SPloucha mi auticko :)
-
Vale 46
SPloucha mi auticko :)
Zkuste mi poradit-nejakym zpusobem mi tece do auta.Mam malou dirku vzadu v popdbehu u prahu a i kdyz to auto v desti stoji,kdyz se potom rozjedu tece z toho voda a taky to pri ostrych prujezdech zatacek neja sploucha-nevite nekdo,cim by to mohlo byt???Kudy tam ta sk...voda vlastne muze tect???Prosim napiste..DikyVALENTINEK.
-
Vale46
Re: SPloucha mi auticko :)
Hele, a nešplouchá Ti náhodou béňo v nádržiVale 46 píše: taky to pri ostrych prujezdech zatacek neja sploucha
BMW RULEZZZ !
-
Vale 46
Tak to muzes byt v klidu.Jsem student,jeste nemam ridicak-z toho vyplyva,ze te ropy tam zase tak moc neni a uz vubec ne tolik,aby tam byla nejaka slyset.To je jedno-stejne pujde to auti nekam do dilny,protoze si docela potrpim na vonavky,takze tam to vezmou pekne od podlahy proste si s tim budou hrat,dokud nebudu uplne spokojen.Taaaak a vodicka uz dosplouchala... 
Udělat ze sériové E30 voňafku podle mého vkusu je otázka tak 100tácůVale 46 píše:Tak to muzes byt v klidu.Jsem student,jeste nemam ridicak-z toho vyplyva,ze te ropy tam zase tak moc neni a uz vubec ne tolik,aby tam byla nejaka slyset.To je jedno-stejne pujde to auti nekam do dilny,protoze si docela potrpim na vonavky,takze tam to vezmou pekne od podlahy proste si s tim budou hrat,dokud nebudu uplne spokojen.Taaaak a vodicka uz dosplouchala...
chlapce s tebou je lolec
nevim cos mel z fyziky ae je snad jasny ze pokud mas v nadzi 10 litru tak to bude splouchat vic nez kdyz ji budes mit plnou to za á)
a za bé )
taky sem si rikal jak si udelam auticko podle svych predstav
jak rekl klasik - fungl nágl
jenze to je to prvni opojeni ktere po kratkem case vyprcha a clovek si zacne uvedomovat horkou realitu
ae mas dobry ze mas acpon dilnu.. ja si vsechno musim delat na sidlisti na parkingu
nevim cos mel z fyziky ae je snad jasny ze pokud mas v nadzi 10 litru tak to bude splouchat vic nez kdyz ji budes mit plnou to za á)
a za bé )
taky sem si rikal jak si udelam auticko podle svych predstav
jak rekl klasik - fungl nágl
jenze to je to prvni opojeni ktere po kratkem case vyprcha a clovek si zacne uvedomovat horkou realitu
ae mas dobry ze mas acpon dilnu.. ja si vsechno musim delat na sidlisti na parkingu
----------------------:)
Já jsem nemyslel udělat z ní nějak tuzing, ale mě se třeba líbí, jak má udělanou E30 Zdráhy a ta ho vyšla na pěknej balík a určitě by tam ještě podle mě neco vylepšil.Jirka325 píše:Pojmy "seriova E30" a "vonavka" se navzajem vylucuji ?paca píše:Udělat ze sériové E30 voňafku podle mého vkusu je otázka tak 100táců
-
Vale 46
No tak diky-jste fakt ochotni...Nemyslim,ze do ni utopim 100hrncu,ale ze to nebude zadna vykopavka...A s tim opravovanim-Jsem auttomechanik a dilnicku mam a na to mi pujcuje maminka(tak jako na cele auto)a ja to pak budu splacet...Ps:Chtel jsem jen poradit,jestli s tim taky nemate nejake zkusenosti,ale vidim,ze mnozi z Vas nejsou tak v poho a ochotni jak to zpocatku vypadalo...