Děkuju!BALI píše:pěkně chlape... přeju hodně km bez nehody... akorát bych možná někde nechal komplet rozleštit lak
Srážka se srnou
Omlouvám se za oživení středověku, ale přesně tuhle píšťalku jsem si nalepil na přední nárazník a od té doby jsem srnku u cesty neviděl. Ať jim to urve uši, sviním!Macek píše:Tak to je fakt smůla... kamarád má na autě nějaký plastový píšťalky, co podobnou havěť odháněj...už je tam má přes 2roky a prý od tý doby co je tam dal je to vpoho... Prodávaj to v Hypernově něco kolem kila...
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Takže ty jezdíš a vono ti to píská...jakože takový turbo jo ? Magnetizér benzínu jsem si koupil, tohle mi ještě chybíAsmodeus píše:Omlouvám se za oživení středověku, ale přesně tuhle píšťalku jsem si nalepil na přední nárazník a od té doby jsem srnku u cesty neviděl. Ať jim to urve uši, sviním!Macek píše:Tak to je fakt smůla... kamarád má na autě nějaký plastový píšťalky, co podobnou havěť odháněj...už je tam má přes 2roky a prý od tý doby co je tam dal je to vpoho... Prodávaj to v Hypernově něco kolem kila...Ještě mám jednu tu píšťalku volnou, kdyby někdo chtěl....
Já vím, že to je asi kravina, ale placebo efekt funguje a zabral nejspíš i na ty lesní svině....Tweety píše: Takže ty jezdíš a vono ti to píská...jakože takový turbo jo ? Magnetizér benzínu jsem si koupil, tohle mi ještě chybí
Když do toho foukneš, tak to píská, ale za jízdy jsem to nikdy neslyšel a to jsem to zkoušel i se staženým oknem.
Dívej se, kdybys kvůli lani uletěl hromadu peněz (aspoň pro mě to je ranec), tak bysis tu píšťalku za šest pětek nalepil na auto taky! Někdo má růženec na zrcátku a věří mu, já mám píšťalku v nárazníku a taky se k ní modlím, ať funguje!