Samosvorný diferenciál - zlatokopové
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
K tématu - pokud někdo pasuje nový věci na starý, tak se občas nesmí divit, že to nebude fungovat jako nová věc.
Například - když olej prolíná kolem břitů gufer - tak instalace nových gufer - daj se koupit jen u BMW - většinou věc nezachrání. Na vývodech jsou už v oceli od gumy břitu vydřený drážky.
Mám 2 takový zkušenosti.
Měl jsem zatím 6 samosvorů z druhý ruky. A asi mám štěstí, že jsem zatím se žádným neměl problém. Kromě prolínajícího oleje = běžná malichernost - nic.
Kupoval jsem je za ceny od 1500,- do 6000,-. Kdybych potřeboval nutně samosvor, tak bych se asi rozhodl pro koupi zase staršího. Nevěřím totiž tomu, že se mi vůbec podačí dovolat se panu Savkovi, a když už se mi to po miliontým pokusu podaří, tak zajistit, aby paltila dohoda. To není nic proti němu - sám mi vysvětloval, že když montuje něco na motoru, nebere prostě trubku - pak na něco zapomene a je to v...
A jsem přesvědčen, že se mu bude chtít za stejný čas dělat určitě něco jiného než se srát s nějakým cyklopaloidním -globoidním planetovým soukolím,.. po zakončení práce to musí nějakým způsobem garantovat - ale jen nový měněný díly. Je to podle mě moc velkej voser, aby se s tím někdo sral rád. I když to udělá dobře, tak se to s velkou pravděpodobností může vysrat.
Špéra je většinou poslední věc, která se na samosvoru posere, dělá problémy. Takže ještě jednou - pokud bych měl volit - za 14k seminovej samosvor, tak to radši něco za 10k nepoznamenaný instalací zlomku nových komponentů + samozřejmě novej olej..., cesty, další tuny starostí, ztráta drahoceného času. Nasadím, vyzkouším - v případě nespokojenosti vrátím.
A poslední věc - špéra třeba pro 540i e34 se už nedodává.
Takže přátelé - většinou bývalí - není všechno zlato, co se třpití - já bych do takového zázraku nešel.
Například - když olej prolíná kolem břitů gufer - tak instalace nových gufer - daj se koupit jen u BMW - většinou věc nezachrání. Na vývodech jsou už v oceli od gumy břitu vydřený drážky.
Mám 2 takový zkušenosti.
Měl jsem zatím 6 samosvorů z druhý ruky. A asi mám štěstí, že jsem zatím se žádným neměl problém. Kromě prolínajícího oleje = běžná malichernost - nic.
Kupoval jsem je za ceny od 1500,- do 6000,-. Kdybych potřeboval nutně samosvor, tak bych se asi rozhodl pro koupi zase staršího. Nevěřím totiž tomu, že se mi vůbec podačí dovolat se panu Savkovi, a když už se mi to po miliontým pokusu podaří, tak zajistit, aby paltila dohoda. To není nic proti němu - sám mi vysvětloval, že když montuje něco na motoru, nebere prostě trubku - pak na něco zapomene a je to v...
A jsem přesvědčen, že se mu bude chtít za stejný čas dělat určitě něco jiného než se srát s nějakým cyklopaloidním -globoidním planetovým soukolím,.. po zakončení práce to musí nějakým způsobem garantovat - ale jen nový měněný díly. Je to podle mě moc velkej voser, aby se s tím někdo sral rád. I když to udělá dobře, tak se to s velkou pravděpodobností může vysrat.
Špéra je většinou poslední věc, která se na samosvoru posere, dělá problémy. Takže ještě jednou - pokud bych měl volit - za 14k seminovej samosvor, tak to radši něco za 10k nepoznamenaný instalací zlomku nových komponentů + samozřejmě novej olej..., cesty, další tuny starostí, ztráta drahoceného času. Nasadím, vyzkouším - v případě nespokojenosti vrátím.
A poslední věc - špéra třeba pro 540i e34 se už nedodává.
Takže přátelé - většinou bývalí - není všechno zlato, co se třpití - já bych do takového zázraku nešel.
BMW The Ultimate Driving Machine
už se poprali 

EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
DAN píše: Já jsem maximálně nasranej
Už tady nechci nic číst, nic vidět.
no jestli to nebude trochu o tom pribehu s "potrefenou husou"

PS:za misto s Tvou postou se omlouvam, nebyl zamer to komolit.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já se ozval několikrát, vždy mi Vasa vyšel vstříc a nikdy po mě nic nechtěl. Nevim jak ho znáš ty, jen musím oponovat. Nechci aby to vypadalo jako že tu někoho bránim, ale cítím to jako nějakou morální povinost nedržet se tohodle názoru stranou.DAN píše: Něvěřím ti ani slovo. Doufám, že se ti někdo z kámošů ozve a bude to chtít zadarmo.
Asi by mi taky nevadilo, kdyby mi stálo před barákem Zahyho auto. Zahyho mám rád.
Jinak se mi tvoje názory líbí a bohužel máš v mnohém pravdu. proto taky jde celý forum do prdele....a já jsem si jist, že za to, že můžu mít pod přezdívkou sponzor, příští rok dávat prachy nebudu, jelikož nebudu živit zlatokopy (teď si dělám prdel

2DAN nerozciluj se tady a doraz nekdy na cernak a zase pokecame
to co pises o Vasovi je tvuj nazor a bohuzel mylny!!!!zname se s Vasou uz dost dlouho a ver ze nejakou tisicovku mezi s sebou neresime
k tomu m-tech 1,to prodavam ja ,jen js poprosil vasu o zverejneni )nemel jsem pristup k netu)kdyz byl o nej zajem,a nevidim duvod proc ho prodavat za 2tis,kdyz vim ze je jich jak safranu,nejaka tiscovka me nazabije,to at to radsi lezi v garazi,kdyz to nekdo za mou cenu(mnou akceptovatelnou koupi)podle tebe vysokou koupi tak to rad prodam
necti tohle forum tak casto zbytecne se rozcilujes a pak nam starnes(viz cim dal tim vic tve kratsi vlasy)
tak se tesim na videnou Dane
to co pises o Vasovi je tvuj nazor a bohuzel mylny!!!!zname se s Vasou uz dost dlouho a ver ze nejakou tisicovku mezi s sebou neresime
k tomu m-tech 1,to prodavam ja ,jen js poprosil vasu o zverejneni )nemel jsem pristup k netu)kdyz byl o nej zajem,a nevidim duvod proc ho prodavat za 2tis,kdyz vim ze je jich jak safranu,nejaka tiscovka me nazabije,to at to radsi lezi v garazi,kdyz to nekdo za mou cenu(mnou akceptovatelnou koupi)podle tebe vysokou koupi tak to rad prodam
necti tohle forum tak casto zbytecne se rozcilujes a pak nam starnes(viz cim dal tim vic tve kratsi vlasy)
tak se tesim na videnou Dane
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
resite hovadiny panove, ja muzu potvrdit, ze obchodovani tady na foru funguje zatim relativne v pohode, nakupuju veci od "overenych obchodniku" kteri tu uz nakej patek jsou, tak tem poslu klidne i penize predem na ucet, ale jak tu je nekdo kdo ma 5 prispevku, tak jedine na dobirku, ad ceny/ jak se rika kazda vec ma svyho kupce a je jen na prodavajicim, jestli to nabizi za 200 nebo za500, mam ehubu, tak se muzem vzdycky nejak zkusit domluvit ne? a kdyz mi cena nevyhovuje, tak si holt pockam, ono se to treba nekdy objevi za tu lepsi, jinak jsou zde i clenove, od kterych mam veci za "dekuju" a oni zase vi, ze kdyz neco potrebujou odeme, tak to maji taky za "diky" je to proste o ty komunite tady, ikdyz je videt ze posledni dobou to tu pomalu upada
ale silen kusy prezivaji
tak se drzte

