no vono v sekci technika- otázky a odpovědi, sem našel článek asi ten co popisuješ, jen tam není 7a 1 ale přímo kostra a piny sů obráceně značeny jak sem psal o neco víš. a kolikátku pojistku tam rači dat? zatim díkVenca píše:Kdysi byla na e30.cz sekce "Technika" a tam pár užitečných věcí.
Mimo jiné tam byl na dvou stránkách článek článek ze Světa motorů
"Fortiele majstrov", kde byl popis obou typů diagnostických konektorů i s popisy pinů a trochu zjednodušený návod, jak provádět reset servisního indikátoru.
Nevím, proč už to není.
Asi aby se muselo pořád objevovat objevený...
Capickovo obrázek je správně.
Pokud někdo chce SI využívat pro sledování cyklu výměny oleje (u staršího typu přístrojovky), je podstatná kontrolka OILSERVICE - nic víc.
Pokud mi tedy svítí, provedu výměnu oleje.
Do pinů 1 (kostra) a 7 (reset SI) zasunu propojku (mám na ní pojistku, pro všechny případy) a pak si jdu teprve zapnout zapalování - to abych viděl, jak se mi po cca 3-4 vteřinách rozsvítí všech pět zelených LED a zhasne nápis OILSERVICE.
Vypnu zapalování a vytáhnu propojku.
Funkce INSPECTION je celkem méně významná - pouze odpočítává čas a hlídá roční cyklus.
Na INSPECTION má vazbu těch devět LED.
Reset provedu tehdy, pokud mi již nápis INSPECTION a žlutá či červené LED otravují svícením - pak provedu resetovací cyklus dlouhý cca 10-12 vteřin.
---
Jak už jsem psal - není dobrý strkat naslepo stylem pokus - omyl propojky do (jakýhokoli) konektoru.
Může se zajiskřit a třeba i dojít k ohýnku - jsou tam vyvedený i okruhy bez pojistek.
Pokud chce někdo mít sichr, může tu propojku udělat tak, že použije třeba žárovku 12V ze světel - pokud jí pak omylem zasune někam, kde hrozí ten požár, žárovka se rozsvítí, čímž naznačí jasně - "Moulo, sem to nestrkej!".
Reset přes ní ovšem provést půjde, např. 12V 45W má odpor cca 0,4 ohmu zastudena.
---
baterky+ zástrčka
pište buď sz nebo na mejl v8motorhead, ten co je tu uvedeny je dočasně plný