nevíte nékdo něco o www.cipro.mironek.net
nevíte nékdo něco o www.cipro.mironek.net
nevíte nékdo něco o www.cipro.mironek.net napište mi prosim jestli s tim obchodem mate néjaké zkušenosti. dík moc
-
- sponzor E30.cz
myslíš tohle?Semry píše:Chtěl bych karbonový aspon by se tak neoškrtalo. Měl jsem na někoho kontakt už ho nemám.....
karbonova-lizatka-foto-str-2-cena-1200- ... E1tko.html
-
- sponzor E30.cz
a on to má z čeho?
padlo na to zhruba 2m,neni to nicim prokladany je tam 8 vrstev karbonovych vlaken,300g pryckyřice,metr se sehnal zhruba za 1000kc(od znamyho co s nim pracuje),pryskyřice asi na 200kc/300g+100kc lak,takze cena se bude kolem 2500kc,vim ze cena je oproti tomu co jsem psal jako přeběžnou o 100% vyssi ale nevedel jsem presne kolik bude stat material.Bohuzel.Takze jestli bude mit nekdo stale zajem,kontaktujte me přes SZ,prvni lizo se stale přebrusuje a pak se nalakuje,lizo bude predelane jako origo
padlo na to zhruba 2m,neni to nicim prokladany je tam 8 vrstev karbonovych vlaken,300g pryckyřice,metr se sehnal zhruba za 1000kc(od znamyho co s nim pracuje),pryskyřice asi na 200kc/300g+100kc lak,takze cena se bude kolem 2500kc,vim ze cena je oproti tomu co jsem psal jako přeběžnou o 100% vyssi ale nevedel jsem presne kolik bude stat material.Bohuzel.Takze jestli bude mit nekdo stale zajem,kontaktujte me přes SZ,prvni lizo se stale přebrusuje a pak se nalakuje,lizo bude predelane jako origo
tak nárazník by na leštěnku nebyl jinak zpracování je dobrý, ale pro mé potřeby bohatě postačí - kvalita odpovídá ceně, takže jsem spokojenej.Klakson píše:Klakson píše:už 3 týdny čekám na zásilkutak už dorazil, místo do Trutnova to bylo posláno do Turnova, to bych se načekal
![]()
, kvalita vypádá moc dobře, až to rozbalím a zkouknu, tak pak případně ohodnotím
pasoval jsem ho na chroma a musel jsem ho zkracovat o 2cm, věděl jsem že zadní blatníky chrom a plast jsou jiný, ale takovejhle rozdíl jsem nečekal

E30 325i
Napsal si to presne.Kdyby clovek mel na original a bez prace to by nebylo to spravny tuningovani.Takhle kdyz ho musis zkracovat mas pocit,ze si ho aspon trosku upravoval.Mam zkusenost ze jsem si objednal v Nemecku naraznik original Rieger a to co jsem dostal jsem musel hodit do popelnice.Nesedelo vubec nic.A dal na to nebyli nervy a pres 300eur bylo v tu chvili jedno,co se za to daloKlakson píše:tak nárazník by na leštěnku nebyl jinak zpracování je dobrý, ale pro mé potřeby bohatě postačí - kvalita odpovídá ceně, takže jsem spokojenej.Klakson píše:Klakson píše:už 3 týdny čekám na zásilkutak už dorazil, místo do Trutnova to bylo posláno do Turnova, to bych se načekal
![]()
, kvalita vypádá moc dobře, až to rozbalím a zkouknu, tak pak případně ohodnotím
pasoval jsem ho na chroma a musel jsem ho zkracovat o 2cm, věděl jsem že zadní blatníky chrom a plast jsou jiný, ale takovejhle rozdíl jsem nečekalto už ale nesouvisí s hodnocením kvality

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
treba vaca ma komplet bodykit od karla a troufnu si rict ze jeho bawo je lestenka jak svine, je to spis o priprave, videl sem i par origo m techniku a ty sedeli jeste hur jak laminoKlakson píše:tak nárazník by na leštěnku nebyl jinak zpracování je dobrý, ale pro mé potřeby bohatě postačí - kvalita odpovídá ceně, takže jsem spokojenej.Klakson píše:Klakson píše:už 3 týdny čekám na zásilkutak už dorazil, místo do Trutnova to bylo posláno do Turnova, to bych se načekal
![]()
pasoval jsem ho na chroma a musel jsem ho zkracovat o 2cm, věděl jsem že zadní blatníky chrom a plast jsou jiný, ale takovejhle rozdíl jsem nečekalto už ale nesouvisí s hodnocením kvality

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi