Taky díky za sraz.. A nejsi sámPett píše:dík za srazík, bylo to docela fajn, jen se musím ještě trochu rozkoukat

to je na hovno...BOOST píše:Neměl jsem drobný na benzín.DAN píše: Ale, ale, copak ? Něco se stalo ? Nejela tramvaj ? Blbý počasí ? Napadl sních ?![]()
to je na hovno
Hoši, nezasírejte nám to tady.tomik píše:to je na hovno...BOOST píše: Neměl jsem drobný na benzín.
jo jo - kde jsou ty časy, když jsem jezdil s dvackou pro benál do chrochtlageorgewolfik píše:já taky neměl dvacoše proto jsem nedorazil!
kdo by te neznalDAN píše:jo jo - kde jsou ty časy, když jsem jezdil s dvackou pro benál do chrochtlageorgewolfik píše:já taky neměl dvacoše proto jsem nedorazil!Koupil jsem cca 2,5 litru speciálu mix a jel se na tejden někam projet. Jednou se mi sekla kurva pistole a načepoval jsem nechtíc plnou nádrž - 5,5 litru. Musel jsem se omluvit s tím, že si dojedu domů pro druhou dvacku, abych doplatil ten nechtěně načepovanej benál. Naštěstí mě znali - byl jsem jejich dobrej zákazník. Ten měsíc jsem tam utratil snad stovku
- byly prázdniny.