Nehoda :-((

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Paluš

Nehoda :-((

Příspěvek od Paluš » 04. 10. 2008 22:04

Ahoj všichni.
Poslední dobou se to na mě něják vše valí a smůla se mě drží jako klíště.
Aby toho nebylo málo, tak dnes jsem měl navíc bouračku :evil:
Tak si svého mazla pěstuju a dávám si bacha a ať děláš co děláš, stejně mně zezadu napálil děďula se starým Peugeotem :evil: .
Jedu si tak po hlavní, dojedu na křížovou křižovatku že budu odbočovat v levo, dávám blinkr do leva, pomali přibržďuju a dávám přednost protijedoucímu vozidlu. Stojím pár vteřin než protijedoucí auto projede a najednou zezadu rána jak prase. Jsem se po chvíli vzpamatoval a ve vzteku z auta vystřelil, že tomu dotyčnýmu asi natáhnu.
Když jsem viděl z auta vylézal starého rozklepaného dědu , tak co jsem s ním měl dělat.
Mu říkám, kam jste koukal dědo, vždyť už tady chvilku stojím ... nebyl schopen ani souvisle mluvit a vedle měl svoji vystrašenou babku .... fakt nevím na co koukal.
Policajti přijeli, dali každému dýchnout, alkohol 0 a hned měli jasno, že děda prostě nevěnoval řízení pozornost .... ach jo, co se mi ještě stane :cry:
Obsral to zadní nárazník a trochu roh pod zadním levým světlem.
Štěstí bylo, že jsem asi před 3 týdny namontoval zadní závěs, jinak by to dopadlo mnohem hůř ... děda měl zrušenej celej předek.
foto bych sem dal, ale něják mi to nejde.
E30 318 iS / Touring

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 04. 10. 2008 22:17

Asi mu babča šmatala na stehýnko, no :twisted:
E36 323i coupé

Paluš

Příspěvek od Paluš » 04. 10. 2008 22:43

.. nedělej si srandu ... mně do smíchu moc není :?
E30 318 iS / Touring

Salám

Příspěvek od Salám » 05. 10. 2008 00:42

Tak to je pech... Do mě zase nacouval na parkovišti jakejsi děda. Prý měl zamlžený zadní okno, tak neviděl. Špígle tam měl asi na h... Odnesli to zrušený dveře. S čepičářama (dědama) jsou skoro vždy trable :( Nedívají se, nerozhlíží se, prostě jsou neohrožení a pak to tak dopadá. A s tím tažným jsi to vychytal 8)
E30 318is

Jede JAXVIŇA!!!

crysa

Příspěvek od crysa » 05. 10. 2008 12:49

njn stane se - me prislo varovani kdyz mi deda ve 120 nedal prednost (taky nedal prednost protijednoucimu ale ten me videl tak nejel) skodarna bez rany u bawa promacklej predni levej bok .. super... par dni na to stojim na cervene, uz pustim brzdu a cekam na zelenou, rana jaxfina auto poskocilo tak 10 m nez sem zabrzdil - samozrejme me supl do prechodu - jesteze nikdo nesel. Zajedu za roh lezu ven, z totalne rozstreleny hondy leze mladej typek cumi jak tydyt pak eze mlada koc este se trepe - no supr. Odtlacili sme mu to, koukam na my auto - v haji defakto jen plech pod naraznikem a schranka na rezervu (kde uplne nahodou byla jen guma na prezuti bez disku) a trochu prohly celo. on - predni kapota koncila nekde v pulce motoru a ten nasracku o muj zadni naraznik slisovanej s chladakem a klimou :D Defakto stesti v nestesti ze to byla nizka honda takze to dopadlo relativne dobre. Nicmene z lestenky je za par okamziku obouchana plechovka :roll: Po zvazeni situace sem ho zkasl o 5t a jel pryc (cekat v sobotu 2h na flojdy kdyz to jde jinak - fakt ne). Doma to spravilo kladivo, bruska, svarecka a gumoasfalt - celkem asi 500,- skody kdyz nepocitam pokles ceny auta...

