- od zadni napravy se pri prudsim prujezdu nerovnosti, pripadne pri nalozeni auta 4ma lidma ozyvaji rany - predpokladam, ze to jsou dorazy, protoze auto je docela sedle na zadek i normalne.
- auto je vepredu naklonene na jednu stranu - vpravo je blatnik presne o 1cm niz nez na druhe strane (mereno v dilne na naprosto rovne podlaze) - viz posledni odstavec

- celkem vule v rizeni (nemam s cim porovnat, ridim jinak pouze novejsi auta a se skodivkou porovnavat nelze

Na jaro planuju opravu podvozku. S mechanikem podvozek prohlizeli a prisli jsme na nasledujici:
Sice predchozi majitel pred rokem menil tlumice, bohuzel mu tam v servise dali ALKO - zadni uz tecou. Tomu davam za vinnu, ze zadek jde velice lehko do dorazu - nebo mam spise podezirat unavena pera?
Zadni tlumice budu menit na 100%, predni nejspis take.
Dale jsou dost unavene silentbloky, kterymi jsou predni ramena upevnena ke karoserii. Jeden vypada i lehce natrzene. Tj. ty vymenim.
Zajimalo by me, co jeste (z techto gumovych stokorunovych polozek) by bylo vhodne na podvozku vymenit, kdyz uz se to bude delat. Jak sem rekl, celkem dukladne sme to prohlizeli, ale urcite mi z Vasich zkusenosti poradite, na co E30 trpi a na co je treba se zamerit.
A posledni vec. Je to tak pul roku, co jsem v mlze pri nalozenem aute vjel na frezovani na silnici (kokoti nedali znacku predem), hodne mi to rozhodilo sbihavost - auto jelo do prikopa. Na geometrii to srovnali, tj. s rizenim problem neni, ale jak sem rekl - jedna strana auta je o 1 cm niz a i zaklon kola je jinej (to se projevilo na geometrii, ale jde to zmerit i pravitkem vuci blatniku). Muze tohle udelat natrzenej silac, nebo je tutove ohnute rameno? Da se to vubec nejak zmerit ?
Diky za reakce.