Wickerman píše: Jinak se na Vás všechny moc těšíme,tak tuuuuuuuuuuuuuuut v sobotu v Olomouci na Bezděkováku u BILLY v 19.00

Wickerman píše:Ahoj Ahoj Ahoj bando jendna kulatá
Já váš král JELIMÁÁÁÁÁÁÁN POVYTŘÍÍÍÍÍÍSKÁNÝÝÝÝÝÝÝ hlásím, že co se triček týče, tak to uděláme tak, že to svoje co mam vám přivezu ukázat na tento regionál, aby jste viděli jak vypadá po asi 5 vypráních,at vidíte co a jak a jestli se vám to bude zmlouvat,tak pak budu jednat již na jisto a objednávku uděláme!!!!
Jinak bych měl takovou jednu nabídečku,je možnost si nechat udělat roční kalendář s vlastníma fotkama v ceně 350,- !!!!
A tak mě napadlo, že až na jaře opět nasadíme letnáky tak, že by nám členům mohl MIHALS nafotit naše auta, vybrali by se ty NEJ od každého člena a nějakou na titulní stránku a mohli by jsme si pořídit každý svůj kalendář![]()
Jinak se na Vás všechny moc těšíme,tak tuuuuuuuuuuuuuuut v sobotu v Olomouci na Bezděkováku u BILLY v 19.00
mihals píše:kua, zase sem tu dlóhóc nebíl![]()
toš kamarádi co vy vždycky splódíte za henty blbósti, to se pak člověk chlámá a lochče eštějc hodínu
tak teda v sobotů v tém Holomócu nó, toš šag jag poslednějc né? se těším jak betálné škopek na špricně když vygrcne z póla...
s týma handrama je to dobré nápad. doval to přecedo na scuk, ať na to hodíme bulvy a taky to tak ňák vogómeme noale myslim, že to bude fefrné a všicky to stéjně vodsůhlasíme. eště bych brál ňákó tu tepló jak se temu? mickinu! ta by byla betálná tagle do fachy v tom dovalit, to by po mě děvčice házely bulvama
![]()
toš teda hoj v sobotu na rynku
trakaře nechajte doma, vemte povozy, gdyž se zasejc tak pjekně slezém!
jo myslis jako to reservé... to mam s holkama dohodli ze oni teda o vikendu nemuzou reserve delat, ale ze prej neni problem kdyz prijdem aby nam nejakej stul vyklidilimihals píše:jak dlůho? toš normálně né, jag mi ten kíbórd narost
a ešče bych něgde po tem scuku grcnul s naší bandó, co? třeba s týma gulama poházet, jak se temu? ten boulink nebo jak temu říkajó![]()
prostě tu sezónu tag nějak slavnostně zabít no
třeba ty ogare Bíne, bys mohl hodit čučku v tem vašem pavilónu a estli tam bude nějaké volné flek, tak ho zabúkovat. ale né že tam budeš bučat jak banda volů! zabúkovat - myslim to cizí slovo, jak ho dneska mladí ogaři používajů