díly z 325e, 325 tour, 323 chrom i plast.. AKTUALIZACE
- Adamonymus
..
šup tam s nim 

- Adamonymus
.
nové díly:
komplet zadní náprava z kotoučová z R6, diff 2.5, check kontrol i se svazkem, přední kotouče R6+spojka+vodní pumpa najeto max 1000.. zadní lavice s loketkou, mlhy na chroma, světla s čočkama, zadní světla plast i chrom
prodáno:
přední péra, kličky na otv dveří
komplet zadní náprava z kotoučová z R6, diff 2.5, check kontrol i se svazkem, přední kotouče R6+spojka+vodní pumpa najeto max 1000.. zadní lavice s loketkou, mlhy na chroma, světla s čočkama, zadní světla plast i chrom
prodáno:
Re: .
cus,Adamonymus píše:nové díly:
prodáno:
co ta zadni lavice s loketkou jake ma calouneni? jestli seda kostka tak prosim o foto...
- Adamonymus
...
tak co chlapy
kupujte, mám toho etě hoodně, je nemožný to všechno vypsat.. tak pište, třeba to mám.. pořád kupuju auta na nd..
check, brzdy, kotoučovka, diff, m-tech stabiky, vše z r6
el. zrcátka, tmavý skla, pěkné zadní lampy plast
koberec šestiválcový, stropnice z kombi s checkem......

check, brzdy, kotoučovka, diff, m-tech stabiky, vše z r6
el. zrcátka, tmavý skla, pěkné zadní lampy plast
koberec šestiválcový, stropnice z kombi s checkem......
- Adamonymus
..
servo nemám. mám teď nově hodně pěkný mlhy a lízátko na chroma, kotoučovku, check, zadní lavice s opěrkou ze sedana, tachometry, pěkný světla s úsměvem..
zajímal by mě ten tříramenný volant mohl by si sem dá foto? nebo na mail: Slimxiriverman@seznam.cz

BMW 530dAt M-paket - Dailycar
BMW 544iAt - 400m 15,51 - Plný auto lidí a plnej kufr

BMW 320i - Showcar, funcar, oldcar etc.
- Adamonymus
.
akt.. díly ze sedana/coupe/kombajn, plast i chrom.. nějaká ta výbava 

- Adamonymus
..
akt, ceny dohodou.. podvozek + brzdy z R6 (silný persny, větraný kotouče, m-tech stabiky..), hodně pěkný mlhy chrom + lízátko.. ptejte se pište, zdaleka to tu nemám všechno rozepsaný..
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
co nakej sestivalcovej chladic? idealne asi naftovej?Adamonymus píše:akt, ceny dohodou.. podvozek + brzdy z R6 (silný persny, větraný kotouče, m-tech stabiky..), hodně pěkný mlhy chrom + lízátko.. ptejte se pište, zdaleka to tu nemám všechno rozepsaný..
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- Adamonymus
..
2 tweety: tyjo tweety ty jsi to pěkně prošvihl. kardan UŽ bohužel nemám, min týden si ho vzal kámoš spolu s motorem a převodovkou.. ale 2l mám. taky něco sháním nemáš náhodou blatníky a kapotu diamantschw? díky
2 maca: nějaký chladiče tam podle mě jsou ale asi všechny chčijou.. ještě napíšu.
ACTUALL. motor 325e (eta) + převodovka prodáno, kapota diamantschw prodána, blikny, šíbr.. pořád toho je dost ptejte se. krásný mlhy chrom, super zad tlumiče R6, tmavý skla na kombajna....
koupím: TOP diamantschwarz blatníky a kapotu, nějaký zajímavý blinkry, možná AE kroužky..
2 maca: nějaký chladiče tam podle mě jsou ale asi všechny chčijou.. ještě napíšu.
ACTUALL. motor 325e (eta) + převodovka prodáno, kapota diamantschw prodána, blikny, šíbr.. pořád toho je dost ptejte se. krásný mlhy chrom, super zad tlumiče R6, tmavý skla na kombajna....
koupím: TOP diamantschwarz blatníky a kapotu, nějaký zajímavý blinkry, možná AE kroužky..
- Adamonymus
..
aktualizace.. nový věci..
316i, ´91, diamantschwarz coupé MOC MI CHYBÍ..
323i, ´83, stříbrné coupé, na řádění
NA DÍLY
Škoda Felicia Pick-up PRACANT
Golf II 3dv., 1.8 Gt LETEC
320i cabrio plast, zatím VRAK
VYKLÍZÍM DÍLNU! SHÁNÍM DÍLNU!
323i, ´83, stříbrné coupé, na řádění

Škoda Felicia Pick-up PRACANT
Golf II 3dv., 1.8 Gt LETEC
320i cabrio plast, zatím VRAK
VYKLÍZÍM DÍLNU! SHÁNÍM DÍLNU!