uz jsou studeny, Dane, asi budes muset do mekaceDAN píše:Má někdo přehled jak to dopadlo s těma kaviárovejma toustama - byla o nich zmínka někde na začátku týdle debaty.

uz jsou studeny, Dane, asi budes muset do mekaceDAN píše:Má někdo přehled jak to dopadlo s těma kaviárovejma toustama - byla o nich zmínka někde na začátku týdle debaty.
Toe jasný, ale s chromovejma nárazníkama, jako zmiňovaná replikaBOOST píše:M3 není chromácká nebo plasťácká, M3 je M3, ale všechny měly světla jako chrom.WilD píše: Ovšem pokud ty znáš chromáckou M3 E30, jseš guru a všechny si nás tu přechcal
no jasneWilD píše:Toe jasný, ale s chromovejma nárazníkama, jako zmiňovaná replikaBOOST píše:M3 není chromácká nebo plasťácká, M3 je M3, ale všechny měly světla jako chrom.WilD píše: Ovšem pokud ty znáš chromáckou M3 E30, jseš guru a všechny si nás tu přechcal
ja taky, ale nebude se stebou o tom natahovat... 200tkm na jedne a te same plecce mluvi jasne, a kdo mne zna a vi jak s tim jezdim, mi da za pravdu, pane ultrachytrejtomik píše:Tady to teda vypadá.Každej chce fotky M3jek a nikdo neví jak vypadá.
Říct že felda vydrží víc než bavor dokáže jen ultrablbec.
Mluvím z vlastní zkušenosti...
nevím jestli vydrží více felda nebo bafo, ale z vlastni zkušenosti vím, že felda je nezničitelné vozidlo ( mám ho jako firemní ), které se hodí jak do města tak i do terénutomik píše:Tady to teda vypadá.Každej chce fotky M3jek a nikdo neví jak vypadá.
Říct že felda vydrží víc než bavor dokáže jen ultrablbec.
Mluvím z vlastní zkušenosti...
ňDC píše:to že najedeš na feldě 200tkm přeci neznamená že je lepší než bawory, který už maj většina stejně přes půl mega a jsou stočený pod 200 aby se daly prodat
ja nerikam ze ne... rikam, ze muj sluzebak ma 400, puvodni spojku, puvodni hlavu, tesneni pod ni a podobne spotrebni veci.... meni se jen brzdy, olej a gumy... kdybych delal s bavorem to co s tim krapem, bavor uz nezije, na to vemu jed.....tomik píše:kupoval jsem auta pro sebe na tahaní a meli 400tis.
najel jsem s nima s vlekem a na vleku auto dalších 100tis.
měnil jsem jen olej a brzdy.
pak jsem to auto prodával,většinou znamemu s temito kilometry.
jsou spokejení,auto funguje a jezdí s ním každý den.
Hele to je docela relativní pojem....jsou kusy co najedou 400tis a vejš a jsou i takový, který po 200tis jsou kaput, stejně tak i u BMW. Strejc měl forda scorpio a najel jsem přes 1 000 000km v pohodě. Taky měnil jen běžný věci, žádnej zásadní problém nenastal. (to auto mělo když ho dovezl v roce 92, dva roky stary cca 115 000 najeto) + milion k tomu. A taky někdo řiká, že ford je sračka...Max-Max píše:ja nerikam ze ne... rikam, ze muj sluzebak ma 400, puvodni spojku, puvodni hlavu, tesneni pod ni a podobne spotrebni veci.... meni se jen brzdy, olej a gumy... kdybych delal s bavorem to co s tim krapem, bavor uz nezije, na to vemu jed.....tomik píše:kupoval jsem auta pro sebe na tahaní a meli 400tis.
najel jsem s nima s vlekem a na vleku auto dalších 100tis.
měnil jsem jen olej a brzdy.
pak jsem to auto prodával,většinou znamemu s temito kilometry.
jsou spokejení,auto funguje a jezdí s ním každý den.
jedna jedina vyhoda bmw oproti feline je ta, ze je to pohodlne rychle a bezpecnejsi auto s lepsimi jizdnimi vlastnostmi, jinak je na tom hur.
To máš pravdu...nikdo z nás jí nikdy neviděl...stejně jako já neznám jen v okolí 3 lidi, kteří jí mají/měli...ferda píše:Já si myslím, že to jako replika M3 vypadá, stejně z vás nikdo M3 na živo ani neviděl a tak mužete jen blbě kecat.Hanzz píše:to vyrizni se samolepici tapety rovnou i s trikolorou pres kapotu...
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6810913
a replika M3 jako vysita....vo tom se vi
k tomu se přidam.....M3 E30 neni zas takova rarita. Dokonce jsme v praze potkal 2 M3 E30 cabrio. Jedna byla moc pěkná ta druhá už něco měla za sebou.....::Brutus::.. píše:To máš pravdu...nikdo z nás jí nikdy neviděl...stejně jako já neznám jen v okolí 3 lidi, kteří jí mají/měli...ferda píše:Já si myslím, že to jako replika M3 vypadá, stejně z vás nikdo M3 na živo ani neviděl a tak mužete jen blbě kecat.Hanzz píše:to vyrizni se samolepici tapety rovnou i s trikolorou pres kapotu...
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6810913
a replika M3 jako vysita....vo tom se vi
Nejni to zas taková rarita, jako třeba Veyron, aby se nedala někde vidět naživo
vy jste tady všichni znalci podle toho co píšete je každá e30 M3Lukas-e21 píše:k tomu se přidam.....M3 E30 neni zas takova rarita. Dokonce jsme v praze potkal 2 M3 E30 cabrio. Jedna byla moc pěkná ta druhá už něco měla za sebou.....::Brutus::.. píše:To máš pravdu...nikdo z nás jí nikdy neviděl...stejně jako já neznám jen v okolí 3 lidi, kteří jí mají/měli...ferda píše: Já si myslím, že to jako replika M3 vypadá, stejně z vás nikdo M3 na živo ani neviděl a tak mužete jen blbě kecat.Nejni to zas taková rarita, jako třeba Veyron, aby se nedala někde vidět naživo