bmwm3 píše:A teď mě zase někdo nařkne, že jsem komouš, ačkoli teda volím ODS.
Konkrétně tady na fóru je docela dost lidí, co se na mě tvářej jako kamarádi a pak když na to přijde, tak mi napálej stejnou cenu jako nějákýmu otrapovi z ulice a ještě mi prodaj polorozmrdanej sráč..
Já se jim Michale ani moc nedivím.
Myslím, že vím, proč vzniklo toto téma. Myslím, že znám pohnutky iniciátora této do prdele vedoucí diskuze.
"bmwm3" poptával před nějakým časem samosvor do e36. Samosvorů v e36 moc nebylo, a proto je jejich tržní cena všeobecně vyšší než cena samosvoru třeba do 535i E34, kterejch je snad nejvíc – každá druhá 535i e34 měla samosvor.
Průměrná cena samosvoru na e36 je přes 10k – ne 3,5k,… .
Proč k tomuto tématu, ale přispívám. Protože chci upozornit na podobnou amorálnost jakou je prodávat bližním něco za tržní ceny ( já to za amorálnost nepovažuju ). Řekl bych, že se jedná o daleko horší vlastnost. Je to neomalenost - vychcanost. Neomalenost, kterou v mých očích jednou ( naposled ) prezentoval autor tohoto povzdechu nad amorálností některých druhých z nás

- „bmwm3“. Mám s ním jednu zkušenost. Poptával řj ABS do e30. Měl jsem dvě. Tak jsem mu ji nabídl. Znám ho od počátku, kdy se tady objevil. Vždy na mě dělal jen nejlep&scaron ;í dojem. Napsal jsem mu, ať mi navrhne cenu. Řekl mi, že mi dá 300,-. Normální tržní cena řj ABS byla minimálně 1000,-. Ale mě to bylo jedno. Byl jsem srdcař a přál jsem srdcařům a bylo to pro Michala. Tak jsem souhlasil. Pak měl ještě jednu prosbu, jestli, když se budu motat na čerňáku, jestli bych mu to nemohl hodit do práce na Prosek. Opět jsem v nějakém, snad zatmění mysli, souhlasil. Chtěl jsem se s ním setkat,… - namluvil jsem si pozitivní důvody, proč udělat takovou píčovinu – prodávat něco cca 700,- pod cenou a ještě mu to dovést. Prakticky těch 300,- projet.
No, když jsem se dosral po cca 45 minutách jízdy v zácpě na Prosek, zavolal jsem mu – další peníze do hoven( někdo by řekl malichernost, ale mě už to jedno nebylo ). Setkal jsem se s nasraným Michalem. Chtěl si u mě ještě rozměnit „litra“. A divil se, že mu k tomu nedávám nějakou tašku. Přivezl jsem mu obě řj, aby si vybral hezčí. Ještě se nestyděl vybrakovat relátka, který byly na tý řj, co si nebral. Ani mi nepoděkoval za to, že jsem mu to přivezl – jak by mohl, byl přece nasranej na někoho v práci….
Já jsem si v tu chvíli připadal jako blbec. Sralo mě to.
Jsem mu, ale za tu zkušenost vděčen – stálo mě to jen cca 300,-. Od té doby seru na každého, a zvlášť na toho, kdo na mě dělá dobrej dojem ( děda mi dycky řikal, nevěř tomu, kdo se na tebe směje, většinou něco bude za svou přízeň chtít ) . Mám tu jen několik málo lidí, pro které rád něco udělám, aniž bych za tím hledal nějaký profit = vrácení nákladů,…
Ale jinak to sázím, padni, komu padni. Mám rád obchodování s lidmi, kteří jsou ochotni dobře zaplatit. A nesnáším jejich opak – nesolventní žvanily, kteří pořád něco poptávají = otravují všechny, nikdy jim není žádná nabídka dobrá – jak psal třeba Dantd,..
A nemá cenu o tom dál psát. Chtěl jsem jen upozornit, zdůraznit, že by si měl každej hlavně zamést před vlastním prahem než začne moralizovat. Za kolik, že nabízí třeba pan „Vasa“ ten M-Packet ? Za 9600,- ? Tak ať nemoralizuje o cenách. Pro srdcaře by ho měl dát maximálně za půlku, snad.
Každá mince má 2 strany a nic není černobílý.
Míru zdar a ODS zvlášť.