Chudí taxikáři

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Iwan

Příspěvek od Iwan » 13. 10. 2008 16:22

horis píše:neb jak říká můj šéf, všude je chleba o dvou kůrkách ... :wink:
a nebo prdel o dvou pulkach :lol:

jinak taky nechapu, nad cim si tu stezujete..

a lukasi, pocitat do toho cigara, jidlo, bydleni a naklady na rodinu mi prijde jako nesmyls..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O... :arrow: nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 13. 10. 2008 17:08

Iwan píše:a lukasi, pocitat do toho cigara, jidlo, bydleni a naklady na rodinu mi prijde jako nesmyls..
to vis, chudi taxikari s merglem za pul mega :lol:
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 13. 10. 2008 17:10

Albert píše:
Luter píše:což po odečtení všeho zbyde pod 30 000 čistého.... :roll: :cry: :roll:
A to je málo?

By mě zajímalo jestli třeba chirurg v nemocnici, kterej nejdřív min. 6 let studuje a pak denně zachraňuje lidem životy, má víc než těch těch 30 čistýho.. :roll:

Nebudu se tady s nikým z vás pouštět do diskuze na téma taxikaření, věřim že to není jednoduchý, ale je to jako u každýho jinýho zaměstnaní - když chceš vydělávat tak holt musíš makat no, jednoduchá rovnice..
ten chirug minimálně do 35 ty prachy nemá.

dokud nemá 2 atestace a nemaká jak barevnej, tak se na takový prachy nikdy nedostane
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 13. 10. 2008 17:11

[CZ]Airwolf[OC] píše:
Iwan píše:a lukasi, pocitat do toho cigara, jidlo, bydleni a naklady na rodinu mi prijde jako nesmyls..
ty radsi bud sticha, nevim proc se navazis do mýho auta????

ze sem si vzal leasing na relativně nový auto??? a abych te jeste víc nasral, nestál pul mega ale 700.
Naposledy upravil(a) Lukas-e21 dne 13. 10. 2008 17:18, celkem upraveno 1 x.

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 13. 10. 2008 17:15

Iwan píše:
a lukasi, pocitat do toho cigara, jidlo, bydleni a naklady na rodinu mi prijde jako nesmyls..
no ja nevim jak ty, ale bydlení se musí z něčeho platit, nebo bydlíš zadačo??? řekni mi klde, sám si nedávno řešil hypotéku, nebo se mýlim???

cigára do toho stejně jako jídlo musim počítat, neb sou to moje náklady, jíst musim, kouřit ne, to máš jediný pravdu.

Nevim jak jinak to vysvětlit.....

Pokud Tě ta práce živí na HPP,tudíž je to jediný zdroj příjmu, musíš do toho započítat veškeré měsíční nálady na svoji osobu, popř. rodinu pokud je manželka třeba na mateřský.....

Nemůžeš počítat jen co vyjezdíš a odečíst si náklady na auto a PHM.

budha
člen E30.cz

Příspěvek od budha » 13. 10. 2008 17:23

vcera jsem se bavil s chlapkem, co jezdi pro hotel Hilton..plati 2800,-Kč/den + naftu za pronájem černýho Superbu a před hotelem jich stoji 20, takže přijde na řadu tak 5-6x za den (když je v hotelu dost lidí)..řikal, že včera za 5 rit dostal cca 1400,-, pokuta ho stála 500, Kč, nádrž má suchou a dnešní den je tedy pro něj -2000,- Kč. No ale dělá to dál, takže ono se asi to dá tímto vydělat na obživu, ale je to prostě nárazový a dnes v praze fakt má taxik každej kterej se trefí klíčem do zámku. :roll:
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 13. 10. 2008 17:29

budha píše:vcera jsem se bavil s chlapkem, co jezdi pro hotel Hilton..plati 2800,-Kč/den + naftu za pronájem černýho Superbu a před hotelem jich stoji 20, takže přijde na řadu tak 5-6x za den (když je v hotelu dost lidí)..řikal, že včera za 5 rit dostal cca 1400,-, pokuta ho stála 500, Kč, nádrž má suchou a dnešní den je tedy pro něj -2000,- Kč. No ale dělá to dál, takže ono se asi to dá tímto vydělat na obživu, ale je to prostě nárazový a dnes v praze fakt má taxik každej kterej se trefí klíčem do zámku. :roll:
jj hoteláci sou na tom zajimavě, je doba kdy dělaj pěkný prachy a je doba kdy maj uplný hovno.....

