takové hurá akce jsou nejlepší

hoši klid žádný poplach a žádné brányvwCharlie píše:zdar draci,jsem jeden z těch od VW z podzemek. Cosik se šuškalo o BMW,že se chcete zastavit,pak jsem vás viděl po cestě a nakonec v šopinu a nedalo mi to,abych sem nekoukl.
Podzemky byly v poho,mohli jste aji dýl setrvat a mohli jsme pokecat,nemám ani jedno foto z vás. Nevím jestli jste tam pak ještě byli,jak dojeli švestky,byla celkem ještě sranda,museli nakonec odjet s nepořízenou. Nic jiného se ani nedalo čekat že,vždyť se nic nedělo
. Trošku mi jich bylo aji líto,aji věřím,že se jim tam moc nechtělo. Pár nás tam setrvalo asi do 17h,mezi tím tam přišel ten upocený james bond prskat asi ještě 8x,pak už jsme se začli sprostě hádat a jeli jsme rači do řiti,už jsem toho měl plné zuby. V podstatě se celý problém točil kolem zakázaného focení,měl jsem sto chutí ukázat švestkám ty zakázané fotky,kvůli kterých tam museli vyjet.
Největši prdel ale byla,to byla třešnička na dortu,že po tom jak jsme je sejmuli,že jsme přijeli hromadně na nákup,tak po 10min pauze a těžké poradě v autě nám bylo řečeno,že pokud jsme rozumní,tak ať aspoň negumujem, že by se mohl vyvolat poplach,spustily by se brány a my zůstali uvnitř a následně by jsme byli obviněni z veřejného ohrožování nebo coTo nás dostalo do kolen
,zbylí dva policajti se začervenali,nasedli do auta a zmizli všichni tři snad s pocitem,že odjeli vítězně .