-Já jsem pro jaro,byl by to pěkný začátek sezony

Ps: kabrioletysti budou mít kulicha a basta

To je zajímavý že to tak najednou zakázali,přitom na poslednim berg cupu tam M3 nejely ani metr rovně...BMWfest píše:Vážení přátelé,
po dlouhém vyjednávání dnes Autodrom Vysoké Mýto rozhodl, že nemá zájem pustit do areálu kohokoli, kdo by snad chtěl v areálu kdekoli pálit gumy, driftovat, nebo nějak jezdit po trávě. Protože mám za sebou nějaké zkušenosti, vím jak to na našich srazech chodí. Těžko si dovedu představit sraz, na kterém by se nespálily alespoň jedny gumy. Proto by mě zajímal názor každého, kdo si toto přečte, abych věděl, jakou cestou se dát. Jedna cesta je, že vás to ježdění a závodění na okruhu natolik zajímá, že jste schopni přijet kvůli tomu s vědomím, že pálení gum v areálu je striktně zakázáno, ale jako že úplně a bez vyjímky. Druhá cesta je, z spolupráce s Mýtem vycouvat a pozvat vás jinam. Nebojte se, vím kam jinam. Během domlouvání Mýta se něco naskytlo. Tak prosím napište mi, co si o tom myslíte. Předem díky za vaše názory.
nickey píše:drifty k bmw srazum patřej.A hlavně na okruhu.
jj asi máš jinej styl jízdy.Scratchy píše:nickey píše:drifty k bmw srazum patřej.A hlavně na okruhu.
no na tebe sme cekali tak uz mame jednoho hrisnika panove co to bude srát