znám pár kluků co jezdilo u hotelu a po pul roce to vzdali když skončili 30litrů v minusu....

Jenže zas na druhou stranu hotelák jede do centra za 400, na letiště za talíř........

litr na taxiku z letiště vyopotit, je po obchavatu minimálně na Háje, ne-li dál a lidi zas tak blbý nejsou aby nevěděli kudy s edostanou na letiště......neřeší to jen lidi, kterým to proplácí firma a je jim jedno kudy jedou...

Fx

Příspěvek od Fx » 13. 10. 2008 18:03

[CZ]Airwolf[OC] píše:
A co tě na tom sere? Lukáš dobře ví, proč do tohodle auta šel... Ono s jiným autem se lukrativních cestujících moc nedočkáš a při porovnání nákladů na tohle a oktávku mi je naprosto jasnej důvod, proč zrovna éčko.
E39 535i sedan

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 13. 10. 2008 18:06

budha píše:vcera jsem se bavil s chlapkem, co jezdi pro hotel Hilton..plati 2800,-Kč/den + naftu za pronájem černýho Superbu a před hotelem jich stoji 20, takže přijde na řadu tak 5-6x za den (když je v hotelu dost lidí)..řikal, že včera za 5 rit dostal cca 1400,-, pokuta ho stála 500, Kč, nádrž má suchou a dnešní den je tedy pro něj -2000,- Kč. No ale dělá to dál, takže ono se asi to dá tímto vydělat na obživu, ale je to prostě nárazový a dnes v praze fakt má taxik každej kterej se trefí klíčem do zámku. :roll:
Když už si citoval ten Hilton, můj nejlepší kámoš + jeho brácha u Hiltonu jezdí cca 2,5 roku ... Oba mají černé Superby. Moc mi o tom vypráví, známe se min. 25 let, věřím mu každé slovo a rozhodně se tam nemá špatně. Dával asi 70 tis vratnou zálohu - tu dostane až při odchodu jinam, dostaneš se tam jen na doporučení nějakého známého a peníze má velmi krásné.... Co říkal, v zimě tak cca 30 tis. čistého - (prý jenom )po odečtení všech nákladů, leasingu .. atd, prostě čistá ruku a v sezóně, to radši psát nebudu :wink: Vozit si prdel v Superbu, krásné peníze, do navigace zadá kam chce arabák hodit, zkásnout ho, k tomu rentu od MV - býv. bachař, no já si myslím, že to jde. Taky mně k nim láká .... :oops:

No a co jsem slyšel historky o TAXI z Ruzyně, to je skutečně zlatý důl. Tam se skládá několik stovek tisíc všimné že tě vemou mezi sebe - nevratné, ty peníze jsou tam neskutečný, jiný kamarád se tam tlačí již přes 10 let - zatím neúspěšně ... :?
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 13. 10. 2008 18:25

horis píše:
Když už si citoval ten Hilton, můj nejlepší kámoš + jeho brácha u Hiltonu jezdí cca 2,5 roku ... Oba mají černé Superby. Moc mi o tom vypráví, známe se min. 25 let, věřím mu každé slovo a rozhodně se tam nemá špatně. Dával asi 70 tis vratnou zálohu - tu dostane až při odchodu jinam, dostaneš se tam jen na doporučení nějakého známého a peníze má velmi krásné.... Co říkal, v zimě tak cca 30 tis. čistého - (prý jenom )po odečtení všech nákladů, leasingu .. atd, prostě čistá ruku a v sezóně, to radši psát nebudu :wink: Vozit si prdel v Superbu, krásné peníze, do navigace zadá kam chce arabák hodit, zkásnout ho, k tomu rentu od MV - býv. bachař, no já si myslím, že to jde. Taky mně k nim láká .... :oops:

