V6 blitky z inzerce aneb příklad toho, co do inzerce nepatří
Koukám, že tvoje debilní a rádobychytrý poznámky asi nikdy nezkončí co?V6 blázen píše:Co to je za iso bez is lizatka

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

KURVA CO SE FURT SERES DO CIZICH INZERATU,S DEBILNIMA KECAMA,ZATIM JSEM NA TEBE REAGOVAL JEN JEDNOU PROTOZE NESLO O MOJE INZERATY,AZ DOPOSUD,TAKZE BYCH TE POPROSIL O TOTO:V6 blázen píše:Co to je za iso bez is lizatka

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
Zablokujte mu někdo zápis na fórum - povolil bych jenom čteníKenny píše:KURVA CO SE FURT SERES DO CIZICH INZERATU,S DEBILNIMA KECAMA,ZATIM JSEM NA TEBE REAGOVAL JEN JEDNOU PROTOZE NESLO O MOJE INZERATY,AZ DOPOSUD,TAKZE BYCH TE POPROSIL O TOTO:V6 blázen píše:Co to je za iso bez is lizatka
![]()
![]()
JDI DO PRDELE TY KOKOTE A POKUD SE CHCES SRAT DO INZERATU,TAK TAHNI ASPON Z TOHO MYHO
![]()
![]()

>>> Celoplošné polepy auto/moto <<<
Tak to bych si teda já ani náhodou tvrdit nedovolil, já jich viděl většinu bez IS líza. Když je ISo taková šumka, takže ten tvůj 2.5 šperk nikdo nechce.V6 blázen píše:Aha ale večina jich ma víš ja nevím iso nema take šumky nekupujuprdel ne

E30 340ic V8 6q- EX

jasně experti vím že vy mate vždy pravdu
budu se srat kam chcu taky ti nepišu že se sereš do cízího

ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
To bude asi tim ze se do ciziho neseru pokud k tomu nemam rozumnou pripominku,ale ty pises do hodne inzeratu kraviny,takze si holt budem muset zvyknout,ze tady mame dalsiho debilka kterej nema co delat,vsemu rozumi tak radi a prudi,jen tak dal,jses nejlepsiV6 blázen píše:taky ti nepišu že se sereš do cízího

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...