BMW držáky jako prase
BMW držáky jako prase
čus kluci mám dobrou a špatnou správu ta dobrá že jsem se dnes přesvěčil o tom že BMW je nezničitelný.Dával jsem přednost chodci a najednou ráná jako svině bál jsem se vylíst z auta pač jsem si bláhově myslel že audi A3 mi rozsflákala celej zaded.A vono hoby audi A3 byla zepředu nasračky maska ,světla, hladiče a Bmw jen levé světlo nic víc než to prostě good auto mám 318IS r.v 89.Tak bych se chtěl zeptat jesli je tu někdo z Prahy kdo by měl navíc kopletně celí leví zadní světlo? napíšte mi když tak děkuji
Hoď foto ... Že by takovou ránu odsralo jen světlo se mi taky moc nechce věřit. Pokud jo, tak zrovna svítila tvoje šťastná hvězda ...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
PER ASPERA AD ASTRA
Loulni třeba sem prodam-zadni-svetla-na-e30-plast-t60942.html - čerstvej inzerátek ... Já taky doma jedny světla na plasta mám ...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
PER ASPERA AD ASTRA
Moc tomu nevěřím, že tomu autu nebude nic kromě toho světla. Nechci tě vůbec strašit, přál bych ti, aby to bylo v pohodě, ale něco podobného jsem už zažil. Sice to nebylo BMW, ale taky ťukanec na zadek, nikde nic, jen rozbité světlo. Když jsem sehnal druhé a chtěl ho nasadit, nepasovalo. Zvenku teda jo, ale zevnitř nešlo přišroubovat, prostě to bylo trošku hnuté. Byl to Opel Astra Caravan "F". 

DVORIS píše:No můj názor,po zimě se budeš divit kde všude ti to auto bude nečekaně hnít,být tebou tak neváhám a odvezl bych to na proměření kompletní geometrie a nastříkat spodek + dutinyVěř že vím o čem mluvím
No vzhledem ktomu že,dutiny jsem stříkal hned jak jsem ho přivezl což jsou cca 3-4 měsíce zpátky tak je to v pohodě spodek auta chci natírat do podzimku ještě no jinak jsem se koukal pod koberečky konkrétně na to místo a opravdu nic no jinak to do mě napasovala asi tak v necelích 50Km/h víc to snad nebylo.Ale šleha to byla pořádná jinak na brzdě jsem nestál pomalu vůbec už.Lak neni nikde odřený ani promáčklý.Jediný co je opravdu je to svědlo trožku prasklej nárazník ale neni to vidět jen malinká prasklinka a výfuk ale ten je přidrátovanej stejnak tak je trožku níž ale prasklí neni nebo ohlí.Sám to nechápu ale někdo nahoře mě má rád a mí auto taky pač se oněj opravdu pečlivě starám je to můj brácha druhej vlastně třetí?Pečuji o nej a můžu vám říct že mě to fakt sere ikdyž je to jen světlo spíš mrzí.Cestou dom jsem se celkem bál moje první a doufám že i poslední bouračka

- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nedavno do mna rachnul VW Golf2 , no nastastie trafil zadne oko na tahanie. Na mieste som to kukol, a divil som sa ze tomu nic neni, no od typka som si vypytal 500,- a siel som domov.
No a tam to zacalo, posunuty podnaraznik i naraznik, nebadane prasknute svetlo.
Kebyze si pametam kto to bol, vypytal by som si dalsie peniaze na vydavky lakirnika a to svetlo.
No a uz len dufam ze to zvladne dalsiu zimu.
No a tam to zacalo, posunuty podnaraznik i naraznik, nebadane prasknute svetlo.
Kebyze si pametam kto to bol, vypytal by som si dalsie peniaze na vydavky lakirnika a to svetlo.
No a uz len dufam ze to zvladne dalsiu zimu.
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
Helet vim že mi to tu zvás nikdo nevěří
,ale zítra před školou udělám foto nebo až přijedu a dám to sem.Moje verze je tak že jak jsem na to hamtnul tak se mi prdel zvedla a ty pí.. nedávala pozor a chtěla předjet aspon mi to tak přišlo .No a jak byla moje prdel
Jako bmw zvedlá tak tak hupsla a věla jako pode mě tim pádem to odsralo světlo a malinko výfuk 

Musím souhlasit. Před 4 měsící do mě napral kluk s Lanosem. Nestála jsem na brzdě. Prý neviděl mý zadní světla. Já poškrábaný nárazník - jinak nic. On nasračku světla, kapoty, a i chladič. Museli ho odtáhnout. Původně jsem chtěla 2000 na nastříkání nárazníku. Chlapec se cukal a nedal. Dal to na pojišťovnu a ta.... poslala mi 11500,- Kč protože podle tabulek je BMW e30 r.v. 1992 je posuzováno skoro jako veterán a to je za hodně peněz!!! Je sice fakt, že auto je celé snížené, má sportovní podvozek, tlumiče...ale takovou sumu jsem nečekala!!! Takže příště nahlaště na pojišťovnu!!! vyplatí se to. Pokud budete chtít vidět škrábanečky...můžu dát sem na web.
smilley 

Hanzz věř mi že to pojišťovně jedno neni,dělaj s tim problemy... já když jsem řešil moje auto,tak na mě začal s tim,že tam mam sport. nízkej podvozek a veliký široký kola,co tam určitě nepatřej atd a že nic nedostanu,tak jsem jel nakonec domu pro velkej techničák abych mu ukázal že je všechno zapsaný a povolený 

to treba je mozny, ze delaj dusno, ale me to predtim vyznelo, ze jako to vydvihuje, co to auto ma, ale stejne, ze tolik penez necekalaBALI píše:Hanzz věř mi že to pojišťovně jedno neni,dělaj s tim problemy... já když jsem řešil moje auto,tak na mě začal s tim,že tam mam sport. nízkej podvozek a veliký široký kola,co tam určitě nepatřej atd a že nic nedostanu,tak jsem jel nakonec domu pro velkej techničák abych mu ukázal že je všechno zapsaný a povolený
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.