No a co jsem slyšel historky o TAXI z Ruzyně, to je skutečně zlatý důl. Tam se skládá několik stovek tisíc všimné že tě vemou mezi sebe - nevratné, ty peníze jsou tam neskutečný, jiný kamarád se tam tlačí již přes 10 let - zatím neúspěšně ... :?

Uvedu tě na pravou míru.

U hotelů je dnes pár aut, která patří někomu (třeba jako ti tví kamarádi) a pak většina které někomu patří a za které jak psal Budha platí kolem 2500-3000denně. - takže v tu chvíli sou naklady jinde (pokud budu brát lizačku an superba 20tisic, tak to za pronajem auta zaplatíš za týden).

mě třeba nabízeli at du k hotelu, denně mi bude za 12hodin dávat 1400Kč a při tržbe na 3900 Kč mi dá navíc náky všimný, na to se můžu vykašlat, neb to i na tý ulici těch 1500 za 12hodin vypotim.

K letišti, tam už se dnes nikdo nehrne, ty zlatý doby co popisuješ sou tak 10let zpět, a co tam stojí 500 áčkařů tak už to neni zlatej důl.
Kamarádův strejda tam jezdil (jezdí??) a byly doby kdy měl kilo měsíčně čistá ruka(mám to potvrezný i do jiných zdrojů, že se tam ty penize dělaly).
Dávalo se tam myslim kilo odstupnýho, musel tě někdo doporučit a stejně si moh čekat několik let. Tohle se týká profláklých nejdříve bílých dnes stříbrných passatů.
Dnes se dobře uživí, ale už si nevyskakujou jako dřív.

Ačkaři co stáli na letišti, tak už jich dost de dolu, už nedělaj prachy co dělávali, bejvalo jich 50, posléze 100 - dnes jich je 500.

to samé se týká Cedazu (transportery) dokud jich bylo 30 byli vysmátý, dnes jich je 60 a už v tom tráví 12-14hodin denně.

dál když si vezmu, že existují další přepravci - hoteláci, pak modrý Vita a další a další......letiště je dneska už přecpaný, sice se uživí, ale doby kdy měli vysmáto za pár odježděnejch hodin je dávno pryč.

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 13. 10. 2008 19:25

[CZ]Airwolf[OC] píše:to vis, chudi taxikari s merglem za pul mega :lol:
Von bóóóbika je dost zlej, krátí stát na daních, okrádá cestující občas někoho přepadne. Čorky v obchoďákách mu taky něco hoděj tak se nediv, že si koupil mergla za mego a to ti ještě neřek, že si staví domek za Prahou.
Měli by ho zavřít podvodníka jednoho :D
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 13. 10. 2008 19:48

Hanis píše:
Von bóóóbika je dost zlej, krátí stát na daních, okrádá cestující občas někoho přepadne. Čorky v obchoďákách mu taky něco hoděj tak se nediv, že si koupil mergla za mego a to ti ještě neřek, že si staví domek za Prahou.
To byla ironie...na to, ze mu i polovicak tohle pomuze utahnout, tak si nemuze rict chudy...

btw> nedivil bych se, kdyby stat kratil na danich jako kazdy, kdo s autem podnika, resp. pouziva sluzebaka.

Ale to je fuk, radsi si odpustim par panaku, nez jezdit taxi :twisted:
Ex E30 318iS

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 13. 10. 2008 19:51

...to radši o panáka víc když vím že mě okrade bóóóbika přece bych se nenechal okrást od někoho cizího.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

Gabo
člen E30.cz

Příspěvek od Gabo » 13. 10. 2008 19:59

[CZ]Airwolf[OC] píše:
Hanis píše:
To byla ironie...na to, ze mu i polovicak tohle pomuze utahnout, tak si nemuze rict chudy...

btw> nedivil bych se, kdyby stat kratil na danich jako kazdy, kdo s autem podnika, resp. pouziva sluzebaka.

