zase plovak
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
zase plovak
mam e 30 325 kabrio a mam dva plovaky v nadrzi, kterej je na hladovy oko a kterej na palivomer? nebo je to nak sprazeny? blbne mi stale palivomer, ukazuje pernamentne okolo 40 litru ikdyz je tam prd, ale "hladovy oko" funguje spravne, tak sem dneska rozebral plovak co je u cerpadla a zkousel s nim "manipulovat" a kdyz ho odpojim, spadne uplne budik, kdyz ho zapojim, nabehne zase na 40 litru ale kdyz s nim vselijak hejbu, tak se mi rozsvecuje i hladovy oko tak jestli mam hledat chybu v druhym plovaku nebo v budikach
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

S tímhle měl problémy i můj otec,stále mu palivoměr proměřoval,tak vyhodil plovák z nádrže a měl jak bych řekl zaoxidovaný nějaký dvě strunky po kterých plovák jezdí a dle nich dával info do budíků,funguje to asi jako odporový dráhy na potenciometru,očistil seřídil a funguje jak má.
Řekl jsem to polopaticky ale tak nějak mi to vysvětloval tak mě neukamenujte.Jinak má 320i Motronic
Řekl jsem to polopaticky ale tak nějak mi to vysvětloval tak mě neukamenujte.Jinak má 320i Motronic

je to jak říká macek a problém bych viděl přímo v tom plováku u čerpadla, to že s nim hejbáš a ručička se nehne naznačuje, že sice jezdí uvnitř ten potenciometr, ale nebude mít kontakt...no a hladový oko sepne, když klesne uplně dolu a sepne extra kontakt, kterej ty mas v pohode..vyhod to a dej jinej plovak..hlavne ho zmer, kdyz ho mas venku...na dvou vývodech musí být odpor od 4 do cca 70 OHM dle polohy plováku...
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990