Dalkove ovladani centralu.
Dalkove ovladani centralu.
Ahoj jak se da udelat nebo zakolik a kde poridit dalkove ovladani centralu do E30ky rv 1986. Diky.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
nejlepší je to koupit i s alarmem ... do 1500,- a je to lepší než jen na otvírání a zavírání. Jinak můžeš jkýhokoli výrobce, protože to vůbec nezáleží jestli je to BMW nebo něco jiného (mě se osvědčil Jablotron)

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
RC-11 Dálkový ovladač autoalarmů řady AKCENT 36 atest 458,- s DPH 375,- bez DPH Tak jakejch 700,-?? a nemusíš nic montovat jen ho naučíš na stávající alarm.Fadis píše:Ja mam od firmy Jablotron ten alarm, ktery je pripojen na ten central a prave jedno dalkove ovladani mam na sracku tak jsem si nechal udelat nove dalkove ovladani ktere me stoji tech 700 kč. Nevim je od kud jsi ale v kazdem vetsim meste bude nejaka firma co se tim bude zabyva.

Jenom takovy detail. Je to opacne, naucis alarm na nove dalkoveHuska píše:RC-11 Dálkový ovladač autoalarmů řady AKCENT 36 atest 458,- s DPH 375,- bez DPH Tak jakejch 700,-?? a nemusíš nic montovat jen ho naučíš na stávající alarm.Fadis píše:Ja mam od firmy Jablotron ten alarm, ktery je pripojen na ten central a prave jedno dalkove ovladani mam na sracku tak jsem si nechal udelat nove dalkove ovladani ktere me stoji tech 700 kč. Nevim je od kud jsi ale v kazdem vetsim meste bude nejaka firma co se tim bude zabyva.

-
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jen takovy detail - pokud central na dalkove nikdy nebyl, jen ovladac nepomuze. Samozrejme, pokud schazi jen dalka, neni o cem. Jablotron ma stranky, tusim, ze www.jablotron.cz , je tam vsechno popsany. Jen muzu rict, ze na to, co vyrobky od Jablotronu umi, tak je cena ponekud vyssi... Nejnadupanejsi alarm od Jablotronu, ted mi vypadnul nazev, stoji tusim kolem peti tis. ( nebo alespon stal ). Alarm Crimmestopper, ktery umi to samy a jeste neco navic, se da v poho sehnat za trojku a min ( novy ). Naproti tomu napr. alarmy Cobra, ktery jsou min. o tridu vys nez Jablotron, zacinaji tesne pod sesti litry....
Nechci nasrat zastance Jablotronu, ale je to proste fakt
Nechci nasrat zastance Jablotronu, ale je to proste fakt

crimestopper
Kde k tomu najdu blizsi info? Na webu nikde nic neni, par firem to prodava, ale podobnejsi info nikde zadne.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: crimestopper
Google mi na prvni pokus podal info o www.razdva.cz/alarmy, kde je uveden i Crimestopper, ktery zminoval Dan_LPG.wentyll píše:Kde k tomu najdu blizsi info? Na webu nikde nic neni, par firem to prodava, ale podobnejsi info nikde zadne.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Francis píše:Google mi na prvni pokus podal info o www.razdva.cz/alarmy, kde je uveden i Crimestopper, ktery zminoval Dan_LPG.wentyll píše:Kde k tomu najdu blizsi info? Na webu nikde nic neni, par firem to prodava, ale podobnejsi info nikde zadne.
Ses asi nejak prekoukl, ne ???

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
wentyll píše:Kde k tomu najdu blizsi info? Na webu nikde nic neni, par firem to prodava, ale podobnejsi info nikde zadne.
http://www.fbcom.cz/cz/cobra.php?cobra=true
http://www.jablotron.cz/cz-index.htm
Cenove jeste Silicon, ale to je shit, cenove asi jako Jablotron a nic moc kvalita.
Nejlip vychazi furt ten Crimmestopper, jde ( nebo sel ) sehnat jeste o nejakou stovecku levneji, nez je na tech strankach, jak pise Francis.
Zapojis to sam, nebo se dohodnem a ja ti budu radit

K tem Cobram mozna najdu v compu manualy, tak bych ti je poslal. Ke Crimmestopperu mam doma orig. navod, kdyz ho najdu, muzu ti ho ofotit.
2wentyll : Mas to v mailu...
sorry, asi to zaniklo, ten dotaz se tykal toho crimestopperu, napsal jsem to do subjectu, nebylo to dobre videt.
Ostatni docela znam, cekal jsem ze k tomu crimestopperu najdu nejakou dokumentaci jako ma Jablotron.
www.razdva.cz/alarmy jsem nasel taky, je to jenom prekupnik, chtel jsem technicke info od vyrobce, kdo to vlastne vyrabi?
Ostatni docela znam, cekal jsem ze k tomu crimestopperu najdu nejakou dokumentaci jako ma Jablotron.
www.razdva.cz/alarmy jsem nasel taky, je to jenom prekupnik, chtel jsem technicke info od vyrobce, kdo to vlastne vyrabi?
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
wentyll píše:sorry, asi to zaniklo, ten dotaz se tykal toho crimestopperu, napsal jsem to do subjectu, nebylo to dobre videt.
Vyrabej to sice v USA, ale jak rikam, pomer kvalita X vykon docela jde.
Na netu jsem taky nic neobjevil, ale jak rikam, mam od toho navod. Jak montazni, tak uzivatelsky. Mozno nekde predat v Praze...
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi jasně že je spousta druhů a značek alarmů imobilizérů a.... a jen na každým co si vybere. Mě se Jablotron osvědčil a už jsem jich pár namontoval a nikdy žádnej problém (třeba dodatečně něco dokoupit.....) ale zato jsem se taky snažil dát dokupy pár alarmů který nejdou v podstatě seřídit a houkaj kdy se jim zachce nebo nehoukaj vůbec.
PS: Nevím které to jsou ale docela hodně jich jde vyzkratovat přez žárovku blinkru a nebo lehce načíst kód mezi vysílačem a přijímačem.... takže radil bych se těchto vyvarovat
PS: Nevím které to jsou ale docela hodně jich jde vyzkratovat přez žárovku blinkru a nebo lehce načíst kód mezi vysílačem a přijímačem.... takže radil bych se těchto vyvarovat

original alarm+central
Mam original alarm+central BMW, mam aj prijimac na Infra dialkove, no chyba mi prave dialkac. Nemate ho niekdo nahodou nepotrebny, pripadne kde by sa dal zohnat lacnejsie ako kupovat fungl novy?