutky píše:Kam zmizel celkem dobře a výstižně napsaný článek o zástavbě turba od Ondry M ktery byl v sekci technykabylo by možné ho nějákym zpusobem obnovit? byla to dobrá prevence aby tu nebyl každy týden dotaz jak oturbit
Tady to je v pdf formátu:
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/005 ... .98KB.html