výfuk - jedno potrubní nebo dvoj?

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
Kubajz von Odry
člen E30.cz

výfuk - jedno potrubní nebo dvoj?

Příspěvek od Kubajz von Odry » 25. 05. 2004 13:29

Tak jsem tu zas :o) a zas mam dotaz - mam to sve BMW 525e E28 s automatem no a mam tam dvojitý výfuk tzn. ze z motoru mne jdou pres vsechny tlumice az k poslednimu dve trubky a ty vstupuji do posledniho tlumice - mam obsah 2,7l a je to 6-tival. no a kdyz jsem ted potreboval koupit ten poslednio tlumic tak mne v katalogu ukazovali ze tohle auto ma mit prej zadni tlumic s privodem a vyvodem jen jednopotrubovim. - chci si tam dat ladak ale ten je zase jen na jedno potrubi - toz nevim no... mohl bych ty dve potrubi svest do jednoho ale bojim se ze tim budu auto dusit. toz nevim jak to udelat a taky nevim jestli tam ted mam vubec origos vejfuk. gdyby ne tak by to bylo v pohode a ja tem proste vrzl jednopotrubni ladak s dvoitou chromovanou koncovku :o)
Obrázek

paca

Příspěvek od paca » 25. 05. 2004 13:36

Dvojtej přívod je origoš, buď seženeš laďák se dvěma přívody nebo to svedeš do jednoho, ono ten laďák je víc otevřenej než origo, tak to podle vyjde na stejno.

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 25. 05. 2004 13:50

ok tak ja to teda asi svedu pred tim ladenym tlumicem do jednoho potrubi, to napojim na ten ladak a bude - bude aj dobry vzhled a snad aj zvuk :o)
Obrázek

Odpovědět