Vcera,dne 26/5/2004 mi presne po 4 mesicich vratila Policie CR mojeho bavora.Asi si mysleli ze jim budu jeste dekovat ze mi ho vraci.Trvalo jim 4 mesice nez prisli na to ze cislo moji kastle je v poradku.Ze soucitu mi bylo taky sdeleno ze oni uz po tydnu vedeli ze je to v poradku ale hosi na kriminalce meli na praci dulezitejsi veci takze se to TROCHU protahlo.Malem jsem ho zabil.
A pak se tady lidi divi ze nikdo neduveruje policajtum.Nechapu za co jsou placeny.Asi za to ze se chovaj jak frajirci a maj na vsechno dost casu.
PS: Bmw je nejlepsi.4 mesice bez hnuti,nabil jsem baterku a na prvni otoceni to chytlo a bezelo uplne v klidu!
Vratili mi bafo!!!!!!
Vratili mi bafo!!!!!!
Naposledy upravil(a) Roman325e dne 27. 05. 2004 14:11, celkem upraveno 1 x.
Re: Vratili mi bafo!!!!!!
Tak tady by nekdo zaslouzil na budku..Roman325e píše:Trvalo jim 4 mesice nez prisli na to ze cislo moji kastle je v poradku. ..mi bylo taky sdeleno ze oni uz po tydnu vedeli ze je to v poradku ale hosi na kriminalce meli na praci dulezitejsi veci takze se to TROCHU protahlo!

To to gratuluju. Práce policie ČR je nehorázná. Nedávno nám čorkaři vykradli garáž a dílnu, pro jistotu se tam ještě druhej den vrátili a mi jsme je uviděli, poznali a nabonzovali.
Fízlové řekli, že vědí kdo to je, kde bydlej atd. ale že na nich momentálně pracuje kriminálka a tím pádem to není jejich starost a až to dořešej tak se bude teprve něco hledat. Jinak řečeno uplynul týden a po věcech se zavřela zem, mi máme hovno a zloději jsou v klidu.
zabít.....

zabít.....
expertiza bmw