Potřebuju Emise a STK
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Potřebuju Emise a STK
Než vytanu bavo z baraku tak bych potřeboval STK a Emise byl jsem u motola na plzeňský a řekli mi že nemaj čas mi udělat emise že je tam asi 14 lidí předemnou. Pak jsem to chtěl udělat u nás ale nemaji licensi na BMW. Řikali abych s tim šel přímo do BMW je to tam dražší? Prej mi taky bude nová stk platit jako evidenčka takže zachránim alespoň 250.
evidencka uz se nedela
ty novy SPZ uz ji maj zabudovanou a jinak to bude aci podle STK
kreteni nejdriv to vymysli ze to vsichni musi mit tak kuli tomu litam jak pi*a malem sem neprihlasil bawo pac se tem chytryakum tam nezdal typ motoru jako "2.0" jenze skutecne to mam v technicaku i na motoru
no proste dojeb a doser a jakmile to mam tak to zrusi
zazaluju stat za nahradu skod penez casu a psychicky ujmy
ty novy SPZ uz ji maj zabudovanou a jinak to bude aci podle STK
kreteni nejdriv to vymysli ze to vsichni musi mit tak kuli tomu litam jak pi*a malem sem neprihlasil bawo pac se tem chytryakum tam nezdal typ motoru jako "2.0" jenze skutecne to mam v technicaku i na motoru
no proste dojeb a doser a jakmile to mam tak to zrusi
zazaluju stat za nahradu skod penez casu a psychicky ujmy
----------------------:)
Jinak v BMW to neudelaji, ale spise zprostredkuji. A predtim ti nabidnou prohlidku. Samozrejme nebudeme tak naivni, abysme si mysleli, ze to zprostredkovani a prohlidka bude zadarmo aby ti udelali radost. To si vsechno nechaj zaplatit. Takze tak.
Jinak co ja vim tak na STK Turkova na Praze 4 bejva celkem volno. Oproti treba bohdalecky, kde to taky bejva minimalne na tejden predem objednani, tady me vzali do druhyho dne snad vzdycky.
A hlavne je tam rizek, co ma peknou E34 a s BMW jedna s citem.
Jinak co ja vim tak na STK Turkova na Praze 4 bejva celkem volno. Oproti treba bohdalecky, kde to taky bejva minimalne na tejden predem objednani, tady me vzali do druhyho dne snad vzdycky.
nejlepsi sou horomerice, sou tam strasne v pohode....Jirka325 píše:Jinak v BMW to neudelaji, ale spise zprostredkuji. A predtim ti nabidnou prohlidku. Samozrejme nebudeme tak naivni, abysme si mysleli, ze to zprostredkovani a prohlidka bude zadarmo aby ti udelali radost. To si vsechno nechaj zaplatit. Takze tak.
ted sem z toho jelen
evidencni kontrola se provadi pri prevodu auta na jineho majitele..zkoumaji eci mas auto a motor tak jak je to v technicaku jinak ho neprihlasis
mela se davat naka nalepka jako ze tu evidencku mas..a ty novy SPZ (prihlasoval sem pred rokem a uz mam ty novy) to maj nak integrovany primo na sobe takze uz zadna nalepka.. a pak sem se dozvedel ze uz se evidencka nedela tak ted nevim jak to teda je
evidencni kontrola se provadi pri prevodu auta na jineho majitele..zkoumaji eci mas auto a motor tak jak je to v technicaku jinak ho neprihlasis
mela se davat naka nalepka jako ze tu evidencku mas..a ty novy SPZ (prihlasoval sem pred rokem a uz mam ty novy) to maj nak integrovany primo na sobe takze uz zadna nalepka.. a pak sem se dozvedel ze uz se evidencka nedela tak ted nevim jak to teda je
----------------------:)
evidenční kontrola se dělá (aspoń u všech mých aut kupovaných před vstupem do unie to tak bylo) při změně majitele a současném převodu auta do jiného kraje
pokud auto zůstavá v kraji předchozího majitele, tak evidenčka být nemusí...
pokud auto zůstavá v kraji předchozího majitele, tak evidenčka být nemusí...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
při přihlášení auta se evidenčka dělá vždycky i když je to ve stejným kraji. Dneska už stojí evidenčka 250 přitom je taková píčovina.
Tak v horoměřicích by to bylo zajímavý protože pracuju nedaleko. Kde to přesně je? Ono je voser že jsem koupil bávo už bez STK 2 měsíce prošlí, no a teď s tim jezdit je vo hubu.
Tak v horoměřicích by to bylo zajímavý protože pracuju nedaleko. Kde to přesně je? Ono je voser že jsem koupil bávo už bez STK 2 měsíce prošlí, no a teď s tim jezdit je vo hubu.
http://www.jistab.cz/Havran píše:při přihlášení auta se evidenčka dělá vždycky i když je to ve stejným kraji. Dneska už stojí evidenčka 250 přitom je taková píčovina.
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam dneska byl. U emisich docela koukali ptali se a kolik to zere?
Hodnoty jsou uplne mimo misu prej asi nefunguje lambda sonda ale ja ji nemuzu najit kurva. Jinak STK ok, az na to ze mi zrovna prestali fungovat el.okna. Z niceho nic proste byly otevreny a nesli zavrit. zavreli se az kdyz jsem centralem zmknul auto, ale uz nejdou otevrit. pojistky jsou OK kde by mohla byt chyba?