tom holub píše:Ahoj takže je na prodej již zmíněné vozidlo,vyrobeno v roce 90.Barva červená,je v pohodě až na trhlou sedačku u řidiče a drobnou korozi kolem zámku kufru.Motor jede perfektně .Okna v el,manual šíbr,check,posilovač,okna komplet zatmavená.Je lehce dělanej mračítka ,prah lišty.Obuto na kolech keskin 205 na 50 R16.vzorek vzadu tak 4-5mm,vepředu je to o dost lepší.Je tam radio JVC na mp3 .Auto vypadá velice pěkně!!! Opravdu pěkný vzhled.Dám k tomu ještě 4krát plech s pěknejma zimákakama. Nechal bych si ho, ale mám jiný vůz a nechce se mi ho nechat stát. Cenu bych si představoval 37000,při rychlém jednání sammozřejmě sleva! Foto na mail! tel na mě je 605742270,nebo 724522763.Trutnovsko.
Prosím foto bobrsmile@centrum.cztom holub píše:Ahoj takže je na prodej již zmíněné vozidlo,vyrobeno v roce 90.Barva červená,je v pohodě až na trhlou sedačku u řidiče a drobnou korozi kolem zámku kufru.Motor jede perfektně .Okna v el,manual šíbr,check,posilovač,okna komplet zatmavená.Je lehce dělanej mračítka ,prah lišty.Obuto na kolech keskin 205 na 50 R16.vzorek vzadu tak 4-5mm,vepředu je to o dost lepší.Je tam radio JVC na mp3 .Auto vypadá velice pěkně!!! Opravdu pěkný vzhled.Dám k tomu ještě 4krát plech s pěknejma zimákakama. Nechal bych si ho, ale mám jiný vůz a nechce se mi ho nechat stát. Cenu bych si představoval 37000,při rychlém jednání sammozřejmě sleva! Foto na mail! tel na mě je 605742270,nebo 724522763.Trutnovsko.
tom holub píše:Ahoj takže je na prodej již zmíněné vozidlo,vyrobeno v roce 90.Barva červená,je v pohodě až na trhlou sedačku u řidiče a drobnou korozi kolem zámku kufru.Motor jede perfektně .Okna v el,manual šíbr,check,posilovač,okna komplet zatmavená.Je lehce dělanej mračítka ,prah lišty.Obuto na kolech keskin 205 na 50 R16.vzorek vzadu tak 4-5mm,vepředu je to o dost lepší.Je tam radio JVC na mp3 .Auto vypadá velice pěkně!!! Opravdu pěkný vzhled.Dám k tomu ještě 4krát plech s pěknejma zimákakama. Nechal bych si ho, ale mám jiný vůz a nechce se mi ho nechat stát. Cenu bych si představoval 37000,při rychlém jednání sammozřejmě sleva! Foto na mail! tel na mě je 605742270,nebo 724522763.Trutnovsko.![]()