TO znám přes léto bydlení přes zimu autí!!! Takhle to praktikuji já!!BOOST píše:No k tomu, aby to bylo pěkný a byl jsem spokojenej, to má hodně daleko.georgewolfik píše: jasan máš to pěkné...jsem si dělal bžundu!!![]()
Bohužel není čas, debilní bydlení sežere takovýho času.
21.10. Čerňák bude někdo???
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele:
No to bych ještě potřeboval v garáži topení, přes zimu je tam i pod nulou.georgewolfik píše: TO znám přes léto bydlení přes zimu autí!!! Takhle to praktikuji já!!
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
Hele BOOSTe nechceš si psát děníček někde jinde?BOOST píše:No to bych ještě potřeboval v garáži topení, přes zimu je tam i pod nulou.georgewolfik píše: TO znám přes léto bydlení přes zimu autí!!! Takhle to praktikuji já!!
Docela mě to štve, že na něj nemám čas, pořád jsem nahlodanej poslat ty necky do světa, ať jsou u někoho kdo na ně bude mít čas a užije si je víc než já.
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele:
A proč? Tak od toho to tu je né??marty87 píše:Hele BOOSTe nechceš si psát děníček někde jinde?BOOST píše:No to bych ještě potřeboval v garáži topení, přes zimu je tam i pod nulou.georgewolfik píše: TO znám přes léto bydlení přes zimu autí!!! Takhle to praktikuji já!!
Docela mě to štve, že na něj nemám čas, pořád jsem nahlodanej poslat ty necky do světa, ať jsou u někoho kdo na ně bude mít čas a užije si je víc než já.
![]()
![]()
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele:
Ta mládež je dneska drzá, někteří jedinci až neskutečně na svoje figury.
Já za to nemůžu, že tady z toho DAN udělal vyšetřovací spis mé neúčasti na minulém čerňáku.
Stejně je to komplet OT celej tenhle topic, zase nás tam bude pár a tříci se budou dát spočítat na jedný ruce. 
E30 340ic V8 6q- EX
No každej nemůže mít figuru jako tyBOOST píše:Ta mládež je dneska drzá, někteří jedinci až neskutečně na svoje figury.Já za to nemůžu, že tady z toho DAN udělal vyšetřovací spis mé neúčasti na minulém čerňáku.
Stejně je to komplet OT celej tenhle topic, zase nás tam bude pár a tříci se budou dát spočítat na jedný ruce.
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
Co by taky kdo s tolika kilama sádla dělal.marty87 píše: No každej nemůže mít figuru jako ty
E30 340ic V8 6q- EX
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele:
- Lospiratos
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem to chtěl napsat.Bohužel než by jsi se stihnul se svoji omezenou hybností pohnout,tak by tě nějaká šlacha dostala.....BOOST píše:Co by taky kdo s tolika kilama sádla dělal.marty87 píše: No každej nemůže mít figuru jako ty
je vidět že to odmaká vždy Marenelo,takže bude ve vašem vztahu i dominantní.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele:
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele:
to je smutnej příběhLuckyn píše:Sakrys konecne sem se rozhod ze se za vama prijedu podivat a necham vas vysmat se na mym pekaci rozpadlim a neska se mi povedlo utrhnout sroub na kole takze to zejtra budu delat a ozval se mi snad typek na zimaky takze i kdybych to zejtra stihnul udelat tak nebudu mit ani korunu na benzin =(