Stejne - stat je nejvetsi mafie. Z peněz, co se vyberou na daních se kupujou takový p******y a promrhá se zbytečně tolik peněz, že nevim proč je nějak nevzít na hůl. Stát se chová jako rozmazlnej fracek ...

BTW - u nás jezí taxikaří celá jedna familie, jsou v poho, jsou i laciný. Nemaj se zle, ale v těch autech tráví takovou kupu času, že jim to nezávidim ... A když si vezmu, v jakym stavu se s nima občas dopravujem, s kym se musel otravovat ...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA

Fx

Příspěvek od Fx » 13. 10. 2008 21:48

Gabo píše:A když si vezmu, v jakym stavu se s nima občas dopravujem, s kym se musel otravovat ...
Jojo... při otevření dveří prohlásit, ať mi dá ruce na zem a já nějak dojdu, to je setsakra příjemný :twisted:

Ono sedět za tím volantem po Praze hodiny a hodiny a nikde to nevymlít taky není žádná prdel a je v tom i dost zodpovědnosti. Kecat na netu umí každej, ale pak si to v reálu zkusit nemusí bejt zrovna slastnej zážitek. Poblitej taxík, smrdutý vožralové, otrapové co chtěj hodit o ulici vedle a volaj si tágo telefonem místo mávnutí z ulice... Nikdy jsem to nezkoušel, ale zrovna tuhle živnost fakt nevidím s tak růžovýma brýlema. Vydělat nějaký peníze se tím zatím ještě dají, ale v současný situaci zejména v Praze v tom nějakej snadnej výdělek a zlatej důl teda rozhodně nevidím.
E39 535i sedan

Luter

Příspěvek od Luter » 13. 10. 2008 22:50

Spousta lidí si myslí že si jen vozíme prdel a jsme v drsném balíku,ale opak je pravdou.....
Přes den je i ve frýdku místku neuvěřitelný provoz(obchvat v nedohlednu kvůli broukovi co žije v nějakém zasr.... lese),neustále být v pozoru protože na cestě jezdí tolik volů že to svět neviděl....a když nedojedem pro zákazníka do 10ti minut tak ještě dostaneme zdupané i přesto že za provoz a zácpy nemůžeme...nehledě na spotřebu benzínové octavie 1.6 8-9 litrů...a když se jezdí po 14kč/km a nástupka 12kč.... :cry: ale zase mně netrápí údržba auta....

Přes noc se jezdí v pohodě..provoz žádný,spotřeba klesne na 7litrů...ale zase těch ožralců,smrdí to,sprostí,mnohdy agresivní,nikdy se neví kdy budou zvracet,u nestálých zákazníků nikdy nevím cojsou zač a cojsou schopni udělat....jednou jsem byl napaden(zlomený nos,podlitiny,ošetření v nemocnici a hlavně na nějaký čas psychická újma....vědělo se kdo to je a kde bydlí ale verdikt zněl že je to tvrzení proti tvrzení a možností je leda zaplatit si občanský soud a čekat na nejistý verdikt ...)

Morgoši jsou kapitola sama pro sebe....
Takže mít 20-30000 čistého(neodpočítávám životní náklady atd...jen čistě odvod zaměstnavateli PHM....) a hnít 280hodin měsíčně v autě....minimum volna...a člověk je tak akorát tak zbitý že si ani to málo volna neužiju a mít peníze každý den je to nejhorší...mi moc extra nepřijde a kolikrát přemýšlím že je čas změnit zaměstnání....

