Ještě mám blbý těsnění u zadního okna dole, nevíte kde ho sehnat nebo čím ho nahradit? Ptal jsem se tady v okolí a nikde to neměli, ani nic podobnýho a nechci aby mi začli kvíst zadní dveře

Díky
Tak Kamosovi rekni, ze je vul. Kazdy Touring ma "dospely" podvozek ze 6ti valcu. Tudiz vpredu vetrany kotouce a vzadu kotoucova naprava. Pokud to nekdo nekde videl jinak tak je to bastl jak prase a nema to s normalni E30 co delat. Zkusenost s Brembo + Textar nemam, ale kombinace Lockheed + Lockheed mi uz verne slouzi na Touringu pres 2 roky. Ale nedavam jim co proto na okruhuJech píše:Jo kámoš mi říkal ještě něco o tom, že toury se dělali s dvouma druhama brzdičů. Nejsem z toho nějak moudrej, ale prej mám ty větší. Jak poznám, že mi na to ty kotouče sednou? jakej rozměr to určuje?
Resp. mám vůbec pravdu?![]()
Dík:-)
kotouce jsou stejny, rozdil je v naboji.Gabo píše:Bremba s obj. číslem 4695057 . Mám je a vůbec si na ně nestěžuju. Taky na touru.
BTW - ABS a neABS kotouče se nelišeji nebo jo? Já měl za to, že pro ABS jsou jiný přední náboje popř. zarní ramena a poloosy.