Příběh...

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Emil Šic

Příspěvek od Emil Šic » 19. 05. 2004 11:04

Mirek píše:taky jsem si dlouho myslel že němci umí jezdit... než jsem nepotkal u nás němce v levym pruhu na dálnici...
to byl určitě dederon a v břiše měl guláš s osmi :D Na dálnici do Mnichova v devět ráno - loni na podzim - jsem zažil takový řád, že jsem nevěřil: do levého se neodvážil nikdo, protože byl vyhrazenej pro střelce á la 220 km/h. Sem tam se nějaký objevil a zmizel za obzorem. V prostředním se jelo 170 km, všichni stejně rychle, tři metry odstup, a v pravém jeli všichni 140, včetně dodávek. A pořád. Půl hodiny, hodinu. Z pruhu do pruhu se přejíždělo minimálně. Je to docela nápor na udržení pozornosti, ale asi jde o zvyk.

A nejlepší bylo, když pak začalo pršet. Celá dálnice se proměnila v obrovský vodní opar, protože oni nemají zadní zástěrky, ale nezpomalil nikdo. Taky ale nebyly na dálnici žádný louže a všichni asi měli v pořádku gumy. Já bych na tyhle velký německý dálnice posílal český řidiče povinně, zvlášť ty blbečky v octáviích, aby jim trochu spadlo sebevědomí.

Mirek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek » 19. 05. 2004 11:11

jojo
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 19. 05. 2004 11:16

ondra_m píše:
Albert píše:.....Jo a mozna to vite, ale rada pro ty co to nevedi-kdyby vas cajti zastavili kvuli tomu, ze nejste pripouteny. tak neplatte!
Ve vyhlasce je totiz napsany, ze "ridic je povinen se za jizdy pripoutat" -chapete? Vubec tam neni receno kdy, takze kdyz pojedete 100km a pripoutate se na 99., tak je vsechno jak ma bejt :wink: :D 8)
Možná ti přijdu jako extremista, ale kdo se nepoutá je kretén, kterej zaslouží dostat po držce.

Proč? Protože při jakémkoliv i velmi drobném nárazu se poškodí jeho tělo. No a kdo platí jeho nemocenskou, doktory atd.? CO by se s těma penězma dalo dělat jinýho? Nebo když takovýho krypla nedejbože nabourám a on třeba zemře, tak můžu jít klidně bručet, a když by byl připoutanej tak se třeba nic nestane.

Hodně lidí, si myslí, že je to jejich věc.... Není...

no zaleži na štěstí, ted sem volal kamosce, a řikala, že měla minulou sobotu bouračku, a diky tomu, že nebyla připoutana tak vylitla, ven, a odnesla to "jen" lehce pochroumanym krkem, mit pasy, tak uz asi nebyla, udělali par kotrmelcu...., frontera total na odpis, zbyla z ni placka

Albert

Příspěvek od Albert » 19. 05. 2004 11:49

ondra_m píše: Možná ti přijdu jako extremista, ale kdo se nepoutá je kretén, kterej zaslouží dostat po držce.

Proč? Protože při jakémkoliv i velmi drobném nárazu se poškodí jeho tělo. No a kdo platí jeho nemocenskou, doktory atd.? CO by se s těma penězma dalo dělat jinýho? Nebo když takovýho krypla nedejbože nabourám a on třeba zemře, tak můžu jít klidně bručet, a když by byl připoutanej tak se třeba nic nestane.

Hodně lidí, si myslí, že je to jejich věc.... Není...
Jasne, mam stejnej nazor jako ty, taky jezdim pripoutanej. Asi sem to nenapsal dost vystizne, byla to proste rada kdyby te nekde chytli benga a chteli kvuli tomu prudit, ne aby ses nepripoutaval. Priklad-jel sem s otcem po takovy maly silnicce mezi cinzakama, asi 500m od mista kde bydlime. Fakt se tam neda jet rychlejct jak nejakejch 25 a tam benga cihali a hned nas stopli kvuli pasum.. Tohle mi pripada jako buzerace, kdyby chytali na dalnici magory s octaviema, tak by mozna byli uzitecnejsi.. :321:

Spooky-0987

Příspěvek od Spooky-0987 » 19. 05. 2004 12:34

Nesnasim pasy, a tak se nepoutam, ale jen ve meste jakmile jedu nekam mimo tak se radej poutnu, protoze perc jen je mnohem vetsi "sance" to nekde rozslehat nebo byt rzslehan, ale i tak jsou pasy tak 50 na 50, pri rane na cumak pomuzou, ale z boku podle me spis ulizi, podrzi me v sedadle a lisuje to, kdezto kdyz nejsem poutlej tak uz sedim na spolujezdci, ale to je jen nazor, :wink:
e30/320i rv 88

Emil Šic

Příspěvek od Emil Šic » 19. 05. 2004 13:05

Spooky-0987 píše:...kdezto kdyz nejsem poutlej tak uz sedim na spolujezdci, ale to je jen nazor, :wink:
Ty píšeš "sedím na spolujezdci", ale ono tě to tam asi posadí takovou rychlostí, že si nestačíš ani schovat hlavu...

