kompletní spojka na 2,5l-M20 ve výborném stavu
kompletní spojka na 2,5l-M20 ve výborném stavu
Prodám kompletní spojku- přítlačák, setrvák a lamela jako nová!!!!
Cena 3500Kč- Liberec a možno poslat na dobírku. Zájemcům mohu zaslat detailní fota.
Buď tady,nebo 604841486
nebo: vindys@centrum.cz
Cena 3500Kč- Liberec a možno poslat na dobírku. Zájemcům mohu zaslat detailní fota.
Buď tady,nebo 604841486
nebo: vindys@centrum.cz
jo, jdu to vyfotit, snad zaberu spravne, ale jak rikam, lamela jak nova... Teda to mi rikali v tom servisu, kde ji sundavali- mam automat, ale dovezl jsem z Nemecka motor, ktery byl puvodne manual. A motor je take vybornyO_o píše:zajem by byl (: posly mi prosim fotky na honzastekl@centrum.cz diky

mam M20B20 e30 kabrio z roku 91. pošli fotky zavodny.v@seznam.cz.
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
Sid6.7 píše:mam M20B20 e30 kabrio z roku 91. pošli fotky zavodny.v@seznam.cz.
tak foto davno odeslano, aĺe bez odezvy.... stale aktualni- komplet orig spojka jak nova...
Čau pošli mi foto na garde01@seznam.cz + chci vědět jakou má lamela tloušŤku obložení.
Chtěl bych i šrouby, kterýma se setrvák chytne na kliku a šrouby, kterýma se chytne přítlačák. Ještě doufám, že je vyznačena poloha přítlačáku vůdči setrváku.
Chtěl bych i šrouby, kterýma se setrvák chytne na kliku a šrouby, kterýma se chytne přítlačák. Ještě doufám, že je vyznačena poloha přítlačáku vůdči setrváku.
Priznam se, ze tomu tolik nerozumi. tak doufam, ze je vse, jak by jsi potreboval. Sunavali to mechanici, tak snad jo!!!garde01 píše:Čau pošli mi foto na garde01@seznam.cz + chci vědět jakou má lamela tloušŤku obložení.