jj,žere to i děti kolem cesty,díly jsou na to drahý jak kráva a sere se to víc než Fiat...to je přece jasný ne,to si nemůžeš koupitLiner píše:achjo...každej mi to bmw rozmlouvá že se do toho akorát budou cpát strašný prachy no....tady když se neco pokazi tak je to v háji no
já bych to neměl ani kde opravovat no... před panelákem by to šlo špatně
To se ti stane u každýho auta do 20 000. A ceny dílů nejsou nijak dramatický pokud trochu sháníš. Navíc složitost E30 taky neni zas tak hrozná, snad kromě elektriky, ale ta třeba pro mě byla problém i vě škodovce. Já opravy dělám z 90% taky na chodníku před barákem ... dá se to v jakymkoliv počasíLiner píše:achjo...každej mi to bmw rozmlouvá že se do toho akorát budou cpát strašný prachy no....tady když se neco pokazi tak je to v háji no
To jsou zname ceske "soudy" ohledne BMW. Ty vubec neber vazne. Pul tech bludu prameni z nevedomosti a pul ze zavisti.Liner píše:achjo...každej mi to bmw rozmlouvá že se do toho akorát budou cpát strašný prachy no....tady když se neco pokazi tak je to v háji no
Přesně tak, poslechni hlas srdce jako většina lidí tady. Hezčí auto za ty peníze neseženeš. A opravovat tě to bude ještě bavit.Vasa píše:To jsou zname ceske "soudy" ohledne BMW. Ty vubec neber vazne. Pul tech bludu prameni z nevedomosti a pul ze zavisti.Liner píše:achjo...každej mi to bmw rozmlouvá že se do toho akorát budou cpát strašný prachy no....tady když se neco pokazi tak je to v háji no
Ono totiz pokud chces mit auto v poradku, tak budes cpat do kazdeho auta at uz ma na kapote "pi.u", "modrobilou vrtuli" nebo "zelenou ratolest".
Ja jsem si svou prvni E30 poridil pred 13 lety a do dneska jich mam nekolik vcetne te prvni (sic uz jen skelet).
Pokud E30 (nebo i jine BMW) chces a citis to tak jdi do ni. Nema cenu uvazovat zda ano ci ne. Pouze vybrat to nejlepsi z mozneho...
Tak at si tvuj tatinek koupi stoceny auto s 100tkm, ktere ma najeto 300tkm a bude veselyLiner píše:no právěpokud by to byl tkaovej krám jak všichni řikaj tak byste mi sand všichni neřikla to co řikáte
ale já tady vidim aj kse vtom každej vrhtá a hrabe
ale tohle já bych nemoh no.. hlavne kvuli tomu že to neumim no :-/ a táta se na to taky moc netvráři
když vidi asuto s víc než 200na tacháči tak to nepřipadá v uvahu no
ale e30 bych chtel
ikdyž teda asi radši ybch chtle e36
a ale ty sou ješte drahý no
Liner píše:no právěpokud by to byl tkaovej krám jak všichni řikaj tak byste mi sand všichni neřikla to co řikáte
ale já tady vidim aj kse vtom každej vrhtá a hrabe
ale tohle já bych nemoh no.. hlavne kvuli tomu že to neumim no :-/ a táta se na to taky moc netvráři
když vidi asuto s víc než 200na tacháči tak to nepřipadá v uvahu no
ale e30 bych chtel
ikdyž teda asi radši ybch chtle e36
a ale ty sou ješte drahý no