zdravim.
chtěl jsem se zeptat zkušenějších-jak doložit ,že výfuk,který je na autě(nebo jakýkoliv díl), je homologovaný?
snad že by k tomu měl být nějaký homologační list?
každopádně,do teď když jsem kupoval na auto náhradní díly,třeba i nové a na daný auto určené,tak kromě účtenky jsem nic nedostal.
tak dík jestli někoho něco napadne.
homologace
pavel1164 píše:teď zkusím přejít přímo k věci.
jedná se mi o to ,že dopraváci mě zastavili a řekli mi,že nemám homologovaný vejfuk(vejfuk je úplně obyč, tichý, pouze má navařenou decentní jednotrubkovou koncovku),ať dokážu ,že je homologovaný,vyfotili si to a poslali to na magistrát.
dá se s tim něco udělat.

ja myslim,ze vyfuk musi byt v pohode jestli je original...dulezity je aby byla homologovana i ta koncovka,pokud ne,tak je to spatny...ale divim se,ze neco takovyho policajti vubec resi...jestli mas auto v rozumnym stavu a nedela to zadnej bordel nebo ta koncovka nekouka 30cm za autem,tak to nechapu...asi meli spatnej den...nenadelas nicpavel1164 píše:teď zkusím přejít přímo k věci.
jedná se mi o to ,že dopraváci mě zastavili a řekli mi,že nemám homologovaný vejfuk(vejfuk je úplně obyč, tichý, pouze má navařenou decentní jednotrubkovou koncovku),ať dokážu ,že je homologovaný,vyfotili si to a poslali to na magistrát.
dá se s tim něco udělat.
E39 523iA daily
E36 318is----325 coupe
E36 318is----325 coupe
vejfuk neni orig,ale co jsem tady na foru koukal na fotky třeba vejfuku na M40,tak to vypadá zhruba nějak tak,prostě nic zvláštního,pouze ta koncovka.Auto je naprosto tichý a vzhledově na poměry e30 zachovalé nezrezavělé na 14 kolech zimákách na předku cca4-5 mm vzorku a na zadku skoro nový.takže nevim o co jim jde.