s tou suprou jsem jel ... lita to slusne ... a pokud tady nekdo rika neco na cannonball...tak by si mel sednout vedle nej...a zarucuju ze si zkartuje rodny list a ridicak a technicak a v zivote do auta uz nikdy nesedne...Maranelo píše:Maranelo se sice priznal ale bohuzel video neni zadna slava mel sem na toceni par minut takze nebyl matros na sestrihani protoze sem se musel podridit vetsine sednout za volant a pelasit do Milovicno ale alespon je neco i z Milovic (kalda vs porsche, m3 vs supra, cobra vs skoda) no uvidim jak to ohodnoti sam velky ondra_m
![]()
Video z Luštěnic (update)

Nazdar hadi,
jestli chcete zkouknout maličký (cca 3 minutový) video clip z Luštěnic, tak jsem vyšetřil o víkendu čas, sestříhal to a poslal to Ondrovi. Ke stažení je TADY (right click, save as)
Tak si to užijte a moc mi to nekritizujte, je to točený stařičkým tikitálním foťákem Olympus C 200 ZOOM. Nebo to klidně zkritizujte, abych příště nedělal něco, co se Vám nebude líbit.

Má to něco přes 15Mb, trvá to 3:12, je to *.mpg a při DL rychlosti cca 47Kb/sec se to tahá 6 minut.
jestli chcete zkouknout maličký (cca 3 minutový) video clip z Luštěnic, tak jsem vyšetřil o víkendu čas, sestříhal to a poslal to Ondrovi. Ke stažení je TADY (right click, save as)
Tak si to užijte a moc mi to nekritizujte, je to točený stařičkým tikitálním foťákem Olympus C 200 ZOOM. Nebo to klidně zkritizujte, abych příště nedělal něco, co se Vám nebude líbit.
Má to něco přes 15Mb, trvá to 3:12, je to *.mpg a při DL rychlosti cca 47Kb/sec se to tahá 6 minut.
BMW RULEZZZ !
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
tak hele, velkej hade ja ti to teda nandam kdyz sis o to rek:
evidentne sis s tim dost vyhral ale ty cerveny e36 tam je na muj vkus asi moc, az jsem se lek ze se to zaseklo (pamatuju jeste gramofony)
ale je mi jasny ze to melo ladit s muzikou a naslednym strihem. no a titulkum na konci jsem nerozumel...
dik ze pekny video! spokojenost, takovej pocin se ceni
evidentne sis s tim dost vyhral ale ty cerveny e36 tam je na muj vkus asi moc, az jsem se lek ze se to zaseklo (pamatuju jeste gramofony)
dik ze pekny video! spokojenost, takovej pocin se ceni
Tak sem si to 15ti min video stahl bez problemu, ale nejde mi pustit (je to to bez nahledu??)Geront píše:Nazdar hadi,
Tak si to užijte a moc mi to nekritizujte, je to točený stařičkým tikitálním foťákem Olympus C 200 ZOOM. Nebo to klidně zkritizujte, abych příště nedělal něco, co se Vám nebude líbit.![]()
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30Pěkny čéče, jde vidět, že i z mála materiálu se dá udělat moc pěkny videjoGeront píše:Nazdar hadi,
Tak si to užijte a moc mi to nekritizujte, je to točený stařičkým tikitálním foťákem Olympus C 200 ZOOM. Nebo to klidně zkritizujte, abych příště nedělal něco, co se Vám nebude líbit.![]()