no ale snad má smlouvu tak ji chi chiAnd píše:a prej je to jeste psany na fleryho a flery ma papiry u sebe

Klicni kost mi nepripominej... Moje holka se kvuli ni nemohla pripoutat a skoncila mrtva po jizde 40 km/h... Ja nekdy a NEKDE jezdim jako prase, uznavam, ale vetsinou jedu tak, abych s rezervou stihal vzdycky... Mam dost odjezdeno na motorkach, takze plyn v zatacce pro me skoro neexistuje, az v posledni tretine... kdo jezdil na masine, ten vi...tomik píše:Slušná facka. Ještě že bez úrazu= dobrá škola na příště.Taky jsem se kdysi válel ze stráně několikrát přes střechu po pařezech.To je rachot(klíční kost-památka která ja vidět až do smrtzi)
ten to aci este nevi ae urcite bude mit radostMax-Max píše:A čo na to Flery? Netrafilo ho o zem?
Neni auto jako auto, kdyby rozbil treba Koktavku tak to bude kazdymu fuk, ale bawa je proste skoda at se na to divam jak se divam i se sebevetsim nahledem, sorry..Fil píše:..ale takovy to ...on rozbil BMW.."do vězení s ním", to mi příde takovy ubohy asi to chce trochu nadhled