Povinne ruceni, orientacni cenik

Zde pište vaše doporučení a zkušenosti ohledně různých služeb pro BMW E30
T613
člen E30.cz

Příspěvek od T613 » 06. 11. 2008 12:53

ted je akce u kooperativy na 2.0 +/- 4800/rok plati to pri zrizeni do konce roku pro kohokoliv, je to normlani smlouva vcetne zivlu s tim nejvetsim bonusem :-)

nejaky triglavy a direkty to snad neni ani pojistovna :lol:
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 06. 11. 2008 12:59

Záchvat píše: To by me zajimalo, jak k temto castkam dojdete .. to musi byt sakra bonus, ne? Me to vychazi taky nejlevneji u CSOB a to 6900,- na dvoulitra ... jak docilit toho, abych platil mene, bez predchozich bonusu?

30 let, auto 23 let, J. Hradec
Způsob Nr.1) Jít k nějakému většímu makléři a nechat si u něj pojistit auto do flotily (Nevyjíždíš si bonus a v momentě, kdy bude mít flotila velký škodní průběh, tak jim poj. zvedne sazby a tím i Tobě)

Nr.2) formou fiktivních bonusů, což Ti projde akorád u ČPP a TRIGLAVu do chvíle, než něco způsobíš.

U kooperativy se dá do konce roku čarovat s bonusama. Nedávno to někdo psal na BMW klubu, přišlo mi to divné, nevěřil jsem mu, ale je tomu opravdu tak. Takže jsme si to vymrčeli taky. Dá se dat max bonus i 18letému člověku. Je to ofiko cesta jak se dostat k bonusům. V případě zájmu SZ, nejde o žádný tunel.

hyry

Příspěvek od hyry » 06. 11. 2008 14:33

To Honzeeek:V čem je ten fígl od té Slavie?Jako flotila to navypadá,bonusy asi požadují.Zadal jsem:2,5 ,37 let,z vesnice,od r.2000 bez nehod.....hop a je tam 2745,-.Je to divný,ale půjdu do toho.Ale ještě se zeptám na jejich pobočce v H.Králové. :wink:

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 06. 11. 2008 16:13

hyry píše:To Honzeeek:V čem je ten fígl od té Slavie?Jako flotila to navypadá,bonusy asi požadují.Zadal jsem:2,5 ,37 let,z vesnice,od r.2000 bez nehod.....hop a je tam 2745,-.Je to divný,ale půjdu do toho.Ale ještě se zeptám na jejich pobočce v H.Králové. :wink:
Figl je v tom, že scénář bude stejný jako u ČPP. Relativně nová pojišťovna na trhu si chce udělat kmen, tak nastaví ,,nesmyslně" nížké ceny u povinného ručení. V momentě kdy se ji zvedne škodní průběh, tak nebude mít z čeho vyplácet škodu a padne na hubu jako ČPP, kterou musela koupit kooperativa. Kdo ví co se stane pak, jestli ji někdo bude vůbec chtít koupit

pilot78
Kontaktovat uživatele:

Povinne ruceni

Příspěvek od pilot78 » 11. 11. 2008 17:53

Ohledně fíglů se smyšlenými bonusy, kluci pošlete doprdele každého kdo vám tohle nabídne! Je to hovadina. Lepší pojišťovny na to rychle přijdou, a ty horší vám to sice sežerou jenže!!!! Pokud ve smlouvě uvedete lživé údaje je smlouva neplatná!
www.auto-pilot.cz náhradní díly a vůbec cokoli pro auta

honzeeek

Re: Povinne ruceni

Příspěvek od honzeeek » 11. 11. 2008 18:45

pilot78 píše:Ohledně fíglů se smyšlenými bonusy, kluci pošlete doprdele každého kdo vám tohle nabídne! Je to hovadina. Lepší pojišťovny na to rychle přijdou, a ty horší vám to sice sežerou jenže!!!! Pokud ve smlouvě uvedete lživé údaje je smlouva neplatná!
U kooperativy to do konce roku oficialne jde. Tak zanech vulgarismu, neznas-li fakta ;)
Lze pripsat max. bonus takřka komukoliv. Moznost sjednávat takovou smlouvu ovsem nema kazdy. Ziskatel musi uzavrit s kooperativou dohodu. Provize z toho nulovy, ale klient je spokojenej ;)

pilot78
Kontaktovat uživatele:

Povinné ručení

Příspěvek od pilot78 » 11. 11. 2008 18:58

Vulgarismy používám zcela záměrně a to proto aby někdo nenaletěl někomu kdo překrucuje právě ona fakta tak jako teď ty. A to buď z neznalosti nebo dokonce záměrně!
Kvízová otázka: co to podle tebe ta Kooperativa vlastně nabízí? Víš to vůbec???
Absolutně žádná pojišťovna netoleruje smyšlený bonus!!!!!!!
Bonus musí být VŽDY uveden správně.
Pro ostatní: Kooperativa vám do konce roku převede bonus s již běžící smlouvy, ale samozřejmě vyžaduje potvrzení bezeškodného průběhu!

honzeeek

Re: Povinné ručení

Příspěvek od honzeeek » 11. 11. 2008 20:00

pilot78 píše:Vulgarismy používám zcela záměrně a to proto aby někdo nenaletěl někomu kdo překrucuje právě ona fakta tak jako teď ty. A to buď z neznalosti nebo dokonce záměrně!
Pro ostatní: Kooperativa vám do konce roku převede bonus s již běžící smlouvy, ale samozřejmě vyžaduje potvrzení bezeškodného průběhu!
Frajere seš z oboru, nebo ani nemá smysl se s Tebou o tom bavit?

Co se týče povinného ručení je u nás nehorázný bordel. Téměř každá pojišťovna davá jiné podmínky různým makléřským společnostem. Nejvíc dokáže naštvat, když svému známému uděláš nabídku se všemi možnými slevami a on pak jde k nějakému blbovi z velké makléřské společnosti a ten mu dá ještě větší slevu (na kterou ty se nemůžeš dostat ani kdyby ses rozkrájel a pak vypadáš jak blbec). Je to zapříčiněno tím, že každá makléřská spol. nosi jiné objemy do oné pojišťovny. Když je Ti pojišťovna nakloněna povolí Ti nestandardní věci. Nám do konce roku povolili dávat max bonusy. Jediné co je pro nás náročnější je fakt, že se smlouva musí sepsat ručně, ne přes ISOS (program kooperativy). A je to jinak i s provizí, nejsou téměř žádné.

To že Ty tu možnost nemáš je mi líto, ale než tady začneš kopat a argumentovat od pc, tak zvedni svuj permanentní vertikální úsměv ze židle a jdi se informovat na pojišťovnu :wink:

pilot78
Kontaktovat uživatele:

Re: Povinné ručení

Příspěvek od pilot78 » 11. 11. 2008 20:14

honzeeek píše:
pilot78 píše:Vulgarismy používám zcela záměrně a to proto aby někdo nenaletěl někomu kdo překrucuje právě ona fakta tak jako teď ty. A to buď z neznalosti nebo dokonce záměrně!
Frajere seš z oboru, nebo ani nemá smysl se s Tebou o tom bavit?

Co se týče povinného ručení je u nás nehorázný bordel. Téměř každá pojišťovna davá jiné podmínky různým makléřským společnostem. Nejvíc dokáže naštvat, když svému známému uděláš nabídku se všemi možnými slevami a on pak jde k nějakému blbovi z velké makléřské společnosti a ten mu dá ještě větší slevu (na kterou ty se nemůžeš dostat ani kdyby ses rozkrájel a pak vypadáš jak blbec). Je to zapříčiněno tím, že každá makléřská spol. nosi jiné objemy do oné pojišťovny. Když je Ti pojišťovna nakloněna povolí Ti nestandardní věci. Nám do konce roku povolili dávat max bonusy. Jediné co je pro nás náročnější je fakt, že se smlouva musí sepsat ručně, ne přes ISOS (program kooperativy). A je to jinak i s provizí, nejsou téměř žádné.

To že Ty tu možnost nemáš je mi líto, ale než tady začneš kopat a argumentovat od pc, tak zvedni svuj permanentní vertikální úsměv ze židle a jdi se informovat na pojišťovnu :wink:
Co to tady plácáš? Férově lidem radím ať ve smlouvách nefejkují páč se jim to vymstí a smlouva může být v krajním případě označena dokonce za podvodnou!
Asi děláš pro pojišťovnu nebo tak něco pak ale nechápu že jim tohle svinstvo doporučuješ, aby podváděli.
Všem radím, zmíněná Kooperativa má bezplatnou linku: 800105105 a tam se mohou všichni během 2 minut dozvědět že jim fejky neprojdou a že platí to co jsem napsal výše.
A dále, to co tady nabízím je pojištění přes AVOX, tvé připomínky s ním absolutně nesouvisí...

