Příběh...

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Re: Příběh...

Příspěvek od And » 20. 05. 2004 21:33

Albert píše:
And píše: ...jentak pro zajimavost 100W zarovky se nesmi pouzivat na beznych silnicich :!:
Why not? kolikatky max se smej? :?:
melo by to bejt napsany primo na obale kdyz to kupujes ze se to nesmi pouzivat na beznych komunikacich v beznym provozu..proc aci pze oslnujes vsechny kolem :roll:
navic co ty chudaci 20 let stary draty delany na 50W ted do nic tece double a i ty svetla se musi pekne zapotit :lol:
----------------------:)

And

Příspěvek od And » 20. 05. 2004 21:36

a sice trochu OT ae ja mam 55W H1 za 3 kila jednu a sou +30% zluty svetlo se snizenou odrazivosti od mlhy a deste a sem luxusne uspokojenej jak krasne a silne sviti a uz na me ani neblikaj auta co jedou proti 8)
delaj se ece ty samy akorat +10% blue jenze ty sem si koupil jednou..tesil sem se na modry svetlo a velky HO akorat bily a za 2 mesice me praskla a tu druhou sem vyklepal diz sem ji vyndaval

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 20. 05. 2004 22:17

ondra_m píše:Hmm, tak to si povíme, až rosekáš hlavou sklo jen proto, že pojedeš v koloně 20km/h budeš čumět na nějakou kozatou bloncku a nevšimneš si, že ten před tebou stojí....
And píše:no ty kolony to je nejhorsi pac se jede 20kmh tak se clovek nudi a cumi po blbostech :lol:

Odkdy sou kozatý bloncky blbost? :lol:
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

Marosh

Příspěvek od Marosh » 20. 05. 2004 22:23

Tony píše:
ondra_m píše:Hmm, tak to si povíme, až rosekáš hlavou sklo jen proto, že pojedeš v koloně 20km/h budeš čumět na nějakou kozatou bloncku a nevšimneš si, že ten před tebou stojí....
And píše:no ty kolony to je nejhorsi pac se jede 20kmh tak se clovek nudi a cumi po blbostech :lol:

Odkdy sou kozatý bloncky blbost? :lol:
And jim asi kouka do hlavy. :wink:

And

Příspěvek od And » 21. 05. 2004 08:02

no tak v lete po kozatych blonckach a v zime po blbostech 8)
a ono skutecne tomu tak je ze jakmile zacnou nosit sukne tak se zvysi pocet mestskych tukancu

Radek_750iA

Příspěvek od Radek_750iA » 21. 05. 2004 13:46

Tak ja taky neco pridam k tomu poutani. S tatou sme meli celkem velkou nehodu, kdyz nam v cca 110km/h bouchla zadni guma. Udelali sme hodiny a pak uz litali v prikope(bohuzel hlubokym) cca 200m. Nebyt pripoutanej, tak sem to nejspis nerozdejchal. Takhle jsem to odnesl "jen" se zapadlym obratlem a rozbitou hlavou o sloupek.
A k tomu, ze nekdy nekomu zachrani zivot to, ze nebyl pripoutanej a vypadl z auta asi tohle: v lete sme s kamaradem jeli z diskoteky, ja jako celkem opili spolujezdec. A prijeli sme k nehode, u ktery sme byli jako druhy. Prvni byli holky, ktery zrovna volali policajty. Muzu vam rict,ze tak rychle sem jeste nevystrizlivel.Pribehli sme k autu P306 a u auta stal total ozralej ridic,kterej mlel ze v aute jsou jeste 3lidi. V aute jsme nikoho nenasli,vsichni vylitali okynkama,hledali sme je v noci dost dlouho protoze byli rozhazeny v rozmezi nekolika desitek metru od auta. A dodnes nechapu, jak se ti kluci skrz ty mali okynka procedili-a ze to byly kluci jako hrom. Jeden mel mozek venku, druhej umrel na vnitrni krvaceni a treti mel zlomenou pater. Prezilo jenom to debilni ozrali hovado co ridilo, a to vicemene bez skrabnuti. A verim tomu, ze kdyby byli pripoutani tak to prezijou,pac to auto nebylo moc rozbity. Takze podle me jezdit nepripoutanej je proste frajerina!!! ja taky jedu obcas nepripoutanej,ale max. tak do garaze nebo do prace(cca 1km ve meste)
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 21. 05. 2004 15:51

ondra_m píše:
Lukas-e21 píše: no zaleži na štěstí, ted sem volal kamosce, a řikala, že měla minulou sobotu bouračku, a diky tomu, že nebyla připoutana tak vylitla, ven, a odnesla to "jen" lehce pochroumanym krkem, mit pasy, tak uz asi nebyla, udělali par kotrmelcu...., frontera total na odpis, zbyla z ni placka
Takhle zní nejčastěji výmluvy nepoutačů, ale raději vycházím z pravděpodobnosti.

