povedzte plusy a mínusy BMW E30 316i, 318
povedzte plusy a mínusy BMW E30 316i, 318
Chcel by som vedieť plusy a mínusy tohto autíčka napríklad aj spotrebu a ďalšie také vecičky. Rozmýšľam nad kúpou tohto auta a tak chcem vedieť o ňom viac.
Ja bych to tak tragicky nevidel...ty auta nejsou rozhodne spatny..to ze jsou vylitany je kec, najdes jich podle me mnohem vic v dobrym stavu nez sestivalu, je u nich nizsi povinny...spotreba zalezi na stylu jizdy, urcite se s nima da jezdit za min nez ze 6v...kdyz na to neslapes. Nenech se odradit recma ze 4valec do bmw nepatri, to jsou kraviny.BaVomil píše:nechci tě vodradit, ale, jen minusy
žerou a moc nejedou
tydle modely si kupovali lidi kerý neměli marky na kloudný bavčo.
no tak měly originálně minimální vejbavu, vokna na kliku, plechový kola, radio na píču, bubnový brzdy atd. Mám dojem, že ani neměli pravý zrcátko.

5er
Tak ty si teda odborník ...BaVomil píše:nechci tě vodradit, ale, jen minusy
žerou a moc nejedou
tydle modely si kupovali lidi kerý neměli marky na kloudný bavčo.
no tak měly originálně minimální vejbavu, vokna na kliku, plechový kola, radio na píču, bubnový brzdy atd. Mám dojem, že ani neměli pravý zrcátko.

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Ako ste si mohli všimnúť som zo Slovenska a som študent. Je to vhodne auto pre študenta? Ja mam teraz Škodu 120L r.v.82 a ta ma spotrebu v meste skoro 9l/100km a mimo mesta takých 7l/100km okrem tej spotreby ju mam celkom rad. Nechcem moc do nej investovať a preto keď mam mať takú vysokú spotrebu tak radšej u iného auta a BMW 316i a 318 sa mi zdá správna voľba, alebo nie?
Jde asi hlavně o to, na co to auto budeš mít. Jestli pro vyřádění nebo dobrej pocit anebo pro běžný ježdění (a dobrej pocit
). Já už mám třetí 4vál a spokojenost. Jezdím spíš na spotřebu, ne na vymlácení co nejvíc koní zpod kapoty, platím ručení asi 5040 ročně (bez bonusů), na dálku se klidně dostanu i na spotřebu 7,6 l ... Kdybys ale toužil po tom "nejlepším" od BMW, kup si 6vál a budeš větší borec
a zažiješ víc srandy.
Měl jsem i vážný poruchy, ale zatím jsem zůstal E30 věrnej. Však taky co bych si měl jinýho místo toho koupit? Renaulta (kámoš říká: "Blázníš? Auto s pí*ou ve znaku?), Golfa
Chce to ale vybrat dobrej kus, holt už to nejsou nejnovější auta. Hodně štěstí při výběru

Měl jsem i vážný poruchy, ale zatím jsem zůstal E30 věrnej. Však taky co bych si měl jinýho místo toho koupit? Renaulta (kámoš říká: "Blázníš? Auto s pí*ou ve znaku?), Golfa

Chce to ale vybrat dobrej kus, holt už to nejsou nejnovější auta. Hodně štěstí při výběru

Lukashe, georg ďakujem vám za vaše príspevky. Auto by som chcel využívať aj na každodennú jazdu aj na zábavné potrápenie iných vodičov. Aj keď mam teraz škodovku tak sa mi z času na čas podarí potrápiť iných spoluobčanov.
A ako to je z hlukom motora? Je počuť do vnútra? Chcem si spraviť dobru hudbu do auta, lebo u Škodovky sa to moc nedá pre veľký hluku motora pri vyšších otáčkach.
A ako to je z hlukom motora? Je počuť do vnútra? Chcem si spraviť dobru hudbu do auta, lebo u Škodovky sa to moc nedá pre veľký hluku motora pri vyšších otáčkach.
Tak se zkus v nějakym trochu povozit a hned uvidíš jak na tom budeš..rozdíl mezi škodylakem a bmw je myslím velice znatelný.....
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

hudba
Hallo, kašli na hudbu. Dobre ladeny výfuk ti da dobru hudbu. A padla dobra poznamka - nekupuj v bazare, sú tam samé šeplety. Moja 320 mi padla do vlastnictva " hnuteľných vecí" priam zazrakom. Maj oči otvorené a hľadaj. Podľa mojho ženského rozumu je 316 je vzhľadom k váhe vozidla lenivá, ale ak niesi "pretekár" tak ti bude stačiť (majitelia BMW316 sa dúfam neurazili). Ak budeš mať zaujem pri mojom hladaní mi ostalo pár tel.čisiel na BMW E30.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: hudba
Nancy, odkiaľ si?Nancy píše:Hallo, kašli na hudbu. Dobre ladeny výfuk ti da dobru hudbu. A padla dobra poznamka - nekupuj v bazare, sú tam samé šeplety. Moja 320 mi padla do vlastnictva " hnuteľných vecí" priam zazrakom. Maj oči otvorené a hľadaj. Podľa mojho ženského rozumu je 316 je vzhľadom k váhe vozidla lenivá, ale ak niesi "pretekár" tak ti bude stačiť (majitelia BMW316 sa dúfam neurazili). Ak budeš mať zaujem pri mojom hladaní mi ostalo pár tel.čisiel na BMW E30.
Misso: mám jednu zvyšnú 320 v dosť dobrom stave bez papierov, ak by si chcel. len si zožeň papiere.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Melisek^076
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Tak tak. Pokiaľ je gut, prečo nie.Melisek^076 píše:Chlapi, víte, že bych si někdy rád chvíli pojezdil se čtyřválcem? Nekecám, jel jsem v tom asi 3 x v životě a celkem jsem už zapomněl, co to umí a jak se to projevuje. Věřím, že na cesty do práce a po městě na denní ježdění to bude příjemné (i pro peněženku), tak proč ne?

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220