Ale v podstatě tu práci mám i tak rád,i když si na ni stěžuju.člověk se seznámí se spoustou lidí z nichž plynou i nějaké ty výhody, vozí se krásné slečny a dámy :P a ježdění autem mně baví......
e36 2.0

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 14. 10. 2008 10:50

[CZ]Airwolf[OC] píše:
Hanis píše:

Airwolfe, ja myslel, že Ti PánBůh nenadělil jen na sluchu, ale on Ti nenadělil ani na mozku.

Asi si nepochopil ještě jednu věc.

V Práci sme denně od 9:30-19:30 5 dní v týdnu + občas sobota. Musim prodávat ja mourovatej, lidi okrádat na leasingu a ja nevim co vše abych měl slušnou výplatu.

To co vyjezdim na dročce padá rovnou na provoz a splátku auta........

A nikdo tě nenutí abys jezdil taxikem.

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 14. 10. 2008 10:50

Luter píše:Spousta lidí si myslí že si jen vozíme prdel a jsme v drsném balíku,ale opak je pravdou.....
Přes den je i ve frýdku místku neuvěřitelný provoz(obchvat v nedohlednu kvůli broukovi co žije v nějakém zasr.... lese),neustále být v pozoru protože na cestě jezdí tolik volů že to svět neviděl....a když nedojedem pro zákazníka do 10ti minut tak ještě dostaneme zdupané i přesto že za provoz a zácpy nemůžeme...nehledě na spotřebu benzínové octavie 1.6 8-9 litrů...a když se jezdí po 14kč/km a nástupka 12kč.... :cry: ale zase mně netrápí údržba auta....
Přes den nejezdim, nemám na to nervy, v Praze se to kolikrát nehne ani o metr za hodinu.....a ta bande debilů za volantem, o tom se nemá smysl bavit.

Albert

Příspěvek od Albert » 14. 10. 2008 10:55

Luter píše:obchvat v nedohlednu kvůli broukovi co žije v nějakém zasr.... lese
:lol:
e28 525i, e83 X3

EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 14. 10. 2008 11:09

Luter píše:Spousta lidí si myslí že si jen vozíme prdel a jsme v drsném balíku,ale opak je pravdou.....

Přes noc se jezdí v pohodě..provoz žádný,spotřeba klesne na 7litrů...ale zase těch ožralců,smrdí to,sprostí,mnohdy agresivní,nikdy se neví kdy budou zvracet,u nestálých zákazníků nikdy nevím cojsou zač a cojsou schopni udělat....jednou jsem byl napaden(zlomený nos,podlitiny,ošetření v nemocnici a hlavně na nějaký čas psychická újma....vědělo se kdo to je a kde bydlí ale verdikt zněl že je to tvrzení proti tvrzení a možností je leda zaplatit si občanský soud a čekat na nejistý verdikt ...)

Morgoši jsou kapitola sama pro sebe....
Takže mít 20-30000 čistého(neodpočítávám životní náklady atd...jen čistě odvod zaměstnavateli PHM....) a hnít 280hodin měsíčně v autě....minimum volna...a člověk je tak akorát tak zbitý že si ani to málo volna neužiju a mít peníze každý den je to nejhorší...mi moc extra nepřijde a kolikrát přemýšlím že je čas změnit zaměstnání....

Ale v podstatě tu práci mám i tak rád,i když si na ni stěžuju.člověk se seznámí se spoustou lidí z nichž plynou i nějaké ty výhody, vozí se krásné slečny a dámy :P a ježdění autem mně baví......
A ted si rekni, jak jsou na tom treba dodavkari...

Btw: taxikari a dodavkari (resp. sluzebaci) jsou nejcastejsi prasata, aspon dle nazoru na vsemoznych diskuzich :)

Mimochodem, s tou spotrebou to je zajimava vec. Obecne spotreba aut klesa (uspornejsi benziny, nafty) ale cena za taxi rozhodne neklesa...Cena aut je relativne na stejne urovni. Kde mizi ten rozdil ?
Ex E30 318iS

Odpovědět