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 11. 11. 2008 20:26

Já Ti to neberu, že jim to radíš, radíš jim to dobře, ale toto je akce do konce roku u kooperativy, což ty nechápeš :wink:

Četl jsi co psal T613?
T613 píše:ted je akce u kooperativy na 2.0 +/- 4800/rok plati to pri zrizeni do konce roku pro kohokoliv, je to normlani smlouva vcetne zivlu s tim nejvetsim bonusem :-)

:lol: :lol: :lol:

Kdyby to nekdo nenabízel na BMWklubu, nedozvedel bych se o tom. Otevřeli jsme si hubu a máme tu možnost taky :wink:

Je to zbraň proti takovým jako jste vy s Vaším ,,flotilovým pojištěním"

pilot78
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pilot78 » 11. 11. 2008 21:39

honzeeek píše:Já Ti to neberu, že jim to radíš, radíš jim to dobře, ale toto je akce do konce roku u kooperativy, což ty nechápeš :wink:

Četl jsi co psal T613?
T613 píše:ted je akce u kooperativy na 2.0 +/- 4800/rok plati to pri zrizeni do konce roku pro kohokoliv, je to normlani smlouva vcetne zivlu s tim nejvetsim bonusem :-)

:lol: :lol: :lol:

Kdyby to nekdo nenabízel na BMWklubu, nedozvedel bych se o tom. Otevřeli jsme si hubu a máme tu možnost taky :wink:

Je to zbraň proti takovým jako jste vy s Vaším ,,flotilovým pojištěním"

Zbraň, good termín pro pojmenováni :wink:
Uvidíme jak mocná ta zbraň doopravdy je ...

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 11. 11. 2008 22:39

pilot78 píše: Zbraň, good termín pro pojmenováni :wink:
Uvidíme jak mocná ta zbraň doopravdy je ...
Kdo si chce vyjíždět bonusy, tak do flotily nepujde. Cim je flotila atraktivni? Dřív nebo později to pojišťovny zatrhnou a ti co byli ve flotile tak začnou od nuly. Je to na zvážení každého soudruha

hyry

povinný ručení

Příspěvek od hyry » 05. 12. 2008 16:17

Tak jsem byl dnes na pobočce Slavie,zjistit za kolik mi udělají pov.ručení.Nahlásil jsem:37 let,z vesnice,nebourám od r.2000,r.v.auta 1988.Čáry máry fuck a je tam 2 206 kč ročně,pokud používám zimní gumy.Když ne,tak:2 322 kč.
Jedná se hlavě o věk.Pokud ti není přez 35 let,tak platíš o hodně víc.Paní se mne ptala,jak často s autem jezdím.Tak jsem ji řekl 15-20 krát do roka.Řekla mi na férovku,že kdybych auto používal každý den,tak mi toto ručení nedoporučuje.Že je kompletně ořezaný a nenabízí žádnou službu,jako je odtah atd...Proto je tak levný.Že to je spíše pro důchodce kteří jezdí jen na dušičky a na hřbitov.Tak jsem asi už důchodce a jdu do toho. :wink:

BALI
člen E30.cz

Příspěvek od BALI » 05. 12. 2008 16:34

no věk už na to skoro máš :lol: co to máš za objem? rozhoduje velikost města?

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 05. 12. 2008 16:41

BALI píše:no věk už na to skoro máš :lol: co to máš za objem? rozhoduje velikost ?
vždycky :-D
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

hyry

Příspěvek od hyry » 05. 12. 2008 16:51

BALI píše:no věk už na to skoro máš :lol: co to máš za objem? rozhoduje velikost města?
Objem mám jako ty :lol: -2,5.Velikost města jo,protože chtěla vědět psč.Ta pak čučela kde to vlastně bydlím a měl jsem to zas o nějakej krejcar levnější. :lol: :lol: :lol:

BALI
člen E30.cz

Příspěvek od BALI » 05. 12. 2008 16:53

Lukas-e21 píše:
BALI píše:no věk už na to skoro máš :lol: co to máš za objem? rozhoduje velikost ?
vždycky :-D
nechci si domejšlet jak to myslíš,ale neodpovim ti,protože se chvi vyvarovat OT 8)

aula
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aula » 05. 12. 2008 16:58

Lepší je bejt mladej, než 35+. I za cenu vyššího povinnýho 8-).
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella

hyry

Příspěvek od hyry » 05. 12. 2008 18:38

Tak si plat,já ti na to nepřidám ani zlaták. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odpovědět