letos by mohla prubnout trebas strudl, s tim bych ale tak dlouho necekal

Hehe strudlicku se ti zachtelo ? To si musis vycvicit koroptevBlumen_071 píše:tak dnes jsem schroupal sve perknikove medajle z lonskeho lanovamooooooooooc dobry! vyridte to tej hospodyni.
letos by mohla prubnout trebas strudl, s tim bych ale tak dlouho necekal![]()
![]()
Struuudl uz neeeeJirka325 píše:Hehe strudlicku se ti zachtelo ? To si musis vycvicit koroptevBlumen_071 píše:tak dnes jsem schroupal sve perknikove medajle z lonskeho lanovamooooooooooc dobry! vyridte to tej hospodyni.
letos by mohla prubnout trebas strudl, s tim bych ale tak dlouho necekal![]()
![]()
![]()
Snad ti nedelam chute, kdyz se na skoro kazdym srazu cpu strudlem ?
Tsss, kdo zavaha nezere, aspon zbylo vic na me.Fx píše:Struuudl uz neeeeJeste ted se mi jezej chlupy, kdyz si vzpomenu, jak jsem ho prezranej odmitl a koroptev me malem zadupala do zeme
No aspon se ji hezky spinkalo u me v garaziJirka325 píše:Tsss, kdo zavaha nezere, aspon zbylo vic na me.Fx píše:Struuudl uz neeeeJeste ted se mi jezej chlupy, kdyz si vzpomenu, jak jsem ho prezranej odmitl a koroptev me malem zadupala do zeme
Kdyz trefis ke mne do garaze, tak pri pristi operaci DCho auta... mozna...Blumen_071 píše:Jarda: no cece cim bys potom kousal kdyby se ti to povedlo? a o tom slovicku "zaslouzenym" by se dalo diskutovat![]()
Jirka: a zes mi nenabidnul kdyz jsem u tebe na RZ pozral chleba? nakej zakusecek by prisel vhod
FX: no a ty fesaku az zas nebudes moct tak mi staci nenapadne naznacit![]()
![]()
Simte dyt ten chleba byl vetsi nez ty, este by ses prezralBlumen_071 píše:
Jirka: a zes mi nenabidnul kdyz jsem u tebe na RZ pozral chleba? nakej zakusecek by prisel vhod
To bych te operaci musel byt pritomen a s koroptvi k tomu, coz si mozna klidne radsi necham ujitFx píše:Kdyz trefis ke mne do garaze, tak pri pristi operaci DCho auta... mozna...
Jestli chceš tak ti půjčím moje iso.Blumen_071 píše:Jarda Volejník píše:Blumen: O čem by si chtěl polemizovat,kdyby si se dostal do finále tak si byl maximááálně druhej a navíc historie se neptá![]()
cece ja si kvuli tobe snad zase koupim iso a rozdame si to o ten pohar![]()