StanleyGR

Příspěvek od StanleyGR » 05. 10. 2008 14:07

kluci nechci rýpat, ale od čeho je pojištění? :wink:
a nechtěl bych vidět co byste vyváděli kdyby se někomu něco stalo, když tu tak kňouráte kvůli pár pomačkanejm plechům... :wink: :lol:
tel:775 995 727

www.race-tech.cz

Salám

Příspěvek od Salám » 05. 10. 2008 14:50

StanleyGR píše:kluci nechci rýpat, ale od čeho je pojištění? :wink:
a nechtěl bych vidět co byste vyváděli kdyby se někomu něco stalo, když tu tak kňouráte kvůli pár pomačkanejm plechům... :wink: :lol:
Tak s tím snad ani nestraš! Dokud jsou to jen plechy, tak to naštve. Ale zdraví je úplně něco jinýho!
E30 318is

Jede JAXVIŇA!!!

Jan Kučera

Příspěvek od Jan Kučera » 05. 10. 2008 14:55

Z tehdle veci kdyz vis co a jak muzes mit jen a jen radost a to i se starsim autem....
Pláťákoslužby 608528957

524TdA RULEZZ

WRX Sti

..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Obrázek

Fx

Příspěvek od Fx » 05. 10. 2008 18:25

Jan Kučera píše:Z tehdle veci kdyz vis co a jak muzes mit jen a jen radost a to i se starsim autem....
Ja teda nevim, ale mne takova vec radost neudelala. Trefil me dedek po operaci patere, nadopovanej praskama, s epileptickym zachvatem. Nejakej ten uplatecek doktorovi a razem z toho bylo, ze ho z mista nehody odvezla sanita kvuli tomu, ze si rozsekl nohu o plynovej pedal, kdyz brzdil. Vysetrovani se tahlo pul roku, najednou z toho byla vina 50/50, a ja doplatil 50tis ze svyho za blbost, nesoudnost nějakýho zmrda, kterýmu se to samý může stát znova během tejdne.
E39 535i sedan

StanleyGR

Příspěvek od StanleyGR » 05. 10. 2008 18:59

tak tohle fakt nasere...
tel:775 995 727

www.race-tech.cz

Iwan

Příspěvek od Iwan » 05. 10. 2008 21:53

Fx píše:
Jan Kučera píše:Z tehdle veci kdyz vis co a jak muzes mit jen a jen radost a to i se starsim autem....
Ja teda nevim, ale mne takova vec radost neudelala. Trefil me dedek po operaci patere, nadopovanej praskama, s epileptickym zachvatem. Nejakej ten uplatecek doktorovi a razem z toho bylo, ze ho z mista nehody odvezla sanita kvuli tomu, ze si rozsekl nohu o plynovej pedal, kdyz brzdil. Vysetrovani se tahlo pul roku, najednou z toho byla vina 50/50, a ja doplatil 50tis ze svyho za blbost, nesoudnost nějakýho zmrda, kterýmu se to samý může stát znova během tejdne.
co to je za blbost?naboural?naboural..a jestli byl pod praskama, ktery neco ovlivnujou, tak nemel za volantem co delat a jeste mu to daji k uhrade..
jestli byl vinik, tak nevim, proc 50/50..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O... :arrow: nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html

Fx

Příspěvek od Fx » 05. 10. 2008 23:25

Iwan píše:
Fx píše:
co to je za blbost?naboural?naboural..a jestli byl pod praskama, ktery neco ovlivnujou, tak nemel za volantem co delat a jeste mu to daji k uhrade..
jestli byl vinik, tak nevim, proc 50/50..
Vinik byl, jenze to vim jenom ja a on. Svedci nejsou, vsichni se rozutekli, kdyz videli ze tam v kreci s penou u huby sedi s vyvalenejma ocima a neni schopnej slova. Sanitka ho odvezla driv nez prijeli policajti, cekal jsem tam asi hodinu ja, dve nabourany auta a nikde nikdo. Vysetrovani nehody spocivajici v tom, ze jsme oba podali cca po tydnu vysvetleni, vedlo k tomu, ze "nebyly zjisteny skutecnosti davajici podnet ke stihani ani jednoho" a pripad byl odlozen bez moznosti odvolani. Co k tomu dodat...
E39 535i sedan

Odpovědět