Mao

Příspěvek od Mao » 19. 05. 2004 13:07

Na dálnici do Mnichova v devět ráno - loni na podzim - jsem zažil takový řád, že jsem nevěřil: do levého se neodvážil nikdo, protože byl vyhrazenej pro střelce á la 220 km/h. Sem tam se nějaký objevil a zmizel za obzorem. V prostředním se jelo 170 km, všichni stejně rychle, tři metry odstup, a v pravém jeli všichni 140, včetně dodávek. A pořád. Půl hodiny, hodinu. Z pruhu do pruhu se přejíždělo minimálně. Je to docela nápor na udržení pozornosti, ale asi jde o zvyk.
Já jsem zažil něco podobnýho právě před Mnichovem směrem z Čech - všechny tři pruhy plný, auto za autem, všichni stejnej rozestup a celý to stádo jelo 140 :shock: neuvěřitelná disciplína. Opačnej extrém byl kretén z Varů, kterej na dálnici před Regensburgem převrhl ve 140 vozejk s nějakym dřevem. To by nebylo až tak hrozný, nebejt mlha ( byť ne moc hustá ) a tma. kdo toho někdy najezdil víc v Německu tak ví, že němci se s tim kolikrát ani za takovýho počasí neserou, zvlášť když je ta dálnice prázdná - jedou prostě těch svejch 200. Na jakou vzdálenost můžeš asi zahlídnout auto naštorc dálnicí :?: :!:
member of zewl crew

thomas_a_anderson

Příspěvek od thomas_a_anderson » 19. 05. 2004 13:13

Mao píše:Na jakou vzdálenost můžeš asi zahlídnout auto naštorc dálnicí :?: :!:
Odpověď je jednoduchá: na hodně nedostatečnou...
...modrá <b>byla</b> dobrá...

Rotten

Re: Příběh...

Příspěvek od Rotten » 19. 05. 2004 15:05

Emil Šic píše:
Rotten píše:
BlackM píše: Jo a prej vám nejdřív strážník musí říct, kvůli čemu Vás staví a když to nemá jak podložit, tak už by neměl buzerovat s ničím dalším.
BlackM....W
Strážník (spíš teda příslušník) ti prostě řekne, že to je silniční kontrola a basta fidli.
Já mám taky něco - tuhle jsem to solil v noci po Praze asi 120, puštěný dálkový.......
Chtěl jsem to nějak okecávat a tak, ale řeknu ti to přímo: já bych ti za ty dálkový dal pár facek. Teda pokud jsi je ztlumoval na protijedoucí, tak se omlouvám, ale jinak se teda neomlouvám. :shock: :D
Samozřejmě, že je ztlumuju. Bohužel někdy, když se zlomí kopec nečekaně, tak někdy to protijedoucího na chvilku oslní. Konkrétně tahle story se odehrála na dost velkou dálku (benga byly asi 500m ode mě) a oslnil jsem je asi na 1/2 sekundy. Ale stačilo to.
P.S. 2x100W dálkový tam mám, no. Když vono to líp svítí. :oops:

Emil Šic

Příspěvek od Emil Šic » 19. 05. 2004 15:16

Rotten píše:
Emil Šic píše:
Rotten píše: Strážník (spíš teda příslušník) ti prostě řekne, že to je silniční kontrola a basta fidli.
Já mám taky něco - tuhle jsem to solil v noci po Praze asi 120, puštěný dálkový.......
Chtěl jsem to nějak okecávat a tak, ale řeknu ti to přímo: já bych ti za ty dálkový dal pár facek. Teda pokud jsi je ztlumoval na protijedoucí, tak se omlouvám, ale jinak se teda neomlouvám. :shock: :D
Samozřejmě, že je ztlumuju. Bohužel někdy, když se zlomí kopec nečekaně, tak někdy to protijedoucího na chvilku oslní. Konkrétně tahle story se odehrála na dost velkou dálku (benga byly asi 500m ode mě) a oslnil jsem je asi na 1/2 sekundy. Ale stačilo to.
P.S. 2x100W dálkový tam mám, no. Když vono to líp svítí. :oops:

Už mlčim :oops: :D

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 20. 05. 2004 15:51

Rotten píše: P.S. 2x100W dálkový tam mám, no. Když vono to líp svítí. :oops:
pokud proti me jede nekdo a oslnuje me i potkavackama tak na nej blikam dalkovyma
jentak pro zajimavost 100W zarovky se nesmi pouzivat na beznych silnicich :!:
----------------------:)

Albert

Příspěvek od Albert » 20. 05. 2004 16:16

And píše: ...jentak pro zajimavost 100W zarovky se nesmi pouzivat na beznych silnicich :!:
Why not? kolikatky max se smej? :?:

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 20. 05. 2004 19:31

Mirek píše:......jinak se taky nepoutám...
Proč? Cítíš se pak líp ? Nebo ta jedna sekunda zdržuje?
Ondra ex.M-Fahrer

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 20. 05. 2004 19:36

Spooky-0987 píše:Nesnasim pasy, a tak se nepoutam, ale jen ve meste jakmile jedu nekam mimo tak se radej poutnu, protoze perc jen je mnohem vetsi "sance" to nekde rozslehat nebo byt rzslehan, ale i tak jsou pasy tak 50 na 50, pri rane na cumak pomuzou, ale z boku podle me spis ulizi, podrzi me v sedadle a lisuje to, kdezto kdyz nejsem poutlej tak uz sedim na spolujezdci, ale to je jen nazor, :wink:
Hmm, tak to si povíme, až rosekáš hlavou sklo jen proto, že pojedeš v koloně 20km/h budeš čumět na nějakou kozatou bloncku a nevšimneš si, že ten před tebou stojí....

Já si myslím, že jestli to mám napálit 80kou do stromu, tak je to asi jedno, ale mám-li dostat ránu do 40km/h tak jedině připoutanej.

Prostě statistiky nelžou. Škoda, že to nemůže být každého věc. t.j. ať si chcípne když se nepoutá... Bohužel takový "frajery" platíme všichni.
Ondra ex.M-Fahrer

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 20. 05. 2004 19:39

Lukas-e21 píše: no zaleži na štěstí, ted sem volal kamosce, a řikala, že měla minulou sobotu bouračku, a diky tomu, že nebyla připoutana tak vylitla, ven, a odnesla to "jen" lehce pochroumanym krkem, mit pasy, tak uz asi nebyla, udělali par kotrmelcu...., frontera total na odpis, zbyla z ni placka
Takhle zní nejčastěji výmluvy nepoutačů, ale raději vycházím z pravděpodobnosti.

Netvrdím, že jí to nezachránilo život, může to tak být takových případů je málo, ale jsou.
Ondra ex.M-Fahrer

Mirek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek » 20. 05. 2004 19:40

ondra_m píše: Proč? Cítíš se pak líp ? Nebo ta jedna sekunda zdržuje?
pásy mi vadí...

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 20. 05. 2004 19:45

Mirek píše:
ondra_m píše: Proč? Cítíš se pak líp ? Nebo ta jedna sekunda zdržuje?
pásy mi vadí...
A v čem? Že jsou povinné?
Ondra ex.M-Fahrer

Mirek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek » 20. 05. 2004 19:57

je mi nepříjemný bejt přivázanej

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 20. 05. 2004 20:51

ondra_m píše:Hmm, tak to si povíme, až rosekáš hlavou sklo jen proto, že pojedeš v koloně 20km/h budeš čumět na nějakou kozatou bloncku a nevšimneš si, že ten před tebou stojí....
Ridic se ma plne venovat rizeni a ne sledovat kozaty bloncky :lol: :twisted: :lol:
Kazdopadne vyskyt kozatejch bloncek (brunet taky) a srnek v blizkosti silnice by se mel zakazat :twisted:
Nedavno mi totiz ani ne kvuli zadny bloncce, ale prave kvuli srnce hrozilo poskozeni mazlicka, kdyz jsem ve vterince mrknul na boardcomp a kouknu zpatky a srnka par metru pred autem. Presto ze jsem si byl vedom rizikove oblasti kterou projizdim a proto jsem jel i mimo obec, kde bych mohl jet 90 asi padesatkou.

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 20. 05. 2004 21:30

no ty kolony to je nejhorsi pac se jede 20kmh tak se clovek nudi a cumi po blbostech :lol:
minule sem cumel na starou sedmicku jeste zraloka a koren prede mnou zastavil na prechod a ja sem si malem nasral na pedaly 8)
----------------------:)

Odpovědět