Jak se štelujou tlumiče?
Jak se štelujou tlumiče?
Mám tyhle podle nápisu tuhostně štelovatelný tlumiče, ale nevím jak se štelujou, pozná to někdo podle fotky?

e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
Mne je jasny ze to je nalepka s popiskem, ale pokud to tam nekdo nenalepil jen tak, tak by tam ten ventil asi mel najit, ne?Max-Max píše:no chci videt jak tu kyticku dostanes do persnuFx píše:A taková ta "kytička"se šipkama směrem k popisům Soft a nevímcoprotožejetonečitelný je tam proč?
spis to vypada jako nalepka s popiskem co jak stelovat, jen ten ventilek chybi

E39 535i sedan
Podle me ta kostka nahore na pistnici je obyc osazeni na klic, potrebne pro povoleni/utazeni toho tlumice.maca píše:melo by se to "ladit" tou kostkou nahore na pistnici, jestli teda jsou skutecne stelovaci
Co jsem mel stavitelne tlumice, tak stelovani bylo dole .... a to se dle tehle fotky nezda, ale je ze spatneho uhlu.
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
Tak más pravdu, to štelování je skutečně zezhora na 8mm vořechaula píše:Nešteluje se to úplně zeshora tou čtvercovou koncovkou? To by přece bylo nejlogičtější, to je taky jediné místo, kde je k tomu přístup - po sundání ,,víčka" v horním uložení toho tlumiče.
A jak se to štelovalo když byli na autě nebo bylo potřeba vyndat?Záchvat píše:Co jsem mel stavitelne tlumice, tak stelovani bylo dole ....
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
štělování je jako u koni... buď spodek zatlačit a točit nebo tlumič rozmontovat,ale neptej se mě jak
tlumič dát dolu na doraz,pootočit dokud nějak necvakne a pak už jenom utahovat nebo povolovat
tlumič dát dolu na doraz,pootočit dokud nějak necvakne a pak už jenom utahovat nebo povolovat
Naposledy upravil(a) BALI dne 16. 10. 2008 21:59, celkem upraveno 1 x.
nebo to zkus najít tu http://www.spaxperformance.com/modern/h ... c2c4b40c84