uz sem ty zvuky nevydrzel a rozdelal zadní kolo. oddelal brzdovy kotouc, poloosu... pres "domamont" stahovak vyndal naboj ( jeslti je to ta cast, kam se sroubuji srouby na kola a je tam jeden imbus), oddelal ten plechovy kryt a zbylo me tam v ramenu jeste druha cast loziska. ta prvni me vylezla s nabojem. kdyz sem se snazil dostat ven tu druhou cast... tak sem ukroutil 12ku zavitovou tyc. jak nejlip dostat ven tu druhou cast loziska???? a v kterym obchode by mohli mit tyhle loziska?? mate nejaky osvedceny zdroje?? a pro urceni typu me staci to cislo ktery je na umelohmotnem krouzku co je na strane loziska??? mam tam neco jako 545495D . diky za pomoc!!
BTW: jak jeste urcit jestli ty zvuky byly z tohohle loziska nb z toho co je v ty hrusce v diferaku?? kdyz sem auto rozjel bez poloosy zvuky uz nejsou slyset... kazdopadne tohle lozsiko uz vymenim, ale bojim se abych to nemusel rozdelavat zase znova tu poloosu... a je to problem vymenit to lozisko na ty hrusce diferaku?? sem z toho nakej kyselej:( nato ze mam auto necelej mesic... uz abych zase jezdil!!!!!
zadní ložisko
- sir.lukash
zadní ložisko
BMW 318i --> that's the stuff!
Ložiska jsem kupoval MEYLE, za 510 Kč/ks, objednával jsem je u MJ Auto ( www.mjauto.cz/upozorneni.htm - vvybers auto a pak musis dá v bocnim menu predposledni polozku MEYLE - DOPLŇKOVÝ KATALOG a potom polozku DÍLY PODVOZKU A ŘÍZENÍ ). Byly nejlevnější co jsem sehnal a MEYLE je celkem slušná značka co se kvality týče, tak jsem to risknul,zatim OK, ale najel jse na nich zatím jen asi 1000 km. Bylo to teda jen samotný ložisko bez ségrovky, matky a pojistky matky. Jinak třeba sada ložiska zadního SKF stojí 1200 a víc
BTW - ségrovku od ložiska jsi vyndal?
Myslim číslo 2: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=33&fg=40[/i]
BTW - ségrovku od ložiska jsi vyndal?
Myslim číslo 2: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=33&fg=40[/i]
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
- sir.lukash
- sir.lukash
jo a kdyz mam ted oddelanou poloosu.... a mam to vevzduchu...a rozjedu auto podle tachomeru tak na 100 (pri tyhle rychlosti uz to ty zvuky delalo) tak uz je to nedela....ale je slyset huceni v diferaku... muze to byt tim ze musi rozdelovat vsechno na jednu stranu?? nb by to nemelo byt slyset ubec?? je to zvuk neco mezi hucenim a takovym třením...neim jak to popsat....ale je to slyset i v aute..
BMW 318i --> that's the stuff!