Ježíšek
Asi jí dám windshot konečně nebo nějaký lízo dopředu jako měl Balík. A wintercar dostane možná tak záhul
To byl vtip:lol:
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
jelikoz zadnyho mazlicka jeste nemam tak mati na facko sem sehnal ciry blinkry s oranzovima zarovickama a tatovi audio sestavu za 5000,- ktera bohuzel nevysla pac se majitel neozval jak slibil takze musim tatovi na fabku vymyslet neco jinyho saq jeste cas nemam koupenej ani jeden darek kdyz nepocitam blinkry 
Tak ja mazlovi kupuju poslední měsíc spousta věcí ale bude to mít k Ježísku a jsou to: Nový Alu, Zadní sedačka, Malej BC, DO centrál, klíček na kterém je ovládání, a tak celkový zprovoznění všech ukazatelů a žároviček
To asi vše....

BMW 530dAt M-paket - Dailycar
BMW 544iAt - 400m 15,51 - Plný auto lidí a plnej kufr
BMW 320i - Showcar, funcar, oldcar etc.
- [CZ]Airwolf[OC]
První várku dostal před čtrnácti dny, kdy se dokončila GO hlavy a nějaký drobnůstky (nastříkání a přebroušení ventildeklu a sání, atd.) a ještě mu přivezu dvě el. vrtule místo jedné mechanické, nový koleno mezi váhu a klapku, drobnosti do interiéru, nový výfuk, (starej s dopomocí odhodil), OCT, snad přední rozpěru, znovu namontuji sportovní vzduchový filtr, znovu a lépe taky stabík...
Jen teď přemýšlím, jestli si to zaslouží, když mi Boří Milostné Wztahy... 
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
ježíšek
Tak že jediné co mi zůstává je láska k modrobílé vrtuli ve znaku,tak doufám,že se mi v příštím roce podaří trošku více a i svůj podpokličkový BMW projekt dotáhnu do konce.
Tak že všem známým i neznámým členům přeji hodně dárků a krásné svátky.
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
Daudgen píše:Tak chlapci už se jenom 2X vyspinkáme a Ježíšek nám to tam vše namontuje![]()
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
- Dušan M10B18
Re: ježíšek
tak tohle je docela drsnémattli píše:no já si k ježíšku dal,že se mi odstěhovala má drahá,přišeljsem o psa a strejda ochrnul,no prostě super rok a ještě jsem prodal jsem své cabrio
Tak že jediné co mi zůstává je láska k modrobílé vrtuli ve znaku,tak doufám,že se mi v příštím roce podaří trošku více a i svůj podpokličkový BMW projekt dotáhnu do konce.
Tak že všem známým i neznámým členům přeji hodně dárků a krásné svátky.
tak Ti přeju ať se příští rok daří o 100% lépe a ať ten projekt vyjde dle představ
-------------------------------
Já nadělil autu novou baterii, novou cívku startéru, hodně práce, aby bylo všecko v provozu.... a kuny (asi) mi prekousaly kabel ke svicce... takze Veselé vánoce všem

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
bali je stilero dost
jíinak matli, ta "tvoje" slovenka je ted volna? ze tady o ni na foru by byl asi zajem, sorry za uprimnost, ale musel sem ti to tu trosku povznest
jinak nenechavej svuj projekt pod poklickou a aspon trosku nam ji poodhal
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
Ano je volná,nebo nevím o tom že by již měla nějakou náhradu,možné je ale vše.maca píše:bali je stilero dostjíinak matli, ta "tvoje" slovenka je ted volna? ze tady o ni na foru by byl asi zajem, sorry za uprimnost, ale musel sem ti to tu trosku povznest
jinak nenechavej svuj projekt pod poklickou a aspon trosku nam ji poodhal
Projektík zatim zůstane zahalen rouškou tajemství,nejsou peníze,auto sice již spí v garáži,ale asi ještě nějaký čas spát bude.Ale je to zas třicítka,přivezena v listopadu až z daleka a je chudinka docela jetá,ale já ji vyléčim
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
- lisage & tefik
ježíšek
E30 325 M-tech II Coupé - Diamantschwarz
E30 324 TD M-tech II Sedan - Granitsilber
E30 316 Touring - Daytonaviolett
E30 318 Cabrio - Diamantschwarz
E34 525 TDS Touring - Arktissilber
E30 324 TD M-tech II Sedan - Granitsilber
E30 316 Touring - Daytonaviolett
E30 318 Cabrio - Diamantschwarz
E34 525 TDS Touring - Arktissilber