Tenkrát mi někdo posílal takový počítadlo na kola atd...ale nevim kde to je poradí mi někdo prosím
Nebo alespon
9x17 ET22 a 10x17 ET22. Maranelo má tušim podobnej rozměr ale s menšim ET...
No jako 2800€ stoji cely autoStany píše:no a codeš do nich
![]()
mno hlavne je sloz uplne stejne jako je rozeberes a lepil jsem je lepidlem na oknaMalutky píše:jj přesně takgeorg píše:Jdi do nich to je peckamám maly dotaz máte někdo zkušenost s rozlepováním třídílnych kol, na co bych si měl dát pozor atd a hlavně čím je pak znovu slepit.hledal jsem v příspěvcích a nic jsem nenašel.
a nemáš strach že už je pak nikdo nerozlepíRadek_750iA píše:mno hlavne je sloz uplne stejne jako je rozeberes a lepil jsem je lepidlem na oknaMalutky píše:jj přesně takgeorg píše:Jdi do nich to je peckamám maly dotaz máte někdo zkušenost s rozlepováním třídílnych kol, na co bych si měl dát pozor atd a hlavně čím je pak znovu slepit.hledal jsem v příspěvcích a nic jsem nenašel.
Alpiny nemaj pořádnej límec, kterej chci. Prý jsou vyrobené na zakázku pro e30, ale je nutné vytáhnout lemy a zaklepat hrany (což se dá čekat u takovýho rozměru) a zadarmo je schopen změnit šiři kola, tzn. že je rozlepí a dá tam menší límecDC píše:kup Alpiny, ty sou za pakatel