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

ja jsem koupil a prodal ókolo 100 mozna vic E30 a to ciste na kseft...pac jsem presne potreboval nakou soucastku...jenze to je kseft...pac potom jsem auto bez soucastky nebo po dilech prodal za dvojnasobek nekdxy i trojnasobek...a co? poserte se...kazdej kdo taj fnuka nad tim ze nekdo vydelava dilama a obchodem s autama je hlupak...kdyby to nikdo nedelal, nikde si nic nekoupite...a delat to znamena mit dilnu zazemi a hodne vercajku, to stoji hodne penez a ty se musej nekde vzit...nekolik let zpet jsem se zivil vyhradne opravama bmw, prizivuju se tim dodnes a o ksefty nejsou nouze, a vetsina zakazniku byla nadsena kdyz jsem jim rozbitej alternator prodal za 300kc a ne 1500 jako vrakoviste...a presto jsem na tom vydelal...takze jsem curak, zlatokop?
a k puvodnimu tematu: samosvor za 8000 je uplne korektni zaleztost....je jich malo, a s tim lamelovym tubusem co si koups za 10tku tak das dalsich 15 za to ze to nekdo da dohromady i s lozskama apod...provolas mraky projezdis mraky atd...
kdo si totz ten difer umi slozt sam tak si umi i sehnat jinej misto za 8 treba za dvojku...
prijde me ze vetsina lidi tu fnuka nad sebou sama pac jsou neschopny a chudy...
a k puvodnimu tematu: samosvor za 8000 je uplne korektni zaleztost....je jich malo, a s tim lamelovym tubusem co si koups za 10tku tak das dalsich 15 za to ze to nekdo da dohromady i s lozskama apod...provolas mraky projezdis mraky atd...
kdo si totz ten difer umi slozt sam tak si umi i sehnat jinej misto za 8 treba za dvojku...
prijde me ze vetsina lidi tu fnuka nad sebou sama pac jsou neschopny a chudy...
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Neda mi aby som to tu neozivilVasa píše:Trzni svet je hodne barevnej...
S par cleny zde na foru mame tzv. uzsi bratrstvo a tam jsou ceny za dily znacne jine nez trzni zde na foru. Ale je to o vzajemne vypomoci a slusnosti.

Po precitani tohto ma aj napada kdo v tom vasom bratrstve je-
-vasa
-tweety(sa aj priznal)
-DC
-maranello
-pawka G.
-max-max
-BOOST
O nicom neviem, usudzujem len podla bratrickovania sa na fore, tak s kym som sa netrafil?

E30 2,5i mit LSD + E36 1,8i mit LPG = 

Mě do tý jejich verbeže nepočítej, já s nima nikdy žádný kšefty neměl.stanco1 píše: Neda mi aby som to tu neozivil![]()
-vasa
-tweety(sa aj priznal)
-DC
-maranello
-pawka G.
-max-max
-BOOST
O nicom neviem, usudzujem len podla bratrickovania sa na fore, tak s kym som sa netrafil?

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

S im se nedá než souhlasit. BTW - mít zazemí, kde bych auta rozebíral, taky nějakou E30 na kšeft koupim taky ...adam320 píše:...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Já tam nejsem, jen občas půjčuju Vášovi želvu, když to na něj přijdestanco1 píše:Neda mi aby som to tu neozivilVasa píše:Trzni svet je hodne barevnej...
S par cleny zde na foru mame tzv. uzsi bratrstvo a tam jsou ceny za dily znacne jine nez trzni zde na foru. Ale je to o vzajemne vypomoci a slusnosti.![]()
-vasa
-tweety(sa aj priznal)
-DC
-maranello
-pawka G.
-max-max
-BOOST

E36 323i coupé
Jsem Te prosil at to nikomu nerikas, ted budu vypadat jako zlatokop kdyz si zelvu pujcuju pouze pro sebe. Ach jo, to jsou kamaradi...Pawka G. píše: Já tam nejsem, jen občas půjčuju Vášovi želvu, když to na něj přijde

90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Prej pro sebe, minule nebyla schopná slova, když si jí po měsíci vrátilVasa píše:Jsem Te prosil at to nikomu nerikas, ted budu vypadat jako zlatokop kdyz si zelvu pujcuju pouze pro sebe. Ach jo, to jsou kamaradi...Pawka G. píše: Já tam nejsem, jen občas půjčuju Vášovi želvu, když to na něj přijde

E36 323i coupé