Netvrdím, že jí to nezachránilo život, může to tak být takových případů je málo, ale jsou.
ja vim, že je to jedna z nejčastějších vymluv.....
ty holce opravdu věřim, byla z toho dost rozhozena, když udělaly dva nebo tři kotrmelce, a auto zustalo na střeše...

ja mam obdobi kdy se poutam furt, a obdobi kdy jezdim bez pasu :-), jelikoz sem tlustej, tak me sere ten spodni, ze me furt tlaci na bricho, a kdyz si ten spodni pas trochu povytahnu, tak je stejne za chvili na puvodnim miste :-(

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 21. 05. 2004 15:54

Radek_750iA píše:Tak ja taky neco pridam k tomu poutani. S tatou sme meli celkem velkou nehodu, kdyz nam v cca 110km/h bouchla zadni guma. Udelali sme hodiny a pak uz litali v prikope(bohuzel hlubokym) cca 200m. Nebyt pripoutanej, tak sem to nejspis nerozdejchal. Takhle jsem to odnesl "jen" se zapadlym obratlem a rozbitou hlavou o sloupek.
A k tomu, ze nekdy nekomu zachrani zivot to, ze nebyl pripoutanej a vypadl z auta asi tohle: v lete sme s kamaradem jeli z diskoteky, ja jako celkem opili spolujezdec. A prijeli sme k nehode, u ktery sme byli jako druhy. Prvni byli holky, ktery zrovna volali policajty. Muzu vam rict,ze tak rychle sem jeste nevystrizlivel.Pribehli sme k autu P306 a u auta stal total ozralej ridic,kterej mlel ze v aute jsou jeste 3lidi. V aute jsme nikoho nenasli,vsichni vylitali okynkama,hledali sme je v noci dost dlouho protoze byli rozhazeny v rozmezi nekolika desitek metru od auta. A dodnes nechapu, jak se ti kluci skrz ty mali okynka procedili-a ze to byly kluci jako hrom. Jeden mel mozek venku, druhej umrel na vnitrni krvaceni a treti mel zlomenou pater. Prezilo jenom to debilni ozrali hovado co ridilo, a to vicemene bez skrabnuti. A verim tomu, ze kdyby byli pripoutani tak to prezijou,pac to auto nebylo moc rozbity. Takze podle me jezdit nepripoutanej je proste frajerina!!! ja taky jedu obcas nepripoutanej,ale max. tak do garaze nebo do prace(cca 1km ve meste)
jenze on je rozdil, vypadnout v 60-tce a nebo skoro kdyz auto stoji...., vjely do nakyho kopecku, tam zastavili o strom, a auto se zacalo kutalet....., ani nevi jak vypadla, ale auto je o pulku nižší....

samiq
Akademik

Příspěvek od samiq » 21. 05. 2004 22:54

V Nemecku delali moc testu a statistik a vyslo, ze pasy jsou nejucinejsi pri malych rychlostech. Tedy "nejucinejsi" ma se na mysli zachranej nejvic bez poskozeni.
Pri velkejch vetsinou zachranej zivot...

Priklad: v rychlosti 36km/h, to je 10m/s narazis. To je stejny efekt jako kdyz skocis z 5m dolu na zem, poletis 1s. Kdo vyhraje, ty nebo zem? Nekteri maj jasno :evil:

Jiste je tam jeste efekt deformacni zony auta etc... ale jako priklad

tak mne to jen napadlo vynasobit :wink:

Kdo to zapomel s = 1/2 * g * t^2
s je vzdalenost v metrech
g zemska tize neboli zrychleni (zpomaleni) = asi 10m/s^2
t je cas v sekundach.

ta striska a dva ^2 znamena na druhou, a hvezdicka * nasobeni jinak to tu neumim napsat...

Macek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek » 21. 05. 2004 23:10

Sem se taky moc nepoutal, vicemene podle nalady... ale uz asi 2 mesice se poutam pokazdy, kdyz vyjedu ze dvora... Potkal jsem protijedouci auto v protismeru (sem spatne zareagoval) a zkratil jsem Fiata punto asi o 20-30cm. Oba jsme jeli kolem 30mil/h. Mam kliku, ze mam tvrdou hlavu, pac jsem sni udelal diru skrz okno. Nechapu, jaktoze jsem treba nemel otres mozku nebo tak... predni okno toho vydrzi fakt hodne. Ted mam peknou jizvu na oboci a zkuzenost, ze poutat se vyplati. Druhy ridic mel pas a byl bez skrabnuti.
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky

And

Příspěvek od And » 22. 05. 2004 21:23

ona ani kratka vzdalenost neni spravnou vymluvou
u nas na sidlisti zrusila zenska fabiu hned na vyjezdu z parkoviste kdyz nedala prednost
to je samy jako byste se poutali az po ujeti urcite vzdalenosti kdyz se na kratkou vzdalenost nepoutate 8)

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 22. 05. 2004 22:12

Ja se poutam pokazdy - doknce se obcas pristihnu kdyz si sednu treba do tramvaje ze si sahnu nad levy rameno.

Obcas kdyz hodne pospicham, tak se hned nepripoutam, ale mam takovej blbej pocit, ze se proste musim nejdyl po 100m pripoutat. Jde o zvyk.

Zajimalo, by me jestli se ta holka nebude dal poutat, nebo se bude drzet rceni - "Nevstoupis 2x do stejne reky"

Spooky-0987

Příspěvek od Spooky-0987 » 22. 05. 2004 23:04

mno je to sice jen vymluva, ale u nas v prdelkovicich zrovna kolony nejsou, jakmile jedu mimo nase pidi mesto tak se poutam, ale ve meste me ty pasy tezce stvou to sice i na dalku, ale je to lepsi byt poutlej nez v kile letet oknem. Mno a proc se nerad poutam? Protoze mam neustale ten pocit jako kdyz me neco skrti,
e30/320i rv 88

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 23. 05. 2004 05:21

Spooky-0987 píše:... Mno a proc se nerad poutam? Protoze mam neustale ten pocit jako kdyz me neco skrti,
No já ti nevim, ale když jdu ven, tak se oblíknu, když sedám na mašinu beru helmu a v autě šahám po kšandách. Pokáď to neudělám, jsem jak nahej 8)
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 23. 05. 2004 07:58

Stepan píše:
Spooky-0987 píše:... Mno a proc se nerad poutam? Protoze mam neustale ten pocit jako kdyz me neco skrti,
No já ti nevim, ale když jdu ven, tak se oblíknu, když sedám na mašinu beru helmu a v autě šahám po kšandách. Pokáď to neudělám, jsem jak nahej 8)
Presne!!! Jde jenom o zvyk.

And

Příspěvek od And » 23. 05. 2004 08:12

taky diz jedu bez pasu tak si pripadam nahej proste tam sedim at uz za volantem nebo na spolujezdcu a porad mam takovej hlod v hlave ze tomu neco chybi 8)
proste se musim poutnout..chvilu sem mel mladou co se nepoutala ze prej ji to taky vadi.. ja nevim aci kazdymu nak jinak ae me ty pasy vubec nevadi, naopak mam z nich dobrej pocit ze me proste drzi v aute a ze ja a moje bawka sme jedno telo jedna duse :twisted:
ta holka se pak nakonec zacla pripoutavat az nas zastavili cajti a samozrejme servali me tak sem ji pak to poselstvi predal :)

And

Příspěvek od And » 23. 05. 2004 08:17

jo a pokud nekdo tvrdi ze prezil jen diky tomu ze nebyl pripoutanej a vylitl voknem (nebo treba jako ve filmu nezvratny osud,,v 1. korenovi chciplo auto na prejezdu a nesly mu rezepnout bezpecnostni pasy nakonec to stihl tak tak a v 2. dilu jinej rosekal auto a zaclo horet tak se mu nak ty pasy priskvarily a nemohl vylizt tak tam uhorel :) ) tak to mel zprdele kliku a zadny potvrzeni teorie ze nema cenu se pripoutavat
ae co uz je to kazdyho vec a pokud se nekdo nepripouta a pak si rozbije hubu tak me to trapit nebude :wink:
jak je komu libo 8)

Macek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek » 23. 05. 2004 09:18

And píše:taky diz jedu bez pasu tak si pripadam nahej proste tam sedim at uz za volantem nebo na spolujezdcu a porad mam takovej hlod v hlave ze tomu neco chybi 8)
proste se musim poutnout..chvilu sem mel mladou co se nepoutala ze prej ji to taky vadi.. ja nevim aci kazdymu nak jinak ae me ty pasy vubec nevadi, naopak mam z nich dobrej pocit ze me proste drzi v aute a ze ja a moje bawka sme jedno telo jedna duse :twisted:
ta holka se pak nakonec zacla pripoutavat az nas zastavili cajti a samozrejme servali me tak sem ji pak to poselstvi predal :)
Spolujezdci ktery se nepripouta rikam pokazde: ''Pripoutej se nebo mi rozbijes hlavou predni sklo!'' Po te co mu reknu historku o kamosovi, co vez jednu holku a zpich to do pangejtu a ona si triskla hlavou o pr. sklo to vetsinou zabere. 8)
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky

And

Příspěvek od And » 23. 05. 2004 10:07

Macek píše:
And píše:taky diz jedu bez pasu tak si pripadam nahej proste tam sedim at uz za volantem nebo na spolujezdcu a porad mam takovej hlod v hlave ze tomu neco chybi 8)
Spolujezdci ktery se nepripouta rikam pokazde: ''Pripoutej se nebo mi rozbijes hlavou predni sklo!'' Po te co mu reknu historku o kamosovi, co vez jednu holku a zpich to do pangejtu a ona si triskla hlavou o pr. sklo to vetsinou zabere. 8)
jo nebo na kazdou cervnou brzdit na max emergency a po chvili ho to litani dopredu prestane bavit :lol:

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 23. 05. 2004 17:11

Uli_d píše:Zajimalo, by me jestli se ta holka nebude dal poutat, nebo se bude drzet rceni - "Nevstoupis 2x do stejne reky"
nevim, tot otazka

Odpovědět