Jirka325 píše:14,5 cm ? Tak to je docela masitej stabilizator

Delaly se 12, 13,5 a 14,5 mm.
"Hlavnim" silentblokem mas na mysli silentblok v napravnici ? Ten teda podle vseho je vsude stejnej.
Jina vec jsou silentbloky v ramenech. Tam opravdu jsou moznosti klasickych a excentrickych. Ale u tech v napravnici o teto moznosti pri nejmensim nevim a zdroje k tomu urcene o ni nevypovidaji take

NJN teď jsem dělal zednický práce na baráku a tak všechny míry beru v cm, akorát nepřevádím
Myslím ty dva "hlavní" a vlastně jediný silentbloky v ramenech. Jsou na každý straně dva.
Jestli jsou exentrický nebo ne, to asi poznám jedině, když sundám "rameno" to "véčko" ( nevím kua správnej název - vlečný/tlačný rameno, úhlová poloosa, kyvná poloosa s dvojitým závěsem

fakt neznám správnej tech. název, ale víme o čem je řeč, doufám-je to na Maranelově obrázku) , jinak to asi pohledem na ten bazmek nepoznám, že ???
Sundám a uvidím - buď válec ( mezikruží guma/ocelová trubička) a nebo něco výstřednýho - osa kývání není uprostřed děr v ramenech, kde jsou uloženy silentbloky.
A teďka si to du hodit, sem se uplně vyčerpal - snad jsem to nějak vyjádřil srozumitelně
Jde mi hlavně o to, když koupím starší rameno a tam budou jiný siláče, než mám já, tak to asi nejde zaměnit.
Pease pomožte někdo radou. Sákriš.