jojo taky na začátku musí být malé parkoviště ...ještě to o víkendu zkusím a uvidíme. 800m je to podle tachometru v autě tak doufám že to bude OKFrancis píše:Pokud je to cisty asfalt muzes v klidu udelat sprint na 400m. Dolnolanovske letiste ma 760m a z prvnich par desitek metru mivame parkoviste.Huska píše:Našel jsem ještě jednu trat....délka 800m prosím jak by jste rozdelili spritn X dobrždění ???? Dík
Sprint a délka trati - změna v délce
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
- Marek IS
- Kontaktovat uživatele:
Musis jet prvni at muzem nabrat info ohledne korigace skoku do pole...Fil píše:to se nám to bude skákat do políčka, už se těším.........budou ŽNĚHuska píše:JJ přesně takto uvažuji i já, ale nevím kolik dá zatím nejsilnější ohlášená M5 e34. Asfalt je docela kvalitní a okolí je pole s obilím bez jakékoli příkopy.Mao píše:No já nevim ale zkusil bych si spočítat jaký maximální rychlosti je na týhle trati schopný dosáhnout nejsilnější auto který tam pojede a tomu bych tu brzdnou dráhu přizpůsobil....ale podle mě by mělo bejt 200 m víc než dostačujících....běžný auto potřebuje na deceleraci ze 100 km/h na 0 cca 45 - 50 metrů....no a kolik z toho na těch dvoustech metrech vydyndáš.....tak 120 max??? to asi ani nee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...powered by TDS...