Moje nabídka na Sobotu 20.9.2008 ( Neberte važně! Vy si to rozhodnete abych porad neco neurcoval vsem JA a vam se to treba nelibi
NABÍDKA VEJLETU DNE 20.09.2008
Jelikoz chlapci napsali, ze by se jim ZOO zamlouvala, pisi tedy, ze ZOO ve Dvore Kralove je otevrena denne od 9.00-18.00h, plne vstupne je 150,-kc....
Takze co se meho navrhu tyce pisi toto:
Uskutecnil bych to tak, ze bych urcil misto kde se vsechny sejdeme (pokud by to bylo mozne ) aby jsme na parking v ZOO dorazili spolecne a mohli si dat baworaky vedle sebe

...
Prijezd do ZOO bych videl neco mezi 11.00-12.00h aby jsme si spolecne mohli sednout v te jejich restauraci ( VARI BAJECNE,DOPORUCUJI !) a hlavne levne.... A spolecne se naobedvat.
A az pote bych v klidovem stavu vysel na pochod po ZOO aby nam hezky pekne na cerstvem vzdousku vytravilo
Na to nam myslim bohate budou stacit tak 3-4 hodky v pohode

No a po prochazce bych to videl na poklidne posezeni v nejake hezke restauraci,neco jako bylo tam kde byla nase I. schuzka SDRUZENI OSMYCTVERCE

,,, kde by jsme si sedli ke kaaave a cajum,jelikoz myslim ze budeme vymrzli a v poklidu by jsme si popovidali ohledne tricek,jestli bude nekdo chtit jeste neco pozmenit a probrat nejake vase navrhy o cem koliv, treba i vytvoreni samolepek od naseho kolegare

Mihalse ....Proste to co budete mit na srdcich a chtit probrat, tak budete mit moznost
Jinak kdo ma a nebo by chtel,necht si za par korun (max. 50kc) koupi draka a muzeme nekde poustet
Tot vse moji mili pratele a pritelkyne a tesim se na vase nazory a pripominky, konec hlaseni!!!