to o ten ridicak muze prijit vic lidi za ten tejden, vid balipasťa e30 píše:zkusím se s nima domluvit,ale ondra dnes odváží kábro do stodoly uklidit a dejv přišel o pejpry a s méďou co má tu 36 v kabru se domluvím určitě.to je ale ještě týden před námi.
Malý pokec před koncem sezóny Ústí nad Labem
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
nemůžu za to že neumíš jet 50maca píše:to o ten ridicak muze prijit vic lidi za ten tejden, vid balipasťa e30 píše:zkusím se s nima domluvit,ale ondra dnes odváží kábro do stodoly uklidit a dejv přišel o pejpry a s méďou co má tu 36 v kabru se domluvím určitě.to je ale ještě týden před námi.![]()
![]()
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
si to zkus ject s 2,5 50 v obci, kde je to k nejblizsimu baraku asi jeste kilakBALI píše:nemůžu za to že neumíš jet 50maca píše:to o ten ridicak muze prijit vic lidi za ten tejden, vid balipasťa e30 píše:zkusím se s nima domluvit,ale ondra dnes odváží kábro do stodoly uklidit a dejv přišel o pejpry a s méďou co má tu 36 v kabru se domluvím určitě.to je ale ještě týden před námi.![]()
![]()
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
re
tak můj přílet na ústecký užín je ohrožen,v sobotu jsem totiž pujčil mou třitřipětku bratránkovi a tipek se s tim roztočil někde za mostem a vletěl prdelí do nějaké zdi,takže na tom zase dělám
,asi mi praskne č.....
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys tam vole nedával tu 3.5, měl bys klid. Auto, ženská a dýmka se nepůjčujepasťa e30 píše:tak můj přílet na ústecký užín je ohrožen,v sobotu jsem totiž pujčil mou třitřipětku bratránkovi a tipek se s tim roztočil někde za mostem a vletěl prdelí do nějaké zdi,takže na tom zase dělám,asi mi praskne č.....
re
tak tu neděli mi kucí z mostu dorazíme.. sice newím jestli se náhodou s někým radši nesvezu
,ale měl by jet krajzy,méďa s tim cabrem,ondra taky a dejv ty papíry musí vratit až v pondělí,takže pomastí taky,no a snad já... a že bych zavolal blafonkovi aby vytáhl cabro svoje nové... 
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak tu show zase uděláš ty ne ?pasťa e30 píše:právě že ještě nee,je na tom uplně stejně jako ty,BALI píše:jak ho znam,tak už tam má nalámanej new motor a bude show,ale na jaře už tomu určitě tak nebude, ale však víš co tam na jaře bude za zběsilost,on je prostě šílenej ....
no jo ,ale u olympie je krásnej povrch... na tom užíně je to trochu drsnější...Tweety píše:Tak tu show zase uděláš ty ne ?pasťa e30 píše:právě že ještě nee,je na tom uplně stejně jako ty,BALI píše:jak ho znam,tak už tam má nalámanej new motor a bude show,ale na jaře už tomu určitě tak nebude, ale však víš co tam na jaře bude za zběsilost,on je prostě šílenej ....
Když to šlo u Olympie, proč by to nešlo na letišti
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já když tam naposledy gumoval (viz. http://www.youtube.com/watch?v=Of92AFAgBys ), tak to dopadlo takhle :pasťa e30 píše:no jo ,ale u olympie je krásnej povrch... na tom užíně je to trochu drsnější...Tweety píše:Tak tu show zase uděláš ty ne ?pasťa e30 píše: právě že ještě nee,je na tom uplně stejně jako ty,,ale na jaře už tomu určitě tak nebude, ale však víš co tam na jaře bude za zběsilost,on je prostě šílenej ....
Když to šlo u Olympie, proč by to nešlo na letišti
, stejně už mám zimáky a přijedem pokecat a ne žádný pálení
ted je řada na tobě tweety,
,

ty woe dobrýho pankáče jsi udělal z ty gumyTweety píše:Já když tam naposledy gumoval (viz. http://www.youtube.com/watch?v=Of92AFAgBys ), tak to dopadlo takhle :pasťa e30 píše:no jo ,ale u olympie je krásnej povrch... na tom užíně je to trochu drsnější...Tweety píše: Tak tu show zase uděláš ty ne ?Když to šlo u Olympie, proč by to nešlo na letišti
, stejně už mám zimáky a přijedem pokecat a ne žádný pálení
ted je řada na tobě tweety,
,
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to teď na tuning foru četl...dnes se tam pokusim zajet podívat. Kdyžtak se tam sejdem dřív, vezmem lana a to by bylo, aby to dvě "dvouapůle" neutáhlimaca píše:tweety, koukni se na prijezdovku na uzin, nekde sem cetl, ze tam sou naky balvany aby tam nikdo nejezdil, tak abysme to kdyztak poresili-jinak sem zvedavej, jak pejlosek nebude delat hovadiny.....zname se
.